Pare, novac, dečko, devojka, par
Shutterstock
Pare, novac, dečko, devojka, par

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Mesec jun gazi u svoju drugu nedelju, a na pragu je dugo toplo leto. Šta nam donosi nedeljni horoskop od 10. do 16. juna 2019. godine? Kome zvezde spremaju sreću i novu ljubav, a ko će morati da se pomuči na poslu?

PROČITAJTE JOŠ:

Par, muvanje, flert, veza, ljubav, romansa, seks, strast

Shutterstock, ilustracija

Ovan

Zadržite svoje probleme za sebe. Iako osećate pad energije možda ćete biti ipak komunikativniji u toku nedelje. Lakše ćete doći do dogovora sa drugima.

Slobodni, skloni ste flertu i ovo će biti jedna izuzetno zabavna nedelja za Vas. Zauzeti, komunikacija sa partnerom će se poboljšati. Osetljivi ste na kritiku, ali ne primajte sve k srcu.

Moguć problem sa premorom i padom imuniteta.

Bik

Dobro ćete se osećati tokom cele nedelje, bićete poletni i pozitivni.

Posvetite više pažnje i vremena voljenoj osobi. Odnosi sa drugima će se lakše realizovati i moći ćete da upoznate nove zanimljive ljude.

Moguć je priliv novca ili će Vam neko ponuditi neku opciju za usavršavanje.

Novac, isplata, šalter

Tanjug/Filip Krainčanić

Foto: Tanjug/Filip Krainčanić

 

Blizanci

S obzirom na to da Venera ulazi u Vaš znak, bićete raspoloženi za flert, ljubav i nova upoznavanja. Sve Vam ide od ruke. Dobro se osećate i pozitivni ste.

Brzo obavljate obaveze na poslu, ali nemojte se vraćati na neke stare saradnje. Sada nije dobro vreme za uzimanje kredita ili pozamljivanje novca od drugih, ni drugima.

Rak

Ova nedelja će Vam biti jako naporna. Ne nervirajte se ako sve ide sporije nego inače. Bitno je da ne napravite sebi probleme što se tiče saradnje sa drugima, odnosno da do kraja nedelje ne dođe do neke promene. Neka muška osoba sa posla Vas može izbaciti iz takta.

Pokušajte da nađete kompromis sa svima.

Mogući su problemi u vezi, ako ste zauzeti. Slobodni, nije vreme za novu ljubav, nemojte ulaziti u tajnu vezu.

Stres, problemi, žena, umor

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Lav

Bićete komunikativniji i društveniji nego inače. Potrudite se da date sve od sebe da sve uradite brže na poslu, da biste imali više vremena za privatni život.

Ako ste slobodni, preko prijatelja ili interneta sledi novo poznanstvo. Ako ste zauzeti, ne dozvolite da odnos upadne u kolotečinu.

Devica

Ove nedelje je Vaš vladar i dalje u Raku, pa ste preosetljivi. Dosta Vas brinu odnosi sa prijateljima i partnerom, pa se osećate pomalo rastrzano. Niste sigurni da li treba da se bolje organizujete ili jednostavno nemate vremena za druge ljude.

Iscrpljuju Vas tuđe priče.

Što se ljubavi tiče, ako ste u vezi ne zapostavljajte partnera zbog posla. Slobodni, preko posla je moguće poznanstvo.

PROČITAJTE JOŠ:

Vaga

Emotivno ste stabilni i uživate u vezi. Slobodni, konačno ćete doći u kontakt sa osobom koja Vam se dopada, možda će čak i dve osobe biti u pitanju. Dvoumićete se, ali odaberite onu sa kojom imate bolju komunikaciju.

Priliv novca je očekivan ali možda nećete biti prezadovoljni sumom koju ćete dobiti.

Škorpija

Ne osećate se baš najbolje, veoma ste iscrpljeni. Ne želite ni da se družite previše sa drugima, ni da izlazite. Lakše će Vam biti ako ostanete kod kuće posle posla.

Potrudite se da date sve od sebe da se ne nervirate zbog toga šta drugi pričaju. Ako ste u vezi, poradite na strasti, a slobodni, Vi ćete biti strastveniji nego inače.

Par, veza, seks, ljubav, muvanje, flert

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Strelac

Konačno Venera ulazi u Vaše polje partnerstva i dvoumićete se sa kim treba da budete. Sa nekim sa kim imate sjajnu komunikaciju i sa kim Vam je zabavno ili sa nekim na koga možete da se oslonite.

Ako ste u vezi, bitno je da zbog posla ne trpi veza i da bar za vikend idete na neki kraći put.

Jarac

Pozitivni ste i osećate se prilično dobro. Ne nervirajte se oko posla previše. Dajte svoj maksimum da biste mogli da uživate u plodovima rada krajem nedelje. Možda neće biti idealna nedelja za saradnju, ali možete dosta toga sami da uradite.

Ne ulazite u rasprave sa partnerom. Slobodni, nećete menjati status ove nedelje.

Par, raskid, ljubomora, svađa, prevara

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Vodolija

Konačno imate potrebu za zabavom i opuštanjem. Potrudite se da date sve od sebe da se posvetite vezti, ljubavi, partneru. Ovo je nedelja za to. Ako ste slobodni, neka nova poznanstva mogu biti značajna, naročito na kraćem putu.

Dosta radite, ali bar imate uvid u rezultate i onda Vam na kraju nedelje ne pada ništa toliko teško jer je sve to isplativo.

Ribe

Preosetljivi ste ove nedelje. Imate želju da se odmarate i da ne radite. Posvetite se više porodici, nego poslu, to Vam je prioritet. Ipak, potrebno je da podelite sve obaveze na više delova. Ako Vam treba neka pomoć, zatražite je od kolega.

Izdvojite više vremena za partnera i prijatelje, da biste dali sebi oduška. Slobodni, neka osoba iz Vašeg društva, sa kojom imate dobru komunikaciju, može postati nešto više od prijatelja.

PROČITAJTE JOŠ:

Horoskop

Profimedia