dečko, raskid, svađa, veza
Shutterstock, ilustracija
Horoskop, astrologija, horoskopski znaci

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Možete da očekujete veoma povoljan dan za ostvarenje novih, važnih poslovnih kontakata. Pred vama je povoljan period u kojem možete da rešite ono što vas brine.

LJUBAV: Imate dobar odnos sa osobom koju volite. Moguće je da ćete u narednom periodu početi da živite zajedno. Pred vama su veoma važne odluke na ovom polju.

ZDRAVLJE: Bez ikakvih problema na polju zdravlja kod vas. Očekuje vas period u kojem ćete se osećati dobro u svojoj koži i u kojem nećete imati nikakve tegobe na ovom planu.

PROČITAJTE I:

 

BIK

POSAO: Iako ste zabrinuti za neke probleme iz prošlosti imate utisak da se stvari ipak polako vraćaju na svoje mesto. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni na ovom polju.

LJUBAV: Nova ljubav vam dolazi i zadovoljni ste zbog toga. Jako vam je važno da ponovo budete emotivno ispunjeni. Možete da očekujete povoljan period za ljubav.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta je moguć kod vas u narednom periodu. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni problemima na polju zdravlja. Povedite računa o svojim navikama.

moda, devojka, žena, stil, posao, sreća, jesen

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

BLIZANCI

POSAO: Pred vama je prilika da napredujete. Ako ste u potrazi za poslom, imaćete pomoć od strane nekog poznanika. Možete da očekujete da će sudbina biti na vašoj strani.

LJUBAV: Očekuje vas dobar odnos sa voljenom osobom. Ako ste slobodni, moguće je da ćete sa jednom Vagom ući u flert. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima na ovom polju.

ZDRAVLJE: Nema većih problema kod vas kada je u pitanju zdravlje. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni okolnostima na ovom planu. Prijaće vam da budete aktivni.

RAK

POSAO: Pred vama je naporan dan, na poslu vlada tenzija i vi se osećate kao da su sve obaveze pred vama. Možete da očekujete da ćete generalno biti zadovoljni na ovom polju.

LJUBAV: Manji nesporazumi sa voljenom osobom vam kvare raspoloženje. Imate utisak da će vas konstantne svađe udaljiti. Možete da očekujete nepovoljan dan za početak veze ako ste sami.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa probavom. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti veoma skloni problemima na polju zdravlja. Ne osećate se dobro u svojoj koži.

BOL, STOMAK, DEČKO, PATNJA, RASKID

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

LAV

POSAO: Naporan rad i trud se zahtevaju od vas, a vi se ponekad osećate kao da ne želite toliko da se trošite na poslu. Moguće je da vam nije lako da se uvek maksimalno fokusirate.

LJUBAV: Voljena osoba će vam pokazati njeno viđenje zajedničke budućnosti. Vreme je da razmislite da li želite isto što i ona. Pred vama je period u kojem ćete imati neke komplikacije.

ZDRAVLJE: Povedite računa o zubima koji bi mogli da vam budu problematična tačka u narednom periodu. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni tegobama na ovom polju.

DEVICA

POSAO: Moguće je da se nalazite pod pritiskom i da vam je teško da dođete do svih zacrtanih ciljeva na ovom polju. Imate osećaj da ni sa jedne strane ne dobijate adekvatnu podršku.

LJUBAV: Skloni ste svađama sa voljenom osobom i svaka sitnica vam smeta. Njoj smeta vaš cinizam i potreba za kritikom. Moguće je da nećete imati priliku da napravite kompromis.

ZDRAVLJE: Povedite računa o glavoboljama. Očekuje vasperiod u kojem ćete biti u većoj meri skloni problemima kada se radi o zdravlju. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega.

PREPORUČUJEMO:

 

VAGA

POSAO: Vaša napetost i nedostatak samopouzdanja mogu da budu ključni razlozi za poslovni neuspeh. Moguće je da vas dosta toga na ovom polju opterećuje i da se ne osećate dobro.

LJUBAV: Dopada vam se jedna osoba sa kojom imate komplikovan odnos. Moguće je da je u pitanju komunikacija na daljinu. Nije vam lako da održite stabilnost vaše veze.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa cirkulacijom. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati dosta komplikacija na ovom polju. Najbolje bi bilo da se posavetujete sa vašim lekarom.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert, par

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

ŠKORPIJA

POSAO: Možete da očekujete da ćete sa poslovnim partnerom imati neke svađe i rasprave koje će vam pokvariti raspoloženje. Nije vam lako da uvek napravite kompromis na ovom polju.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiv flert sa osobom koja vam je na neki način nedostupna ili je zauzeta. Moguće je da vas dosta toga na ovom polju na neki način koči.

ZDRAVLJE: Osećate se generalno dobro. Ne biste trebali da očekujete veće probleme kada je u pitanju polje zdravlja. Očekuje vas faza koja će biti povoljna za vas.

STRELAC

POSAO: Vama dolazi prilika da stabilizujete svoju zaradu. Pred vama je jako povoljan period za poslovno polje. Moguće je da vas dosta toga opterećuje u ovom periodu.

LJUBAV: Imate odličan odnos sa osobom koju volite i zadovoljni ste stanjem na ovom polju. Ako ste slobodni, moguće je da vam neće biti lako da nađete odgovarajuću osobu.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate danas. Pred vama je period u kojem vam neće biti problematično polje zdravlja. Možete da očekujete da će sve na ovom polju biti stabilno kod vas.

posao, afera, kolege, bes, otkaz

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

JARAC

POSAO: Nije preterano povoljan dan pa se potrudite da oko posla uradite samo ono osnovno, što se baš mora. Izbegavajte preterano naprezanje i posvetite se malo više odmoru.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljivu komunikaciju sa osobom do koje vam je stalo. Ona će pokrenuti neke intrigantne teme koje će još više probuditi vaše interesovanje.

ZDRAVLJE: Moguća je vrtoglavica kod vas u narednom periodu. Moguće je da ćete imati probleme sa niskim pritiskom takođe. Povedite računa o svojim navikama.

VODOLIJA

POSAO: Prilično ste nervozni i možete biti skloni reagovanju u afektu, kao i problemima na polju posla. Očekuje vas nepovoljan dan u kojem je moguće dosta problema.

LJUBAV: Naglo se menjaju okolnosti i više niste sigurni da li voljenoj osobi možete da verujete ili ne možete. Moguće je da vas na ovom polju mnogo toga opterećuje.

ZDRAVLJE: Mogući su srčani problemi. Pred vama je period u kojem biste mogli da budete u većoj meri skloni tome da vam se stvaraju zdravstvene komplikacije pa se pazite.

RIBE

POSAO: Imate utisak da su neke poslovne kočnice zacementirane i da ih ne možete otkloniti ali to vam se samo čini. Nije vam ni malo lako da donesete konačne odluke na ovom polju.

LJUBAV: Iako ste želeli stabilnu vezu i sigurnost, sa trenutnim partnerom ste dobili sve ono što je nasuprot tome. Niste zadovoljni okolnostima u kojima se nalazite na ovom polju.

ZDRAVLJE: Problemi sa stomakom su naglašeni kod vas. Očekuje vas period u kojem ćete u većoj meri biti skloni tegobama sa varenjem pa je zato važno da pazite na zdravlje.

Svim znakovima Zodijaka spremaju se velike prepreke, ali nedelja će svima biti pravi izazov!

AUTOR: Sensa.hr/Profesionalna astrologija/M.M. DATUM I VREME: 09.11.2019. 12:00 Burni dani su pred nama! Foto: Shutterstock, ilustracija U petak, rano ujutro, Mesec ulazi u Ovna i stvari se zahuktavaju. Mesec je u konjunkciji s Chironom. Sunce u Škorpionu u pozitivnom je odnosu - sekstilu - sa Saturnom u Jarcu i u, takođe pozitivnom, trigonu s Neptunom u Ribama, što vam daje povezanost s duhovnim.

 

BONUS VIDEO:

Počela je paklena godina četvorke! Spremite se za mučne promene!