VAGA NAJGORA PO SEBE, VODOLIJA NA IVICI LUDILA! Psihički poremećaji horoskopskih znakova! Stići će vas kad-tad!

Škorpije i Rakovi će se više nego drugi povlačiti u sebe

Strah panika žena uplađena žena užas
Strah panika žena uplađena žena užas, Foto: Shutterstock

Bikovi su najskloniji razvoju opsesivno-kompulsivnih poremećaja, a Devica graničnih poremećaja ličnosti.

 

Šta je vaš mogući poremećaj ličnosti i zašto se javlja baš kod vašeg horoskopskog znaka?

Ovan

Ovnovi su najagresivniji znakovi i skloni su eksplozivnim ispadima. Ako će ikad bolovati od nekog poremećaja ličnosti, biće reč o isprekidanom eksplozivnom poremećaju. Karakterišu ga snažni ispadi besa koji nisu uopšte u skladu sa situacijom.

POMOĆIĆE VAM DA POSTIGNETE POBEDU! Donosi sreću, veliki uspeh i slavu! Ovu feng šui magičnu stvar morate uvek imati na stolu!

Bik

Najveća mana ovog znaka je tvrdoglavost. Oni imaju svoj način i ako s njima počnete da raspravljate kako treba raditi stvari, to bi moglo da potraje satima. Sve dok vas ne uveri da je u pravu. Oni su pod najvećim rizikom od razvoja opsesivno-kompulsivnog poremećaja jer ako nije po njihovom, skloni su paničenju.

Vožnja sudar panika nesreća
Foto: Shutterstock

Blizanci

Imaju zavisničku ličnost. Čak i njihov znak je u paru. To znači da ne podnose da budu same i imaju konstantnu potrebu da se osećaju voljeno i željeno i to im stalno iznova treba potvrđivati. Najizgledniji im je razvoj zavisničkog poremećaja ličnosti.

Rak

Skloni su izgradnji zidova oko sebe. Rade to iz straha da će ih neko povrediti, a vrlo često je taj strah potpuno neosnovan. Oni su najskloniji paranoičnom poremećaju ličnosti.

POTREBNO JE DA URADITE DVE STVARI! Otkrijte odmah MAGIJU svog imena i saznajte kakva budućnost vas čeka!

Lav

Prirodno su ponosni i neretko misle da su ipak malo bolji od drugih. Oni su najskloniji razvoju narcističkog poremećaja ličnosti.

 

Devica

Ako je povredite, može se pretvoriti u vrlo zlu, ogorčenu i negativnu osobu. Ne podnose da budu sami i mogu da budu vrlo manipulativni da bi zadržali ljude koje žele oko sebe. Oni su najskloniji graničnom poremećaju ličnosti.

Vaga

Najgora je za sebe. Vage su po prirodi izrazito ljubazne i pristojne i vrlo često same sebe najviše zakidaju, misleći da ne zaslužuju radost, dobrobit pa čak i ljubav. Kao rezultat toga može se razviti samoporažavajući poremećaj ličnosti.

VIKEND HOROSKOP! Mesec u Strelcu donosi predivan dan ljubavi i isceljenja! Sa nekim ljudima morate biti VEOMA OPREZNI!

Škorpija

Njihova urođena tajnovitost i misterioznost čini ih sklonim da grade zidove oko sebe. Ali, kod Škorpija to može da rezultira izbegavanjem svih društvenih situacija, razgovora generalno i sveopštim povlačenjem u sebe. Uprkos tome, i dalje žele da budu blizu drugih. Kod njih je najizgledniji anksiozni poremećaj ličnosti.

Tuga
Foto: Shutterstock/Ilustracija

Strelac

Svoj prirodni šarm skloni su da iskoriste i za svoje mračnije potrebe. Često, ono što je za većinu pojam pristojnosti, oni shvataju drugačije. Oni mogu da razviju antisocijalni poremećaj ličnosti.

Jarac

Perfekcionistički poremećaj je poseban oblik opsesivno-kompulsivnog poremećaja i obično se odnosi na radnu etiku. Ako njihov rad nije savršen, često počnu da paniče pa su skloni anksioznim poremećajima ako nije sve "kako treba".

Vodolija

Ovaj super ekscentrični i kreativni znak često hoda na tankoj liniji između zdravog razuma i ludila. Kada je pređu, često imaju karakteristike šizotipnog poremećaja ličnosti. To znači da imaju čudna verovanja o načinu na koji svet funkcioniđe, a ponekad uključuje i deluzije da su sposobni da čitaju tuđi um.

Lud, ludilo
Foto: Profimedia

Ribe

Vrlo su osetljive, a posebno na tuđe mišljenje o njima. Kao rezultat toga, često postaju zavisni od tuđe pažnje. Kad se to i njihova romantična i nežna ličnost spoji, moguć je razvoj histrionskog poremećaja ličnosti. To znači da postaju zavisnici od pažnje u punom smislu te reči.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi