kola, vožnja, zima
shutterstock
kola, vožnja, zima

shutterstock

Foto: shutterstock

OVAN

POSAO: Odluke koje mogu da budu veoma važne vas očekuju u narednom periodu. Potrudite se da se fokusirate na vaš posao. Ako budete dali svoj maksimum, bićete zadovoljni.

LJUBAV: Sa voljenom osobom vas očekuju lepi trenuci. Ako ste imali neke probleme, pokažite da ste spremni na kompromis. Polako se smiruje situacija i rešavaju se problemi među vama.

ZDRAVLJE: Ne biste trebali da imate probleme kada je u pitanju polje zdravlja. Današnji dan vam je povoljan. Dobro se osećate u svojoj koži i imate mnogo energije.

BIK

POSAO: Zadovoljni ste trenutnim okolnostima na polju posla. Ne biste sada ništa preterano menjali. Možete da očekujete jedan miran poslovni dan, bez trzavica.

LJUBAV: Samoća vam odgovara i niste trenutno spremni za neku novu ljubavnu vezu. Želite da se posvetite sebi. Očekuje vas povoljan period kada je u pitanju ljubavno polje.

ZDRAVLJE: Pazite na svoje zdravlje koje bi moglo da vam bude ugroženo u narednom periodu. Dosta toga vas opterećuje. Povedite računa o hroničnim problemima iz prošlosti.

BLIZANCI

POSAO: Na poslu vas očekuje period u kojem su moguće veće promene. Važno je da budete posvećeni svojim obavezama. Potrudite se da na ovom polju date sve od sebe.

LJUBAV: Danas vas očekuje jako povoljan dan za odnos sa voljenom osobom koja vam je posvećena. Možete da se nadate pozitivnim ljubavnim preokretima i dešavanjima.

ZDRAVLJE: U sebi nosite mnogo pozitivne energije! Možete da očekujete povoljan dan za bavljenje sportom i druženje sa ljudima, izlaske i sve vrste aktivnositi.

devojka, zima, moda, džemper

shutterstock

Foto: shutterstock

RAK

POSAO: Danas ćete početi da razmišljate o promeni posla koja bi u budućnosti mogla da vam bude značajna. Spremni ste da važne odluke sprovedete u delo u narednom periodu.

LJUBAV: Pred vama je povoljan period u kojem ćete imati mogućnost za spajanje sa osobom do koje vam je stalo. Ako ste već u braku, očekuje vas razmišljanje na temu prinove.

ZDRAVLJE: Nemojte da preterujete sa slatkišima. Moguće je da ćete biti skloni preteranom unosu šećera u narednom periodu što bi moglo da vodi ka zdravstvenim problemima.

LAV

POSAO: Pred vama je faza u kojoj možete da imate neke nestabilnosti i probleme na ovom polju u narednom periodu. Moguće je da osećate veliku dozu napetosti ali i da to nije bez razloga.

LJUBAV: Veza između vas i voljene osobe može da bude na neki način promenljiva. Niste sigurni u kojem pravcu ćete ići kao par i osećate se nekako zbunjeno.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa probavom. Pred vama je period u kojem ćete imati tegobe vezane za creva. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati dosta poteškoća.

DEVICA

POSAO: Danas je povoljan dan da se malo izmeestite iz poslovnog okruženja i da se odmorite od obaveza. Moguće je da vas dosta toga opterećuje na polju posla u narednom periodu.

LJUBAV: Posvetite se tome da sa voljenom osobom poboljšate odnos ako želite da ostanete zajedno na duže staze. Važno je da gradite odnos u kojem će biti iskren i otvoren.

ZDRAVLJE: Osećate se sasvim dobro. Ne biste trebali da očekujete probleme sa zdravljem u narednom periodu. Na polju zdravlja vas očekuje sasvim stabilno stanje.

vino, kuvano vino, zima, devojka

shutterstock

Foto: shutterstock

VAGA

POSAO: Očekuje vas period koji može da vam bude prilično nepovoljan za ovo polje. Dosta stresova je pred vama. Potrudite se da ipak nađete dovoljno snage i strpljenja u sebi.

LJUBAV: Sumnje koje imate u vezi voljene osobe mogu da se ispostave kao istinite. Nije vam lako da se izborite sa problemima. Ako ste slobodni, nepovoljan je dan za početak nove veze.

ZDRAVLJE: Izbegavajte konzumiranje alkohola. U narednom periodu vas očekuju problemi sa jetrom, krvotokom, pankreasom pa treba dodatno da povedete računa o svom zdravlju.

ŠKORPIJA

POSAO: Atmosfera na poslu bi mogla da bude veoma stresna. Ne slažete se baš najbolje sa svojim saradnicima. U nekim iznenadnim okolnostima može doći do konflikta.

LJUBAV: Između vas i partnera dolazi do prilike za rešavanje problema. Vaš brak bi mogao da krene u boljem pravcu ako budete bili spremni da se malo više potrudite.

ZDRAVLJE: Brinite o svojoj koži koja bi mogla da vam bude suva i sklona iritacijama na neki način. Potrudite se da povedete više računa o sebi tokom današnjeg dana.

STRELAC

POSAO: Danas ćete realizovati planove koje imate na ovom polju. Možete da očekujete povoljan period za svoj posao. Faktor sreće će vas pratiti na svakom ćošku.

LJUBAV: Ne osećate se više opušteno kada ste sa voljenom osobom, mnogo toga vas sada opterećuje. Trebali biste da nađete snage da pričate otvoreno o problemima.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina kako biste ojačali svoj imuni sistem. Tokom današnjeg dana u većoj meri možete da budete skloni problemima na ovom polju.

devojka, hladnoća, zima, jesen, moda

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

JARAC

POSAO: Danas vas očekuje period velikih promena na polju posla. Nove informacije brzo dolaze do vas. Važno je da na pravi način iskoristite nova dešavanja oko vas.

LJUBAV: Sa partnerom vas očekuje veoma zanimljiv period u kojem ćete se bolje upoznati i otkriti neke nove stvari jedno o drugome. Spremni ste da se posvetite jedno drugome.

ZDRAVLJE: Ne biste trebali da imate probleme kada je u pitanju polje zdravlja. Povoljan je dan ispred vas. Pozitivnu energiju iskoristite da ulepšate dan ljudima oko vas.

VODOLIJA

POSAO: Iako vaša očekivanja trenutno jesu velik, uspećete da ih ispunite i da budete zadovoljni. Možete da očekujete da ćete tokom današnjeg dana imati dobre preokrete.

LJUBAV: Pred vama je period koji vam donosi novo poznanstvo koje za vas može da bude prilično značajno. Spremni ste za novu ljubav i lepo se osećate pored nov

ZDRAVLJE: Povedite računa o svom stomaku koji bi mogao da vam bude prilično osetljiv. Potrudite se da sprovedete u delo nov režim ishrane i zdravije navike.

RIBE

POSAO: Možete da se nadate uspehu kada je u pitanju polje posla. Očekuje vas povoljan dan za ovo polje. Sudbina vam je naklonjena i problemi vam se rešavaju prilično lako.

LJUBAV: Sa voljenom osobom se lepo slažete i zadovoljni ste vašom vezom. Lepo se osećate jer ste voljeni. Možete da očekujete da ćete uživati u današnjem danu.

ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete koje su veoma štetne za vaše zdravlje. Mogli biste da budete skloni poblemima sa plućima, kašljem i disajnim putevima generelano danas.

prijatelji, drugarice

shutterstock

Foto: shutterstock