HOROSKOP OTKRIVA! Pun Mesec u Strelcu nam donosi predivne momente! Evo kako da iskoristite njegovu magiju!

Horoskop otkriva da će ovaj pun Mesec doneti predivne promene u naš život! Evo kako maksimalno da iskoristite njegovu magiju...

Pun mesec, devojka
Foto: Shutterstock

Pun Mesec u Strelcu 17. juna će nas lepo pripremiti za ono što dolazi u julu. Ovaj pun Mesec je prijateljski i osetićete ga drugačije od niza moćnih punih Meseca koje smo imali od početka godine.

 

Od 20. aprila, Mars je izvan granica i njegova energija je jača nego obično. Ako ste osetili da ste malo razdražljiviji nego inače, Mars se vraća u svoje normalno područje i trebao bi vam pomoći da osetite lakoću. 

JEDINSTVEN HOROSKOPSKI ZNAK! Oni imaju NAJVIŠE SREĆE U ŽIVOTU, donose radost gde god se pojave!

Ako ste razdražljivi, uzmite ovo kao signal ili putokaz koji vam je potreban kako bi dublje pogledali i utvrdili šta vas pokreće, kako biste mogli osloboditi i ublažiti ove okidače jednom zauvek. Za smernice, prisetite se onoga što se događalo u vašem životu u danima koji su okruživali 20. aprila i 19. maja, kako bi dobili smernice o tome na koji način vas Mars vodi.

Pomračenje Sunca
Foto: Profimedia.rs

17. juna imamo pun Mesec u znaku Strelca. Budući da se radi o poslednjem punom Mesecu pre pomračenja, bićemo zaokupljeni radom na stvarima od prethodnog ciklusa pomračenja.

IZBEGAVAJTE IH U ŠIROKOM LUKU! Ova 4 znaka vole samo sebe! NIkada ništa nećete dobiti od njih, ISKORISTIĆE VAS!

Pomračenja se ne bi trebali bojati, već treba da ga slavimo jer nas stavlja tamo gde treba da budemo. One su kao ruka svemira koja se spušta i pomaže nam da ispravimo i uredimo stvari. Ovog punog Meseca u Strelcu biće nam pružen blagi podsticaj u pravom smeru, zato obratite pažnju, budući da će nas ovaj pun Mesec lepo pripremiti za ono što dolazi u julu.

KRENITE OD NULE! Ova 3 znaka očekuje poziv koji će im PROMENITI ŽIVOT! Morate biti na OPREZU!

Uprkos pomračenjima, junski pun Mesec je prijateljski i osetićete ga drugačije od niza moćnih punih Meseca koje smo imali od početka godine. 21. juna Sunce će ući u Raka signalizirajući kratkodnevicu. Na severnoj hemisferi ovo je službeni početak leta, a na južnoj hemisferi ovo je službeni početak zime. Astrološka godina je na četvrtini puta i kalendarska godina je na pola puta, a to je simbolizovano kroz promenu godišnjih doba. Kratkodnevica takođe označava vreme u kojem dani počinju biti sve kraći na severu, a sve duži na jugu. Znak da je promena uvek iza ugla, bez obzira na sezonu.

Male promene  za lepši dan!
Foto: Shutterstock

Pun Mesec usmerava svoju energiju

Kako se Sunce kreće u Raka, pozvani smo da stupimo u kontakt sa samim sobom i razmišljamo o tome kako želimo usmeriti svoju energiju.

Usmeravamo li našu energiju u stvari koje nas ispunjavaju i čine da se osećamo dobro? Ili trošimo energiju na ljutnju i pucamo nad stvarima nad kojima nemamo kontrolu?

LAKO DOLAZE DO PARA, ALI... Ovi horoskopski znaci će PLIVATI U BOGATSTVU, dok drugi NIKAD NEMAJU NOVCA!

Rak je voden, intuitivan znak pa dok je Sunce u tom položaju, vreme je da se svi vodimo svojim srcem i stupimo u kontakt sa snagom i mudrošću koja može doći iz naših emocija. Naše emocije mogu biti GPS za našu dušu pa je za nas važno da poštujemo kako se osećamo, obrađujemo i oslobađamo emocije koje ne želimo i poželimo dobrodošlicu emocijama koje želimo. Poričući pravo na iskustvo svih emocija, uskraćujemo sebi mogućnost da shvatimo i pogledamo u mudrost i istinu koja zrači iz naše duše.

Žena, sreća, uspeh, moda, devojka, leto, šešir
Foto: Shutterstock, ilustracija

Istoga dana, Neptun ide retrogradno što nam daje ukupno četiri planete u retrogradnom stanju. Iako ne smatramo da ove retrogradne promene postoje na dnevnom nivou, osećamo ih na internom nivou i one uzrokuju da budemo promišljeni. Neptun je planeta umetnosti, kreativnosti, magije i duhovnosti. On takođe predstavlja zastor između iluzije i stvarnosti. 

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP! Ovnovi će imati probleme sa novcem, a njih čeka VRELA SE*S AVANTURA sa kolegom!

Neptunova energija je zapravo prilično jaka tokom celog meseca juna i dok je retrogradan, pomoći će nam da razvrstamo područja naših života koja nam se čine pomalo maglovita ili zbunjena. Ovo je divno vreme za beleženje i dokumentovanje vaših osećanja ili snova, budući da će ta stanja verovatno biti korisna kada krenemo ovim putem pod energijom Neptuna.

Sve u svemu, jun je lep mesec. Ovo je vreme za prikupljanje informacija, razvrstavanje, odvajanje činjenica od fikcije i za otkrivanje onoga što želimo držati blizu srca kao istinu.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi