Stres, nervoza, posao, ljutnja, bes,
Shutterstock, ilustracija
Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Možete da očekujete da ćete uspeti mirnim putem da rešite većinu nesuglasica koje su vam se na polju posla pojavile. Pred vama je dan u kojem ćete biti diplomatičniji.

LJUBAV: Moguće je da voljena osoba želi da pokaže inicijativu ka tome da vaša veza napreduje. Spremni ste na sve, zaljubljeni ste i vidite sebe na duže staze pored partnera.

ZDRAVLJE: Skloni ste infekcijama i raznim upalnim stanjima. Tokom ovog dana biste mogli da imate brojne tegobe sa zdravljem. Na vreme se posavetujte oko svega sa vašim lekarom.

PROČITAJTE I:

 

BIK

POSAO: Moguće su manje komplikacije kada je u pitanju polje posla. Pred vama je faza u kojoj možete da imate razne zastoje. Pripremite se za stresan dan u kojem će biti dosta promena.

LJUBAV: Pokažite voljenoj osobi da ste spremni da se maksimalno posvetite njoj i njenim potrebama. Moguće je da vam neće biti ni malo lako da ostvarite harmonične odnose.

ZDRAVLJE: Osetljiv urogenitalni trakt je naglašen kod vas u narednom periodu, pa biste trebali na vreme da se posavetujete sa vašim lekarom oko svega što vas muči.

DEVOJKA, BOLOVI, MENSTRUACIJA, TUGA, STOMAK

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

BLIZANCI

POSAO: Očekuje vas povoljan dan tokom kojeg možete da ostvarite napredak po pitanju posla. Spremni ste da odete korak dalje, ka višim pozicijama i da se na to ne obazirete.

LJUBAV: Ukoliko je vaša veza na neki način bila ugrožena u prethodnom periodu, uspećete da rešite probleme koje imate sa voljenom osobom. Potrudite se da pravite kompromise.

ZDRAVLJE: Skloni ste alergijskim reakcijama. Osetljivi ste danas i zdravlje bi sada generalno na neki način moglo da vam bude ogroženo, pa vodite računa o sebi.

RAK

POSAO: Niste spremni za poslovne promene. Uradićete sve što možete kako biste zadržali trenutno radno mesto. Pred vama je period u kojem će biti dosta neke tenzije i problema.

LJUBAV: Niste ispunili ono što ste obećali, partner je razočaran u vas i to vam stvara atmosferu pritiska u vezi. Moguće je da vam nije lako da se pomirite sa nekim stvarima.

ZDRAVLJE: Problemi sa stomakom su naglašeni kod vas. Moguće je da ćete zbog tegoba sa varenjem biti malaksali. Povedite računa o promeni režima ishrane.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert, par

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

LAV

POSAO: Moguće je da niste sasvim objektivni i da pravite greške u proceni poslovne situacije u kojoj se nalazite. Pred vama je period u kojem ćete imati neke oscilacije na ovom polju.

LJUBAV: Nije preterano povoljan dan za ljubav, pa nemojte sada da ulazite u novu vezu. Pokušajte da se strpite malo i da budete dovoljno objektivni u proceni partnera.

ZDRAVLJE: Moguća je glavobolja prolaznog tipa. Očekuje vas dan u kojem će vam čeoni predeo glave kao i oči generalno biti osetljiva i slaba tačka pa se čuvajte.

DEVICA

POSAO: Delujete kao da ne znate koji potez treba da napravite kako biste uspeli da rešite poslovne probleme koji su vam se pojavili. Nalazite se u velikoj dilemi danas.

LJUBAV: Partner je spreman da vam se prilagodi i da se maksimalno posveti vama i vašim potrebama. Možete da očekujete da ćete provesti jedan lep dan zajedno ako se prepustite emocijama.

ZDRAVLJE: Mogući su grčevi u mišićima. Pred vama je perod u kojem biste mogli da imate tegobe sa zdravljem zbog nedovoljnog unosa magnezijuma. Posavetujte se sa lekarom.

smrt, bolnica, lekar, doktori

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VAGA

POSAO: Ukoliko se bavite poslovima koji su povezani sa radom sa velikim brojem ljudi, onda ćete imati uspeha tokom današnjeg dana. Možete da očekujete generalno povoljnu atmosferu.

LJUBAV: Možete da računate na dobar odnos sa osobom do koje vam je stalo. Pred vama je povoljna faza za ozvaničenje veze. Ako ste slobodni, dolazi vam uskoro neko novo poznanstvo.

ZDRAVLJE: Moguć je pad energije. Generalno vas tokom ove nedelje očekuje period u kojem ćete biti malaksali. Bilo bi dobro da nađete više vremena za san i odmor.

ŠKORPIJA

POSAO: Ne očekuje vas veliki broj poslovnih obaveza na polju posla. Imaćete priliku da se malo odmorite. Pred vama je povoljan dan u kojem ćete generalno biti rasterećeni.

LJUBAV: Imaćete priliku da se zbližite sa osobom koja vam se dopada. Ako već imate partnera, zajedno se prisećate nekih lepih trenutaka. Možete da očekujete povoljan dan za ljubav.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa umorom. Generalno ovo može za vas da bude upozorenje da je došlo vreme da se više posvetite svojim potrebama. Nađite neko vreme za sebe.

PREPORUČUJEMO:

 

STRELAC

POSAO: Možete da očekujete priliku da ostvarite poslovno unapređenje kojem ste težili u prethodnom periodu. Pred vama je faza u kojoj možete da budete skloni razvijanju ambicija.

LJUBAV: Moguće je da se vremenom konflikti između vas i osobe do koje vam je stalo, samo uvećavaju i da ste zato nezadovoljni. Pred vama je faza u kojoj ćete razmišljati o prekidu veze.

ZDRAVLJE: Povedite računa o svojim zubima. možete da očekujete da ćete imati neke probleme na ovom polju. Vodite računa o redovnoj higijeni usne duplje.

dečko, raskid, svađa, veza

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

JARAC

POSAO: Verujete da možete da ostvarite sve što poželite i spremni ste da se maksimalno posvetite svojim ambicijama. Očekuje vas period u kojem ćete biti zadovoljni.

LJUBAV: Povoljan je dan za komunikaciju sa suprotnim polom, kao i za polje flerta. Pred vama su lepi trenuci. Možete da očekujete da ćete na ovom polju biti zadovoljni.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više vežbanja. Potrudite se da se organizujete tako da nađete više vremena za redovnije treninge i vežbanje. Vašem zdravlju je to neophodno.

VODOLIJA

POSAO: Danas ste skloni donošenju naglih odluka na poslovnom planu. Moguće je da niste spremni da trpite bilo koga. Očekuje vas period u kojem ćete biti opterećeni.

LJUBAV: Ne prija vam samoća i spremni ste za promene, nova poznanstva i nova dešavanja na polju ljubavi. Možete da očekujete da će vam se uskoro ukazati šansa za novo poznanstvo.

ZDRAVLJE: Problemi sa glavoboljom su naglašeni kod vas u narednom periodu. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti malaksali i skloni tome da vam se jave neki problemi sa zdravljem.

Par, raskid, tuga, depresija, svađa

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

RIBE

POSAO: Ako želite da napredujete očekuje vas povoljan dan za posao. Pred vama je faza u kojoj ćete biti zadovoljni. Možete da očekujete da ćete danas dobiti neke lepe vesti na poslu.

LJUBAV: Ukoliko budete napravili prvi korak ka osobi koja vam se dopada, možete da očekujete da ćete uskoro biti u vezi sa njom. Pred vama je povoljan dan za ljubav.

ZDRAVLJE: Problemi sa plućima su mogući. Očekuje vas faza u kojoj biste mogli da budete skloni problemima sa kašljanjem, kijanjem i disajnim putevma generalno.

Astrološki znak kojeg niko ne može da slaže!

AUTOR: Index/M.M. DATUM I VREME: 06.11.2019. 09:25 Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku od djetinjstva posmatraju ljudsko ponašanje, a kada odrastu, jako vole da čitaju i proučavaju knjige iz područja psihologije kako bi što bolje naučili da "čitaju" i same ljude Foto: Profimedia Reč je o Škorpijama, u čijem se periodu vladavine trenutno i nalazimo, piše index.hr.

 

BONUS VIDEO:

Počela je paklena godina četvorke! Spremite se za mučne promene!