Stres, nervoza, posao, ljutnja, bes,
Shutterstock, ilustracija
Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Potrudite se da budete dovoljno konkretni kada obrazlažete neke situacije kako ne bi došlo do nesporazuma. Mogueć eje da ćete imati neke manje trzavice na poslu.

LJUBAV: Moguće je da voljena osoba pokazuje nepoverenje prema vama i da ste zbog njenog stava vi veoma razočarani. Očekuje vas period u kojem ćete imati neke probleme.

ZDRAVLJE: Bolovi u grlu. Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni nekim tegobama na ovom polju. Izbegavajte hladne i gazirane napitke i radite na jačanju imuniteta.

PROČITAJTE I:

 

BIK

POSAO: Na polju finansija vas čeka promenljivo stanje, jako vam je teško da sada ostvarite stabilizaciju. Moguće je da vam okolnosti na ovom polju ne idu baš sasvim u prilog.

LJUBAV: Očekuju vas ozbiljne promene sa voljenom osobom. Moguće je da će uskoro vaša veza doći do zajednice i braka. Pred vama je prilika da donesete važne odluke.

ZDRAVLJE: Izbegavajte masnu hranu. Možete da očekujete da ćete imati manje probleme sa holesterolom u narednom periodu, pa biste trebali da vodite više računa o zdravlju.

Lekar Doktor Pregled Kardiolog Kardiologija Bolesti srca EKG

Shutterstock

Foto: Shutterstock

BLIZANCI

POSAO: Nemojte da verujete baš u sve što čujete jer je vrlo moguće da vam neko namerno priča stvari koje nisu istinite. Potrudite se da danas ne donosite važne poslovne odluke.

LJUBAV: Moguće je da idealizujete osobu koja vam se dopada. Uskoro ćete imati priliku da je vidite u sasvim drugačijem svetlu. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti zadovoljni promenama.

ZDRAVLJE: Problemi sa niskim pritiskom su naglašeni kod vas. Moguće je da će vladati malaksalost i osećaj umor tokom današnjeg dana, pa se potrudite da se ne forsirate.

RAK

POSAO: Najbolje bi bilo da se skoncentrišete na obaveze kojih imate na pretek. Nemojte da izbegavate posao već se posvetite dužnostima koje već neko vreme čekaju na vas.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljivu komunikaciju sa osobom koja je rođena u znaku Vodolije. Vi ste veoma neobičan i zanimljiv spoj. Biće vam lepo dok ste zajedno.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol. Pred vama je period u kojem biste zbog svog poročnog ponašanja mogli da imate probleme sa zdravljem. Vreme je da stvarate zdravije navike.

Alkohol, koktel, piće. žurka, proslava

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

LAV

POSAO: Možete da se nadate dobrom odnosu sa kolegama. Možete da se oslonite na njihovu pomoć u svakom trenutku. Očekuje vas period u kojem ćete imati stabilan posao.

LJUBAV: Krijete svoja osećanja i niste spremni da osobi koja vam se dopada otvoreno pokažete šta želite. Moguće je da se iz nekog razloga i sami plašite svojih osećanja.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža. Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni problemima vezanim za leđa, kičmu i ukočenost. Potrudite se da se posavetujete sa nekim stručnjakom.

DEVICA

POSAO: Očekuje vas napet dan kada je u pitanju poslovno polje. Dosta toga nije onako kako ste se nadali da će biti. Pred vama je period u kojem ćete imati brojna iznenađenja.

LJUBAV: Niste spremni za velike promene. Iako ste nezadovoljni odnosom sa voljenom osobom puštate da sve to traje još neko vreme. Kao da sada nemate snage da prekinete sve.

ZDRAVLJE: Posetite stomatologa. Pred vama je period u kojem biste mogli da imate neke probleme sa zubima. Važno je da vodite računa o redovnoj higijeni usne duplje.

Raskid, prevara, par, svađa

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VAGA

POSAO: Moguće je da polako uviđate da nisu baš svi iz poslovnog okruženja prijateljski ka vama nastrojeni. Brine vas to. Moguće je da ćete imati uskoro i neke otvorene sukobe.

LJUBAV: Osoba koja vam se dopada ne pokazuje interesovanje ka vama. Moguće je da ćete se jednostavno povući i da nećete želeti da se bilo šta u vašem odnosu na bilo koji način forsira.

ZDRAVLJE: Osetljiva vam je kičma. Očekuje vas period u kojem ćete imati dosta problema sa leđima. Izbegavajte podizanje teškog tereta i potrudite se da pazite na sebe.

ŠKORPIJA

POSAO: Hvata vas nervoza zbog nekog važnog posla koji vas očekuje. Moguće je da se radi samo o prolaznoj tremi koja bi mogla da se smiri ako budete na tome poradili.

LJUBAV: Emocije vam sada nisu prioritet. Posao i karijera su vam najvažniji a ljubavni problemi sada mogu da sačekaju. Važno vam je da prvo rešite svoje obaveze i dužnosti.

ZDRAVLJE: Povedite računa o unosu vitamina. Moguće je da ćete u narednom periodu imati neke probleme zbog pada imuniteta. Na vreme proverite i svoju krvnu sliku.

košulja, žena, posao, biznis

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

STRELAC

POSAO: Ukoliko očekujete neke važne nove informacije, danas ćete ih dobiti. Neke odluke menjate u poslednji čas i spremni ste da se poslom pozabavite maksimalno.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljiva dešavanja sa osobom koja bi mogla da bude rođena u znaku Ovna. Pred vama je povoljan period za nova dešavanja na ovom polju.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa holesterolom. Izbegavajte masnu hranu i potrudite se da vodite više računa o svojim navikama. Važno je da budete odgovorni prema svom zdravlju.

JARAC

POSAO: Niste zadovoljni svojom zaradom. Moguće je da veoma ozbiljno razmišljate o mogućnosti da promenite posao. Spremni ste da se više angažujete oko moguće promene.

LJUBAV: Na emotivnom planu su moguće trzavice. Sa voljenom osobom, iz dana u dan, imate sve veće nesuglasice. Očekuje vas faza u kojoj ćete sve češće razmišljati o rastanku.

ZDRAVLJE: Proveravajte krvni pritisak. Moguće je da ćete imati neke poteškoće vezane za hipertenziju. Generalno vam je naredni period malo problematičan na polju zdravlja.

Besparica, novčani problemi, novac, problemi

Shutterstock

Foto: Shutterstock

VODOLIJA

POSAO: Pod velikim ste pritiskom i ozbiljno razmišljate o promeni posla. Spremni ste da potražite neke nove prilike kako biste uspeli da nađete trajno rešenje za sebe.

LJUBAV: Partner vam je maksimalno posvećen i osećate se jako dobro kada ste zajedno. Uživate u vašoj ljubavi. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti zadovoljni.

ZDRAVLJE: Moguća je glavobolja. Pred vama je period u kojem ćete imati neke probleme sa očima takođe. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega što vas muči.

RIBE

POSAO: Daćete sve od sebe kako biste uspeli da ostvarite ono što vam je važno na poslovnom planu. Možete da očekujete da će se vaš trud isplatiti. Bićete zadovoljni okolnostima.

LJUBAV: Dopada vam se jedna zanimljiva osoba i pokušaćete da joj pokažete svoja osećanja. Povoljan vam je dan za ljubav. Možete da se nadate razmeni nežnih i lepih osećanja.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa bešikom. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni upalama, infekcijama i ostalim tegobama. Posetite lekara radi redovne kontrole.

PREPORUČUJEMO: