Doktor
Shutterstock
Doktor

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Ne opterećujete se poslom jer smatrate da ste veći deo važnih obaveza završili. Možete da očekujete opušten dan. Potrudite se da ugodite sebi i da se malo opustite u vikend atmosferi.

LJUBAV: Moguće je da ste zbunjeni i da ne umete na pravi način da protumačite reakcije vašeg partnera. Pred vama je period u kojem će vaš emotivni odnos imati priliku da napreduje.

ZDRAVLJE: Izbegavajte previše alkohola i cigareta. Važno je da se potrudite da poroke sasvim umanjite ili izbacite iz svog života. Očekuju vas mogući problemi sa jetrom.

PROČITAJTE JOŠ:

drugarice, prijateljice, devojke, sreća, srećne

Shutterstock

BIK

POSAO: Očekuje vas jako opušten dan u kojem nećete imati veće probleme na polju posla. Potrudite se da sami ne unosite dodatnu tenziju i nervozu u okruženje u kom se nalazite.

LJUBAV: Još uvek niste spremni da otvoreno pokažete svoje emocije i zbog toga se osećate loše i nezadovoljno. Moguće je da partner primećuje da se sa vama nešto neobično dešava sada.

ZDRAVLJE: Opuštajte se i odmarajte. Potrudite se da pokažete da ste spremni da malo ugodite sebi. Današnji dan posvetite tome da maksimalno napunite svoje baterije i da se oporavite.

BLIZANCI

POSAO: Imate utisak da dosta toga nije ispalo onako kako ste očekivali. Ali još ima puno vremena da se stvari promene. Spremni ste da uradite ono što je do vas kako bi se stvari menjale.

LJUBAV: Voljena osoba je pored vas i kada vam je teško. Zajedno delite i sreću i tugu. Zadovoljni ste odnosom koji ste stvarili i verujete da u vašoj vezi vlada pravi balans.

ZDRAVLJE: Prolazna ukočenost je moguća. Prijala bi vam masaža. Razmislite o odlasku u neki spa centar. Potrudite se da se opustite i da se posvetite sebi. Izbegavajte stresne situacije.

Masaža Masiranje

Shutterstock

Foto: Shutterstock

RAK

POSAO: Došli ste do odluke da menjate radno mesto jer vam posao na kojem ste sada više ne odgovara. Važno je da pokažete da ste spremni da izađete iz svoje zone komfora.

LJUBAV: Potrebno je da poradite na odnosu sa partnerom ako želite da ostvarite stabilnost u zajednici. Na neku stranu ćete morati da prelomite ako želite promene.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Ne očekuju vas problemi sa zdravljem. Danas će vam prijati društvene aktivnosti, komunikacija, izlasci i opuštanje sa prijateljima.

LAV

POSAO: Sve ide onako kako ste planirali. Veoma ste zadovoljni situacijom koju imate na poslovnom planu. Možete da očekujete povoljnu atmosferu na poslovnom planu.

LJUBAV: Sigurni ste u svog partnera i verujete mu. U narednom periodu planirate pokretanje zajedničkog života. Možete da očekujete pozitivne promene na ovom polju.

ZDRAVLJE: Moguće su manje hronične tegobe. Potrudite se da vodite više računa o svom zdravlju i da se više posvetite svojim potrebama. Važno je da pazite na sebe.

Par, muvanje, flert, veza, ljubav, romansa, seks, strast

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

DEVICA

POSAO: Veoma ste angažovani oko novog posla, dajete svoj maksimum kako bi se istakli u kolektivu. Na neki način se dokazujete sebi, volite nove situacije koje iziskuju vašu kreativnost.

LJUBAV: Spremni ste za početak jedne nove ljubavne avanture koja neće trajati preterano dugo ali će svakako biti zanimljivo iskustvo više. Možete da se nadate uzbudljivim trenucima.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate! Ne biste trebali da očekujete probleme kada je u pitanju zdravlje. Posvećeni ste sebi i svojim potrebama i dobro se osećate u svojoj koži.

