VISOKO ČELO, BLISTAV OSMEH I TAJ POGLED, ON MORA DA JE BIK Prepoznajte koji je znak u horoskopu na osnovu njegovog fizičkog izgleda!

Nepogrešivo!

suknja, moda, žena, devojka, stil
Foto: Shutterstock, ilustracija

Mnogima su poznate uopštene psihičke osobine njihovog znaka u horoskopu. Međutim, da li ste znali za ove fizičke stavke koje karakterišu Lava, Raka, Devicu…?

Bilo da vam ove informacije pomažu kroz život ili su nešto o čemu pričate na žurkama, nema sumnje da su horoskopski znaci veoma zabavni!

 

OVAN (21. mart – 19. april)

Imate snažnu i robustnu pojavu, sa jakim obrvama, nosem, bradom i ustima. Prosečne ste visine, ali jake koštane strukture. Imate svetlu ili crvenu kosu. Na licu obično imate karakteristiku u obliku mladeža ili ožiljka. Uglavnom ste dobrog zdravlja. Dobrog ste držanja i brzog hoda.

VIKEND HOROSKOP DO 9. SEPTEMBRA Ribe da ne donose nagle odluke u poslu, a ovaj znak može da očekuje dugo očekivanu ljubavnu ponudu!

Muškarac, tuga, raskid, svađa
 Foto: Shutterstock, ilustracija

BIK (20. april – 20. maj)

Simetričnog ste lica i punih, senzualnih usana. Lice vam je ovalno, a nos vam se izdiže pri vrhu. Imate zdravu, gustu kosu. Vrat vam je izražen – može biti debeo, dugačak i elegantan. Imate jaku vilicu. Oblačite se otmeno i nosite kvalitetnu odeću.

ZA NJIH JE LJUBAV SVETINJA Pripadnici ovog horoskopskog znaka nikada ne bi oprostili prevaru!

BLIZANAC (21. maj – 20. jun)

Visoki ste i jaki i imate prodorne oči. Lice vam je ekspresivno. Ostavljate utisak kao da ste puni energije, čak i kad spavate. Imate lep ten, visoko čelo i dugačak prav nos.

ONI SU SKLONI PESIMIZMU Otkrivamo najnegativniu kombinaciju u Zodijaku!

Par, veza, seks, ljubav, muvanje, flert
Foto: Shutterstock, ilustracija

RAK (21. jun – 22. jul)

Lice i telo vam je zaokrugljeno. Imate meku kožu i izražene jagodice, ten vam je lep, a nos malen. Kosa vam je uglavnom crna i tanka. Imate male šake i stopala. Grudi i stomak su vam na neki način izraženi – imate pločice ili okrugao mekan stomačić, i velike grudi.

PET VELIČANSTVENIH Ovo su najveći šmekeri Zodijaka!

LAV (23. jul – 22. avgust)

Široko čelo, veliki nos, gusta kosa. Visoki ste i dugih nogu. Imate potencijal da budete lepo građeni i širokih ramena. Stameni ste i otmenih pokreta. Imate bademaste oči koje su obično tamne – ne samo smeđe ili crne, već tamno zelene ili tamno plave…

 

DEVICA (23. avgust – 22. septembar)

Izgledate ozbiljno i oprezno. Visina vam je prosečna i vitki ste. Nemate izražene konture niti facijalne karakteristike što ide u skladu s vašom željom da ne budete primećeni. Krećete se elegantno i izgledate mlađe nego što jeste. Moguće je da lako pocrvenite. Oči su vam bistre i svetle.

BIKOVI UVEK SPREMNI ZA AKCIJU, ŠKORPIJE MRZI DA DIŠU Ovi horoskopski znakovi se savršeno poklapaju!

Đakuzi, kada, kupanje, romantika, veza
 Foto: Shutterstock, ilustracija

VAGA (23. septembar – 22. oktobar)

Imate ovalno ili lice u obliku srca, prijatnih karakteristika. Prosečne ste visine i građe. Imate tendenciju da s godinama dobijete na težini. Imate lepe usne i nos. Moguće je da imate i rupice na obrazima i na bradi. Imate šarmantnu boju glasa i lep osmeh.

KAŽEŠ DA GA VOLIŠ, ON KAŽE HVALA Muškarci u ova 4 horoskopska znaka nisu nikako materijal za ozbiljnu vezu!

ŠKORPIJA (23. oktobar – 21. novembar)

Imate kockasto lice, skladne proporcije, senzualne usne, izražene jagodice, nos i oči. Kosa vam je obično gusta i smeđa. Isijavate moć, ozbiljnost i tajnovitost. Dok razgovarate, direktno gledate sagovornika u oči. Imate lep ten.

STRELAC (22. novembar – 21. decembar)

Jaki ste, visoki, ili veoma visoki. Sa lica isijavate dobrodošlicu, kao i lep osmeh. Imate gustu kosu, ali i tendenciju da se gojite u toku godina. Obično se naginjete napred dok razgovarate. Otmeni ste, ali pomalo nespretni jer se često saplićete ili sudarate o stvari. Imate divne oči.

MOŽDA JE PROBLEM U TEBI Astrolozi pokušavaju da odgonetnu, zašto još uvek nemaš partnera!

muškarac, selfi, dopisivanje, telefon
Foto: Shutterstock, ilustracija

JARAC (22. decembar – 19. januar)

Mršavi ste, niži ili prosečne visine. Imate skladne karakterisitike i dugačak nos. Oči su vam prodorne i ozbiljne. Dubokog ste glasa i prave kose. Krećete se polako, ali odlučno. Imate lepe zube, ili iskrivljene i zlatne.

VODOLIJA (20. januar – 18. februar)

Visoki ste, zgodnih nogu, širokih ramena i kukova. Imate visoko čelo. Kosa vam je uglavnom tamna, prava i gusta. Oči su vam svetle i prozirne.

ZA NJIH SLEDI DODATNA DOZA SREĆE Zvezde će biti definitivno naklonjene ovim horoskopskim znakovima u septembru!

RIBE (19. februar – 20. mart)

Niži ste, slabije građe, i sa viškom kilograma. Oči su vam velike i hipnotišuće. Imate divan osmeh i zdravu kosu. Vaše fizičke karakteristike je najteže opisati, budući da ste mešavina ostalih znakova u horoskopu. Baš ovo vas čini prepoznatljivo kao Ribe.

Blizanci će doživeti strašnu izdaju od najboljeg prijatelja, a samo jednom znaku baš sve ide od ruke!

Evo šta nam zvezde predviđaju za ovaj mesec... Foto: Shutterstock, ilustracija OVAN Na početku meseca osećate veliki nalet energije koji će se proširiti i na drugu trećinu ovog perioda. Ipak,nećete moći da izdržite brzi ritam tako da ćete malo popustati sa aktivnošću u trećoj sedmici ovog meseca.

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva kako da izračunate da li ćete biti bogati

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi