Brijanje brada muškarac
Shutterstock
MORE, PRIJATELJI, ZABAVA, ODMOR

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Oni su zabavni, otvoreni, optimistični, radoznali, vole sport, avanturu, putovanja i intelektualne potrage. Budući da su otvoreni, oni uživaju u učenju i lutaju svetom u potrazi za smislom života.

PROČITAJTE I:

 


Oni su – Strelci!

Predstavljeni su simbolom strelca koji je polu-čovek, polu-zver i odapinje svoje strele u srce škorpije i mitološkom figurom kentaura (takođe pola – čovek, a pola – zver).

drugarice, žene, prijateljice, smeh, sreća

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

1. Oni su spontani

Oni su uvek zanimljivi ljudi, jer žive svoj život u duhu otkrića, spremni da vam govore o uzbudljivoj knjizi koju su pročitali ili o avanturi koju su proživeli. Budite spremni kada kažu, "idemo u muzej pogledati izložbu Van Gogh-a".

Ako ste u vezi, nemojte se iznenaditi ako iznenada kaže: “Spakuj veliku torbu; letimo u Španiju!”. S njima nikada nije dosadno, jer uvek imaju sjajne priče za ispričati koje često dovode do ludih ideja i neverovatnih iskustava koja će vas nasmejati.

PREPORUČUJEMO:

 

2. Imaju sjajan smisao za humor

Nema znaka u zodijaku koji ima bolji smisao za humor od Strijelca! Mnogi od njih su stand up komičari.

Čak i ako vam govori o svom najnovijem nesretnom slučaju, on će vas nasmijati do suza i ostaviti u boljem raspoloženju.

3. Oni su srčani i vole avanturu

Strelac je prirodno radoznao i ima bezgraničnu energiju. On nije osoba koja će sedeti ispred TV-a. Umesto toga, on voli da bude napolju, stalno ide na izlete i putovanja o kojima većina ljudi samo sanja.

Ako je Strelac vaš prijatelj, imate sreće, jer oni vole da uživaju u svojim avanturama sa svojim prijateljima. On je neverovatan saputnik za putovanja.

Sport trening vežbanje mišići trbušnjaci trčanje čučnjevi

Shutterstock

Foto: Shutterstock

4. Vole slobodu

Neki prijatelji mogu biti zahtevni i nametljivi, ali ne i Strelac. Oni su nezavisni i sloboda im je važna. Oni će poštovati vašu potrebu za privatnošću i očekivaće isto i od vas.

Ipak, oni su odani i velikodušni. Ako imate problem, oni će vam ponuditi mudru perspektivu koju možda niste uzeli u obzir.

5.Oni su pozitivni optimisti

Ne morate brinuti da li je Strelac možda potišten ili da li ima negativan pogled na čak najgore situacije – oni su neizlečivi optimisti kojima je čaša uvek napola puna. „Joie de vivre“ je njihovo srednje ime.

Njihova pozitivna priroda donosi im sreću jer privlače ljude koji im pomažu i donose prilike u njihov život. Oni cene prijateljstvo i možete se osloniti na njih da će vam popraviti raspoloženje i pomoći da postignete svoje ciljeve. Ako se osećate loše, Strelac će doći do ideje ili sugestije kako se možete osećati bolje.

Njihove ambicije su nula, a evo koja su to tri znaka Zodijaka najslabijih karaktera!

AUTOR: Superžena/M.M. DATUM I VREME: 02.09.2019. 14:00 Svi imamo onu prijateljicu koja nam kaže da je od danas na dijeti i onda je nakon nekoliko sati vidimo s čokoladom u ruci. Foto: Shutterstock, ilustracija Postoji velika mogućnost da je rođena u jednom od sledeća tri horoskopska znaka, koji su poznati po odustajanju.

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati