Lekar, doktor, pregled, bolest, bolnica
Shutterstock, ilustracija
Astrologija, zodijak, astro, horoskop, mesec

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Poslovni partner vam u velikoj meri otežava situaciju. Imate utisak da niste na istim talasnim dužinama i da će vam se u budućnosti putevi ipak razdvojiti na neki način.

LJUBAV: Zanimljiv je dan ukoliko želite da uđete u vezu sa Vagom ili Jarcem. Moguća je veoma ozbiljna ljubavna priča. Pred vama je povoljan period za nov emotivni početak.

ZDRAVLJE: Tegobe vezane za kožu i iritacije, promene na koži bi mogle da vas prate. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega i potrudite se da pazite na svoje zdravlje.

PREPORUČUJEMO:

Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

 

BIK

POSAO: Nove komplikacije vam dolaze. Uspećete da ih rešite samo ako ste spremni na balans i kompromis. Važno je danas pokažete smirenost u svakoj situaciji koja vas zadesi.

LJUBAV: Očekuje vas povoljna atmosfera za neko novo poznanstvo u prvom delu dana, a kasnije ćete više biti posvećeni poslu. Pred vama je dan u kojem će poslovna strana biti prioritet.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa srcem su mogući kod vas. Vodite računa o krvnom pritisku i redovno proveravajte stanje na tom polju. Izbegavajte stresne situacije danas.

BLIZANCI

POSAO: Sreća se preokreće na vašu stranu u popodnevnim časovima. Uspećete da rešite sve poteškoće. Možete da se nadate preokretima i pozitivnim rešavanjima.

LJUBAV: Nova veza u vaš život unosi istovremeno i osećaj velikog uzbuđenja ali i neke strahove. Plašite se novog razočarenja koje bi moglo da vas zadesi na ljubavnom planu.

ZDRAVLJE: Nemate probleme sa zdravljem. Možete da očekujete stabilno stanje na ovom polju. Pred vama je period u kojem ćete se osećati dobro i biti aktivni na svm poljima.

Žena, sreća, uspeh, moda, devojka, leto, šešir

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

RAK

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom danas ćete rešiti neke dileme i napraviti povoljniju atmosferu. Pred vama je period u kojem ćete biti baš posvećeni svojim prioritetima.

LJUBAV: Želite da ostvarite harmoničan odnos sa voljenom osobom ali ona uporno ukazuje na neke stare probleme i nestabilnosti koje postoje. Ne dopada vam se vraćanje u prošlost.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa probavom su naglašeni kod vas. Moguće je da ćete imati tegobe sa varenjem tokom celog dana i da ćete zato imati i probleme sa apetitom.

LAV

POSAO: Prodaja vam ide dobro ali ako vas očekuje neko kraće putovanje moguće su prepreke van vašeg uticaja. Možete da očekujete da ćete imati neke komplikacije danas.

LJUBAV: Možete da očekujete da ćete na ovom planu ostvariti napredak u kasnijem periodu. Današnji dan vam nije povoljan. Nove ljubavi još nema na vidiku i stanje vam je bez promena.

ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete i pazite svoje grlo. Moguće je da ćete biti skloni problemima sa upaljenim ždrelom. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega što vas muči.

DEVICA

POSAO: Novac vam dolazi ali istovremeno i odlazi od vas. Možete da očekujete promenljivo stanje na poslu. Pred vama je period u kojem ćete imati i neke nove ponude.

LJUBAV: Emotivna kriza uzima maha i može se reći da vam je sigurnost braka i odnosa sa voljenom osobom u većoj meri ugrožena. Pred vama je nepovoljan period za emocije.

ZDRAVLJE: Problemi sa hormonima su naglašeni kod vas. Možete da budete veoma skloni promenljivom stanju i komplikacijama na ovom polju. Posetite lekara.

Doktor, Lekar, nutricionista, ishrana

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VAGA

POSAO: Nije povoljan dan za vas. Pokušajte da izbegavate donošenje važnih odluka ili poslovnih promena. Ogli biste da napravite neku veću grešku ako se zaletite.

LJUBAV: Možete da očekujete da će voljena osoba pokazati svoju drugu, hladnu stranu koju niste videli do sada. Pred vama je period u kojem će nastupiti distanca među vama.

ZDRAVLJE: Moguća je glavobolja. Nepovoljan vam je dan za ovo polje i možete da budete skloni brojnim tegobama. Najbolje bi bilo da se ne forsirate previše i da odmarate.

PROČITAJTE I:

 

 

ŠKORPIJA

POSAO: Pred vama je dan u kojem nećete osećati potrebu da se previše bavite poslovnim obavezama. Možete da očekujete da ćete biti veoma opušteni i rasterećeni.

LJUBAV: Možete da očekujete ponudu za neku tajnu vezu ili udvarača koji nije sasvim slobodan. Premišljate se i niste sigurni u kom pravcu bi taj odnos mogao da vas vodi.

ZDRAVLJE: Noge su vam osetljive i podložne brojnim tegobama. Mogući su i problemi sa grčevima u mišićima. Potrudite se da povećate svakodnevni unos magnezijuma.

STRELAC

POSAO: Očekuje vas povoljna faza za odmor. Moguće je da će saradnici sa kojim radite preuzeti veći deo posla i da će vas to u određenoj meri rasteretiti. Povoljan vam je dan.

LJUBAV: Povoljan je dan za flert. Uživaćete u lepim trenucima sa osobom koja vam se dopada. Ako već imate partnera mogli biste da planirate uskoro neko zajedničko putovanje.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa nervnim sistemom su naglašeni kod vas. Napetost bi mogla da uzme maha na polju zdravlja. Nađite način da se malo opustite od svakodnevnog stresa.

JARAC

POSAO: Očekuju vas promene vezano za vaše radno mesto. Moguće je da su nadređeni postavili neke stroge uslove i da ćete morati da odgovorite na njihove visoke kriterijume.

LJUBAV: Ljubavna situacija nije dobra jer imate osećaj da iz dana u dan sve manje stvari spaja vas i voljenu osobu. Postepeno se udaljavate jedno od drugoga i sve manje emocija ima.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa kičmom. Pred vama je faza u kojoj ćete biti skloni bolovima u leđima, ukočenost bi mogla da vas prati. Prijala bi vam masaža.

Lekovita  masaža

profimedia

Foto: profimedia

VODOLIJA

POSAO: Pred vama je dan u kojem nećete imati brige koje su povezane sa poslom ili poljem finansija. Možete da očekujete sasvim dobro i stabilno stanje na ovom planu.

LJUBAV: Možete da očekujete priliku da uđete u vezu otvorenog tipa sa osobom koja je veoma slična sa vama u pogledima na svet. Pred vama je povoljan period za pokazivanje emocija.

ZDRAVLJE: Prija vam bavljenje sportom. U kondiciji ste i treninzi vam podižu energiju. Dobro se osećate kada ste u formi i kada ste aktivni, vaše raspoloženje ide uzlaznom putanjom.

RIBE

POSAO: Očekuju vas novi troškovi ili ulaganja koja vam neće odmah biti isplativa. Moguće je neko manje nezadovoljstvo. Potrudite se da prihvatite ograničenja koja trenutno postoje.

LJUBAV: Pred vama je dan u kojem nećete imati nova poznanstva. Ostajete prilično pasivni na polju ljubavi. Ako imate partnera vaš odnos je ušao u fazu prolazne monotonije.

ZDRAVLJE: Prijalo bi vam da što više spavate. Umor koji osećate se može negativno odraziti na vaše zdravlje. Potrudite se da budete odgovorniji prema sebi i poštujte potrebe svog tela.

PREPORUČUJEMO:

Žena, posao, stres, rad, firma

Shutterstock, ilustracija