Žena, posao, stres, rad, firma
Shutterstock, ilustracija
horoskop, zodijak, astrologija

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Možete da očekujete poboljšanje materijalne situacije. Ukoliko ste se nadali nekoj isplati ona dolazi do vas. Pred vama je povoljan period na polju posla.

LJUBAV: Obradovaćete se kada budete uvideli promene kod vašeg partnera. Možete da očekujete jako dobar dan za ljubav. Pred vama je mogućnost da dođete do sreće.

ZDRAVLJE: Puni ste energije! Posvetite se fizičkoj aktivnosti i redovnom vežbanju. Sve ukazuje na to da ćete imati mogućnost da budete dobro i lepo raspoloženi.

PROČITAJTE I:

 

BIK

POSAO: Nalazite se pred velikom dilemom. Od odluke koju donesete sada zavisi vaša poslovna budućnost. Važno je da uzmete u obzir sve okolnosti i da sve dobro proračunate.

LJUBAV: Problemi u komunikaciji sa voljenom osobom iz dana u dan postaju sve ozbiljniji. Pitate se ima li tome kraja. Moguće je da nemate više snage za kompromise.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa grlom. Osetljivi ste u narednom periodu i podložni upalama i virusnim infekcijama. Vreme je da povedete više računa o svom zdravlju.

Lekar Doktor Rentgen Rentgenski snimak pluća Pacijent

Shutterstock

Foto: Shutterstock

BLIZANCI

POSAO: Delujete nova naređenja na poslovnom planu. Moguće je da se na neki način morate podvrgnuti disciplini kako biste uspeli da se dovedete u red i da se stvari srede.

LJUBAV: Možete da očekujete lepo iznenađenje od strane osobe koju volite. Pred vama je povoljan period. Ako ste slobodni može da vam se desi zanimljivo novo poznanstvo.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam fizička aktivnost. Okrenite se tome da redovnije vežbate i da više radite na sebi. Potrebno je da ostvarite bolju kondiciju kako biste bili i zdraviji.

RAK

POSAO: Moguće je da imate neke probleme na poslu koje ne možete da rešite sasvim lako. Potreban vam je savet kolege ili prijatelja. Posvetite se vašem poslu maksimalno.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koju ste upoznali u prethodnom periodu, a današnji dan je dobar da joj priđete. Možete da očekujete pokretanje dobrih promena na polju ljubavi.

ZDRAVLJE: Skloni ste melanholiji i tužnim, depresivnim stanjima. Lako bi moglo da vam se desi da danas budete pasivni i bez energije. Popričajte sa bliskom osobom o problemima.

Par, raskid, tuga, depresija, svađa

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

LAV

POSAO: Moguće je da vam se bliže poslovne promene. Potrudite se da budete spremni na iznenađenja. Važno je da se potrudite da pokažete svoju snalažljivost u narednom periodu.

LJUBAV: Ukoliko ste u prethodnom periodu imali svađe sa voljenom osobom, sada je vreme da oboje zakopate ratne sekire. Naćićete kompromis i rešiti neke probleme iz prošlosti.

ZDRAVLJE: Psihosomatski problemi su naglašeni. Moguće je da ćete imati dosta nekih poteškoća po pitanju zdravlja. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega.

PREPORUČUJEMO:

 

DEVICA

POSAO: Moguće je da niste uspeli da završite poslove koji su vam bili povereni i da ste zbog toga pod većim pritiskom i stresom. Potrudite se da se bolje organizujete sledeći put.

LJUBAV: Očekuje vas jako lep dan za polje ljubavi. Moguće je da će uskoro doći do novog poznanstva. Ako ste već u vezi imaćete priliku da poboljšate odnos sa partnerom.

ZDRAVLJE: Redovnije jedite. Potrudite se da vodite više računa o stvaranju zdravih navika i da se posvetite boljem izboru namirnica. Posavetujte se sa nutricionistom.

Dijeta

Shutterstock

Foto: Shutterstock

VAGA

POSAO: Možete da očekujete dobar dan za posao. Dileme i probleme koje imate ćete rešiti mnogo lakše nego što mislite. Sudbina je na vašoj strani tokom današnjeg dana.

LJUBAV: Očekuju vas nova poznanstva na ljubavnom planu. Moguće je da će se jedna osoba posebno istaći među ostalim udvaračima. Spremni ste za početak neke nove veze.

ZDRAVLJE: Osećate se dobro. Ne biste trebali da imate bilo kakve probleme na polju zdravlja. Potrudite se da se bavite sportom redovno i da menjate loše navike.

ŠKORPIJA

POSAO: Sve što se tiče posla sada protiče sasvim uredu. Sve ide onako kako ste planirali i možete da očekujete uspeh. Ne biste trebali da budete zabrinuti iz bilo kog razloga.

LJUBAV: Konačno ste stavili tačku na ljubavnu vezu koja vam je duže vreme predstavljala veće opterećenje. Možete da očekujete da ćete uspeti da nađete svoju sreću sa nekim u budućnosti.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža. Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni manjim problemima sa kičmom i leđima. Posavetujte se sa nekim stručnjakom na tu temu.

Dan zaljubljenih, veza, ljubav, par, romantika

Shutterstock

Foto: Shutterstock

STRELAC

POSAO: Moguće je da ćete imati neke manje komplikacije na poslovnom planu danas, ali uz dovoljno smirenosti ćete ih rešiti. Na polju posla bi trebalo da imate stabilno stanje.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada osoba rođena u znaku Vodolije trebaće vam više vremena da je osvojite. Moguće je da ćete u tom odnosu imati neke komplikacije.

ZDRAVLJE: Kolena su vam osetljiva. Moguće je da ćete imati neke probleme na polju zdravlja i da ćete biti podložni tegobama. Posavetujte se sa fizioterapeutom.

JARAC

POSAO: Očekuje vas poboljšanje finansijske stuacije. Povoljan je dan za pozajmicu ili kredit bilo koje vrste. Možete da očekujete da će situacija biti polako sve bolja za vas.

LJUBAV: Niste spremni za novu ljubavnu vezu. I dalje mislite na osobu koja je u prošlosti na neki način slomila vaše srce. Moguće je da vam treba vremena da se oporavite.

ZDRAVLJE: Imate puno energije u sebi. Potrebno je da se usmerite na fizičku aktivnost kako bi se na konstruktivan način oslobodili stresa i viška energije koju posedujete.

drugarice, žene, prijateljice, smeh, sreća

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VODOLIJA

POSAO: Veoma ste sigurni u odluke koje ste doneli i nećete dopustiti da bilo ko meša svoje prste u vaš posao. Možete da očekujete povoljan period za poslovno polje generalno.

LJUBAV: Očekuje vas susret sa osobom koja bi mogla da vam postane veoma značajna. Ako ste već u vezi ili braku donećete neke važne odluke zajedno sa voljenom osobom.

ZDRAVLJE: Zdravlje vam je jako dobro. Možete da očekujete da će vam današnji dan biti pozitivan i da nećete imati ni jedan razlog za brigu. Imate puno energije u sebi.

RIBE

POSAO: Jedino čega sada treba da se čuvate jesu prevelika očekivanja i lažna obećanja koja bi neko mogao da vam da. Potrudite se da se na poslovnom polju sada oslonite samo na sebe.

LJUBAV: Ljubav vam dolazi sasvim spontano. Nova osoba će se pojaviti u vašem društvu, odnosno krugu bliskih prijatelja. Možete da očekujete veoma zanimljiva dešavanja na ovom planu.

ZDRAVLJE: Povećajte unos magnezijima i kalcijuma. Posavetujte se sa svojim lekarom i farmaceutom oko toga koji bi dijetetski suplementi bili pogodni za vas.

Horoskopski znaci kojima će ovaj period doneti ogromnu sreću u ljubavi!

AUTOR: Index/M.M. DATUM I VREME: 01.10.2019. 08:20 Blago njima. Foto: Shutterstock, ilustracija Uticaj horoskopskog znaka koji simbolizuje ravnotežu i harmoniju, mnogima će pomoći da donesu neke odluke koje će uvesti sklad u njihov život.

 

BONUS VIDEO:

Saznajte za 2 minuta da li ćete se ikad udati!