VAGA

POSAO: Racionalno ste se postavili i vidite stvari iz pravog ugla. Uskoro ćete doneti neke važne odluke. Pre nego što konačno presečete, premerite sve nekoliko puta.

LJUBAV: Uživate pored voljene osobe. Srećni ste zbog svega što ste ostvarili zajedno. Možete da očekujete veoma lep dan. Ako ste slobodni, dolazi poznanstvo koje vodi u ozbiljnu vezu.

ZDRAVLJE: Ne biste trebali da imate probleme. Osećate se sasvim dobro u svojoj koži i zadovoljni ste. Povoljan je dan za neku manju intervenciju ili zahtevniji tretman.

PROČITAJTE JOŠ:

ŠKORPIJA

POSAO: Zadovoljni ste poslovnom situacijom i čvrsto verujete da ovoliki uspeh ne biste ostvarili da se niste oslanjali samo na sebe. Vaše sposobnosti su vas dovele daleko.

LJUBAV: Dobro se osećate sada kada ste sami i ne želite da uđete u novu vezu tako brzo. Potrebno vam je neko vreme da sva dešavanja iz prošlosti prevaziđete unutar sebe.

ZDRAVLJE: Pazite na svoje zdravlje. Važno je da vodite računa o svojim navikama. Ako primetite neke tegobe i simptome, na vreme se javite vašem lekaru.

STRELAC

POSAO: Možete da očekujete dobru situaciju bez drastičnih promena. Posao vam generalno lepo ide. Zadovoljni ste okolnostima u kojima se nalazite i smatrate da je sudbina na vašoj strani.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni pred vama je odličan dan. Nova osoba u vaš život unosi potrebu da razmišljate o iskrenoj i dubokoj ljubavi. Zauzeti Strelčevi nemaju veće promene.

ZDRAVLJE: U sebi nosite mnogo pozitivne energije! Spremni ste da maksimalno iskoristite današnji dan i da budete aktivni. Možete da očekujete da ćete uspeti u tome.

Proleće, devojka, žena, srećna

Shutterstock

Foto: Shutterstock

JARAC

POSAO: Imate u planu da se posvetite realizaciji novih ideja koje su vam u glavi već neki duži vremenski period. Pred vama su pozitivne okolnosti koje vas podržavaju.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljiv dan za ljubav. Iako se niste tome nadali, voljena osoba će vam ulepšati raspoloženje. Spremni ste da joj se posvetite i da uživate zajedno.

ZDRAVLJE: Nemojte da preterujete sa slatkišima. Važno je da vam navike na polju zdravlja budu umerene. Pokažite da umete zrelo da se nosite sa određenim ograničenjima.

VODOLIJA

POSAO: Očekuje vas smanjenje zarade ili manji obim poslovnih obaveza. Pred vama je period u kom će biti uspona i padova. Potrudite se da za to vreme ostanete psihički stabilni.

LJUBAV: Emotivna situacija nije sjajna. Svesni ste svoje odgovornosti za veći deo problema. Važno je da budete spremni da u svakom trenutku sa partnerom otvoreno razgovarate.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa probavom. Povedite računa o svojoj ishrani. Važno je da se dovoljno krećete kao i da redovno pijete vodu kako bi metabolizam funkcionisao.

Bol, jetra, stomak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

RIBE

POSAO: Posao vam je privremeno stao zbog nekih manjih komplikacija. Iskoristite današnji dan za manji predah. Važno je da budete spremni da i sebi povremeno date malo oduška.

LJUBAV: Voljena osoba je uz vas iako vam odnos nije uvek idealan. Ponekad je potrebno da budete posvećeniji njenim potrebama. Pokažite joj da vam je stalo do nje.

ZDRAVLJE: Osećate se sasvim dobro. Ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme na ovom polju. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima. Uživajte u lepom danu.

PROČITAJTE JOŠ:

Flert, klub, izlazak, par, muvanje, seks

Shutterstock, ilustracija