OVNOVI EMOTIVNE DUŠICE, A OVAJ ZNAK ODMAH TREBA ZAOBIĆI Rangiranje muževa po horoskopskim znacima! Saznajte ko je divan, a koga treba izbeći!

Sa kim ćete imati divan život, a koga je bolje izbegavati poput vatre?

sreća, porodica, žena, dete, muž, brak
Foto: Shutterstock, ilustracija

Evo rangiranja najboljih i najgorih partnera po horoskopskim znakovima.

12. mesto: Blizanci

Inteligentan, sjajan, zabavan, savršen prijatelj - ali on je potpuno nepodoban za muža. Nepredvidiv je i nikad ne znate šta smišlja u glavi. Ima sjajan odgovor na svako pitanje, ali ne zna da li je frižider pun. Skoro uvek će da zaboravi da pokupi decu iz škole. Zabavan je, ali nezreo - večni Petar Pan. Nikad ga nema kada vam treba. Pored toga, on ne kontroliše svoje troškove i sklon je zavisnostima - posebno kockanju.

 

Mesto 11: Strelac

Šarmantan je, predivan u krevetu i može zavesti bilo koga. Strelac vam obećava zlatne planine, ali ne računajte na njega da će održati reč. Muškarci pod ovim znakom zodijaka najviše žele ono što trenutno nemaju. I uvek teže da to postignu. Stalno postavljaju nove ciljeve i izazove, a kad uspeju da ih ostvare - brzo im dosadi. Možete ga uhvatiti ako delite njegove strasti i spremnost da se stalno borite sa izazovima.

LAŽU JER IM JE TO U KRVI Ovi ljudi su najveći manipulatori! Tako kaže horoskop!

Mesto 10: Ribe

Zanimljivo je sa gospodinom Ribom, ali muškarac sa ovim znakom nije najbolji kandidat za muža. Često menja raspoloženja i mišljenja, a ono što je uspostavljeno jednom nije obavezujuće za njega. Riba-Muž mrzi rutinu, a ispunjavanje svakodnevnih obaveza čini ga uznemirenim. Takođe ne voli da plaća račune, kupuje i brine o porodici. Ako ne očekujete previše odgovornosti od njega, to može biti i podnošljivo.

ČOVEK SA NJIMA NE MOŽE DA IZAĐE NA KRAJ Najtvrdoglavija i najponosnija tri znaka Zodijaka su upravo oni!

bračni par, brak, veza, ljubav, raskid, razvod
Foto: Profimedia

Mesto 9: Vodolija

Kreativan je, energičan i društven - i teško je naći boljeg druga među partnerima. Međutim, on je u stanju da uznemiri i najsmirenijeg partnera, a sve zbog tvrdoglavosti i nesposobnosti da se poštuju bilo koja pravila. Pogotovo zato što ima poprilično nekonvencionalna gledišta o mnogim pitanjima. Može da inspiriše decu na originalne ideje, ali često se ponaša vrlo sebično.

LAVICE KREATIVNE, DEVICE OBOŽAVAJU DA ZVOCAJU Saznajte kakva ste majka po onome što nam zvezde kažu!

Mesto 8: Škorpija

Morate pažljivo postupati sa njim. Škorpije su strastvene, ali mogu biti i veoma posesivne. Vole da imaju partnera uvek uz sebe i učiniće sve da im ostane blizu. Muž Škorpija voli da bude u pravu, a ako se ne slažete - to može rezultirati svađom. Lako se zapali za svađu - ali jednako tako i za ljubavnu radost. Sigurno se nećete žaliti na nedostatak strasti.

KAD IH VIDE, SVI PREVRNU OČIMA Najnaporniji znaci Zodijaka, samo lažu i nikada ne govore istinu!

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert, par
Foto: Shutterstock, ilustracija

Mesto 7: Ovan

Duša ratnika. Hrabar je, energičan i ne boji se da se suoči sa problemima. Međutim, tvrdoglav je, impulsivan i nervozan. Često će prvo nešto učiniti i tek onda razmisliti da li je u pravu (što u nekim slučajevima ima svoj šarm - u drugima ne). S njim nije lako, ali je istovremeno i izuzetno emotivan i strastven. I može se boriti - takođe i za svoju porodicu.

 

Mesto 6: Rak

Verovatno bi bio malo viši u ovom rangu, da nije emotivan. Kad je sve dobro - može se vinuti do neba, ali ako nešto pođe po zlu, imaćete teške trenutke sa njim. Može biti divan otac i brižan suprug, međutim ponekad preteruje sa svojom zaštitom. Takođe ima tendenciju da kontroliše čitavu porodicu.

HOROSKOP ZA 25. SEPTEMBAR Zdravlje vam je ugroženo zbog nemarnosti! Ljubav je na velikom iskušenju!

Mesto 5: Bik

Ovo je sjajan kandidat za muža. Smiren, učiniće sve za ženu i decu. Sanja o velikoj kući u kojoj bi mogao živeti sa porodicom. I možete biti sigurni da će postići ovaj cilj. On će se pobrinuti za sve tako da samo njegovi najmiliji budu u redu. Međutim, ne vredi "ratovati" sa njim - on se tada može pretvoriti u besnu zver.

JEDNI SU CEO ŽIVOT VERNI I SMERNI, DOK DRUGI NE ZNAJU ŠTA JE TO Nikada vam neće biti odani ako su vodeni znakovi, ali zato su oni lojalni partneru dok ih smrt ne rastavi!

bračni par, brak, veza, ljubav, raskid, razvod
Foto: Profimedia

Mesto 4: Vaga

Romantična duša. Čak i desetak godina nakon venčanja, neće prestati da vas uverava u ljubav i iznenađuje malim iznenađenjima. Kafa u krevetu, pokloni bez prilike - to je njegov stil. Međutim, ne tražite od njega da se odluči. Vaga voli da vodi miran život, bez svađa i neuspeha. Gde god je to moguće, zato tražite kompromise i balans.

3. mesto: Jarac

Nije lako osvojiti njegovo srce. Jarac je inteligentan, duhovit i pošten. Jednom kada nešto odluči, mora da postigne svoj cilj. Takođe je trkač na duge staze. Ako se družite sa njim, možete računati na stabilnost i odanost sa njegove strane. Na terenu je prilično teško, zato ne računajte na romantične pauze. Ali tokom godina ne gubi svoju milost.

NERVOZNI KAD SU GLADNI, ŽIVČANI AKO SLABO SPAVAJU Svaki znak Zodijaka ima nešto što ga izvede iz takta, a evo i spisak stvari koje vas izluđuju!

Mesto 2: Lav

Mnoge žene sanjaju o takvom muškarcu. Lav je izuzetno brižan i čini da se njegova izabranica oseća posebno. On će paziti na vas i obožavati vas, a pošto voli voditi raskošan život - sigurno će pokazati svoje obožavanje na opipljiviji način. Lavovi su takođe obično veoma snalažljivi i odlično se snalaze profesionalno. Od partnera očekuju jednaku pažnju i poštovanje - u suprotnom neće biti zadovoljni u vezi.

1. mesto: Devica

Možda ne postoje besprekorni muškarci, ali od svih horoskopskih znakova, Devica je suprug koji je definitivno najbliži idealu. Koristan, marljiv, porodičan i simpatičan, i može divno paziti na decu. Po pravilu ima dobar posao, ali takođe je upoznat sa brigom o kući. Svoju drugu polovinu tretira kao partnera i - što je najvažnije - veruje joj. Protiv? Ima pedantne sklonosti.

Jedini znak za koji kažu da je sušto zlo u horoskopu! Šta vi kažete?

AUTOR: Krstarica/M.M. DATUM I VREME: 23.09.2019. 14:00 Uvek odmeren i krajnje proračunat. Kod njega nema propusta. Foto: Shutterstock, ilustracija U pitanju je, naravno, Devica. Device ne umeju da se zabave, niti da priču skrate. Ako sve ne obrazlože, kao da nisu ništa rekli. Mnogo se uvrede ako ih neko prekine.

 

BONUS VIDEO:

Saznajte za 2 minuta da li ćete se ikad udati!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi