sreća, porodica, žena, dete, muž, brak
Shutterstock, ilustracija
sreća, porodica, žena, dete, muž, brak

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Evo rangiranja najboljih i najgorih partnera po horoskopskim znakovima.

12. mesto: Blizanci

Inteligentan, sjajan, zabavan, savršen prijatelj - ali on je potpuno nepodoban za muža. Nepredvidiv je i nikad ne znate šta smišlja u glavi. Ima sjajan odgovor na svako pitanje, ali ne zna da li je frižider pun. Skoro uvek će da zaboravi da pokupi decu iz škole. Zabavan je, ali nezreo - večni Petar Pan. Nikad ga nema kada vam treba. Pored toga, on ne kontroliše svoje troškove i sklon je zavisnostima - posebno kockanju.

PROČITAJTE I:

 

Mesto 11: Strelac

Šarmantan je, predivan u krevetu i može zavesti bilo koga. Strelac vam obećava zlatne planine, ali ne računajte na njega da će održati reč. Muškarci pod ovim znakom zodijaka najviše žele ono što trenutno nemaju. I uvek teže da to postignu. Stalno postavljaju nove ciljeve i izazove, a kad uspeju da ih ostvare - brzo im dosadi. Možete ga uhvatiti ako delite njegove strasti i spremnost da se stalno borite sa izazovima.

Mesto 10: Ribe

Zanimljivo je sa gospodinom Ribom, ali muškarac sa ovim znakom nije najbolji kandidat za muža. Često menja raspoloženja i mišljenja, a ono što je uspostavljeno jednom nije obavezujuće za njega. Riba-Muž mrzi rutinu, a ispunjavanje svakodnevnih obaveza čini ga uznemirenim. Takođe ne voli da plaća račune, kupuje i brine o porodici. Ako ne očekujete previše odgovornosti od njega, to može biti i podnošljivo.

bračni par, brak, veza, ljubav, raskid, razvod

Profimedia

Foto: Profimedia

Mesto 9: Vodolija

Kreativan je, energičan i društven - i teško je naći boljeg druga među partnerima. Međutim, on je u stanju da uznemiri i najsmirenijeg partnera, a sve zbog tvrdoglavosti i nesposobnosti da se poštuju bilo koja pravila. Pogotovo zato što ima poprilično nekonvencionalna gledišta o mnogim pitanjima. Može da inspiriše decu na originalne ideje, ali često se ponaša vrlo sebično.

Mesto 8: Škorpija

Morate pažljivo postupati sa njim. Škorpije su strastvene, ali mogu biti i veoma posesivne. Vole da imaju partnera uvek uz sebe i učiniće sve da im ostane blizu. Muž Škorpija voli da bude u pravu, a ako se ne slažete - to može rezultirati svađom. Lako se zapali za svađu - ali jednako tako i za ljubavnu radost. Sigurno se nećete žaliti na nedostatak strasti.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert, par

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Mesto 7: Ovan

Duša ratnika. Hrabar je, energičan i ne boji se da se suoči sa problemima. Međutim, tvrdoglav je, impulsivan i nervozan. Često će prvo nešto učiniti i tek onda razmisliti da li je u pravu (što u nekim slučajevima ima svoj šarm - u drugima ne). S njim nije lako, ali je istovremeno i izuzetno emotivan i strastven. I može se boriti - takođe i za svoju porodicu.

PREPORUČUJEMO:

 

Mesto 6: Rak

Verovatno bi bio malo viši u ovom rangu, da nije emotivan. Kad je sve dobro - može se vinuti do neba, ali ako nešto pođe po zlu, imaćete teške trenutke sa njim. Može biti divan otac i brižan suprug, međutim ponekad preteruje sa svojom zaštitom. Takođe ima tendenciju da kontroliše čitavu porodicu.

Mesto 5: Bik

Ovo je sjajan kandidat za muža. Smiren, učiniće sve za ženu i decu. Sanja o velikoj kući u kojoj bi mogao živeti sa porodicom. I možete biti sigurni da će postići ovaj cilj. On će se pobrinuti za sve tako da samo njegovi najmiliji budu u redu. Međutim, ne vredi "ratovati" sa njim - on se tada može pretvoriti u besnu zver.

bračni par, brak, veza, ljubav, raskid, razvod

Profimedia

Foto: Profimedia

Mesto 4: Vaga

Romantična duša. Čak i desetak godina nakon venčanja, neće prestati da vas uverava u ljubav i iznenađuje malim iznenađenjima. Kafa u krevetu, pokloni bez prilike - to je njegov stil. Međutim, ne tražite od njega da se odluči. Vaga voli da vodi miran život, bez svađa i neuspeha. Gde god je to moguće, zato tražite kompromise i balans.

3. mesto: Jarac

Nije lako osvojiti njegovo srce. Jarac je inteligentan, duhovit i pošten. Jednom kada nešto odluči, mora da postigne svoj cilj. Takođe je trkač na duge staze. Ako se družite sa njim, možete računati na stabilnost i odanost sa njegove strane. Na terenu je prilično teško, zato ne računajte na romantične pauze. Ali tokom godina ne gubi svoju milost.

Mesto 2: Lav

Mnoge žene sanjaju o takvom muškarcu. Lav je izuzetno brižan i čini da se njegova izabranica oseća posebno. On će paziti na vas i obožavati vas, a pošto voli voditi raskošan život - sigurno će pokazati svoje obožavanje na opipljiviji način. Lavovi su takođe obično veoma snalažljivi i odlično se snalaze profesionalno. Od partnera očekuju jednaku pažnju i poštovanje - u suprotnom neće biti zadovoljni u vezi.

1. mesto: Devica

Možda ne postoje besprekorni muškarci, ali od svih horoskopskih znakova, Devica je suprug koji je definitivno najbliži idealu. Koristan, marljiv, porodičan i simpatičan, i može divno paziti na decu. Po pravilu ima dobar posao, ali takođe je upoznat sa brigom o kući. Svoju drugu polovinu tretira kao partnera i - što je najvažnije - veruje joj. Protiv? Ima pedantne sklonosti.

Jedini znak za koji kažu da je sušto zlo u horoskopu! Šta vi kažete?

AUTOR: Krstarica/M.M. DATUM I VREME: 23.09.2019. 14:00 Uvek odmeren i krajnje proračunat. Kod njega nema propusta. Foto: Shutterstock, ilustracija U pitanju je, naravno, Devica. Device ne umeju da se zabave, niti da priču skrate. Ako sve ne obrazlože, kao da nisu ništa rekli. Mnogo se uvrede ako ih neko prekine.

 

BONUS VIDEO:

Saznajte za 2 minuta da li ćete se ikad udati!