Žena, sreća, uspeh, moda, devojka, poruke, dopisivanje
Shutterstock, ilustracija
Žena, sreća, uspeh, moda, devojka, poruke, dopisivanje

Shutterstock, ilustracija

Žena, Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Današnji dan vam nije preterano povoljan za posao, pogotovo ako ste planirali neke veće promene. Počeo je vikend, vreme je da se ipak malo odmorite i da predahnete od posla.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljiv ljubavni susret u večernjim časovima. Pred vama je puno romantike i nežnosti. Posvetite se voljenoj osobi i biće vam lepo danas.

PROČITAJTE JOŠ:

BIK

POSAO: Pred vama je generalno dobar dan. Sve što vam bude trebalo i što zatražite možete da dobijete bez velike muke. Možete da se nadate pozitivnom ishodu.

LJUBAV: Očekuje vas ponuda za ozbiljnu vezu sa osobom u koju iz nekog razloga nemate dovoljno poverenja. Slušajte svoje instinkte i potrudite se da povedete računa o sebi.

ZDRAVLJE: Osetljia stopala i zglobovi bi mogli da vam stvaraju manje tegobe sa zdravljem u narednom periodu. Izbegavajte bavljenje aktivnostima u kojima su moguće povrede.

BLIZANCI

POSAO: Uspećete da ostvarite ono što ste imali u planu za današnji dan. Ne očekuju vas veće trzavice. Na poslovnom planu generalno imate pozitivne uticaje u narednom periodu.

LJUBAV: Moguće je da niste sigurni da li osoba koja vam se dopada želi isto što i vi ali ste spremni da joj ipak priđete. Pred vama je period u kojem ćete imati zanimljive promene.

RAK

POSAO: Tokom današnjeg dana su moguće komplikacije na poslovnom planu. Moguće je da se radi o tuđim greškama koje vam ne pada lako da ispravite. Sve vas opterećuje.

LJUBAV: Spremni ste da voljenoj osobi pokažete koliko je volite. Očekuje vas jako dobar dan kada su u pitanju emocije. Ako ste slobodni moguće je novo zanimljivo poznanstvo.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme na polju zdravlja u narednom periodu. Pred vama je period u kojem ćete imati stabilnost.

LAV

POSAO: Dolazi vam značajno poboljšanje i mogućnost da prevaziđete neka opterećenja iz ranijeg perioda. Konačno ćete se osetiti mnogo lakše i srećnije na ovom polju.

LJUBAV: Ukoliko ste imali neke probleme sa ljubomorom, sada ćete sa voljenom osobom naći kompromis i zajednički jezik. Ako ste slobodni, moguće je poznanstvo na javnom mestu.

DEVICA

POSAO: Nemate dovoljno poverenja u krug saradnika jer u njemu ima dosta novih ljudi koje ne poznajete. Potrudite se da važne poslove ipak obavite sami, oslanjajući se na sebe.

LJUBAV: Posvećeni ste svom partneru i lepo vam je kada ste pored njega. Opšte je poznato da generalno volite da ugađate drugima. Srećni ste kada je i vaša voljena osoba srećna pored vas.

ZDRAVLJE: Povedite računa o cirkulaciji. Pred vama je period u kojem biste mogli da imate manje probleme sa krvotokom pa bi najbolje bilo da pazite na sebe.

VAGA

POSAO: Možete dobiti pomoć od osobe koja je rođena u nekom vatrenom znaku. Generalno vas ne očekuju veći problemi kada je u pitanju polje posla, sreća je na vašoj strani.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koju srećete na putu do posla ili negde u svom bliskom, svakodnevnom okruženju. Uskoro ćete imati priliku da sa njom ostvarite dosta bolju komunikaciju.

ZDRAVLJE: Nemate probleme na polju zdravlja. Osećate se sasvim dobro u svojoj koži. Očekuje vas dan tokom kojeg ne biste trebali da imate probleme na ovom polju.

ŠKORPIJA

POSAO: Ostvarili ste sasvim stabilnu atmosferu na poslovnom planu, ne očekuju vas bilo kakvi problemi. Možete da očekujete da će vam ovaj dan biti generalno povoljan.

LJUBAV: Novo poznanstvo vas očekuje tokom današnjeg dana. Uz pomoć te osobe ćete uspeti da zaboravite na ružnu prošlost. Pred vama je povoljan period za novu ljubav.

Horoskop zodijak horoskopski znaci

Shutterstock

Horoskop, Foto: Shutterstock

STRELAC

POSAO: Moguće je da niste zadovoljni poslovnim okruženjem i da se polako pripremate za neki vid promene. Potrebno vam je da nađete bolji i dinamičniji posao koji vam više odgovara.

LJUBAV: Pred vama je veoma povoljan dan za ljubav! Nova osoba vam pokazuje svoje interesovanje, a vi ste spremni da joj uzvratite! Uživaćete u lepim trenucima.

ZDRAVLJE: Povedite računa o očima. Pred vama je period u kojem biste mogli da budete skloni manjim problemima sa vidom. Na vreme proverite svoju dioptriju.

JARAC

POSAO: Nemojte da očekujete velike promene danas. Sve ide svojim uobičajenim tokom. Pred vama je period u kojem je neophodno da date i sebi malo prilike da se odmorite.

LJUBAV: Vreme je da se suočite sa nekim problemima i da partneru priznate svoje greške. On je spreman da vam oprosti ako budete bili iskreni. Važno je da pokažete zreo stav.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa stomakom. Pred vama je period u kojem ćete imati tegobe vezane za varenje. Potrudite se da pijete dovoljno tečnosti i da redovno jedete.

PREPORUČUJEMO I:

VODOLIJA

POSAO: Spremni ste za važne korake na poslovnom planu. Konačno se vaša karijera pokreće u nekom ozbiljnijem pravcu. Možete da očekujete pozitivna nova dešavanja.

LJUBAV: Očekuje vas dobra atmosfera sa voljenom osobom. Ako ste slobodni, moguć je neki prolazni flert. Za sada još nije došlo vreme za ozbiljnu vezu u kojoj biste bili na duže staze.

RIBE

POSAO: Maksimalno ste posvećeni obavezama i poslu, a pogotovo jer se nadate ostvarenju bolje zarade. Možete da očekujete da ćete biti veoma aktivni iako je počeo vikend.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada neka osoba rođena u vatrenom znaku, treba da imate na umu da neće biti lako da sa njom dođete do stabilnosti. Očekuju vas turbulencije na ljubavnom polju.

ZDRAVLJE: Povedite računa o štitnoj žlezdi koja bi mogla da vam bude problematična tačka kada je u pitanju vaše zdravlje. Hormonalne promene mogu da vas dovedu do komplikacija.