Muškarac, tuga, raskid, svađa
Shutterstock, ilustracija
Muškarac, tuga, raskid, svađa

Shutterstock, ilustracija

Muškarac,, Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Povedite računa ako se bavite poslom vezanim za dokumente, administraciju jer biste lako mogli da napravite neku grešku. Nije vreme za bilo kakve rizike i propuste.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa nesanicom. Pred vama je faza u kojoj ćete imati višak energije. Prijalo bi vam da počnete sa vežbanjem i da se okrenete bavljenju sportom.

PROČITAJTE JOŠ:

 

 

BIK

POSAO: Saradnici sa kojima ste okruženi će vam ukazati veliko poštovanje. Pred vama je jako dobar dan. Možete da se nadate pozitivnim pomacima iako je nedelja.

LJUBAV: Osoba koja vam se dopada će pokazati da i ona vas želi! Ukoliko već imate partnera, očekuje vas prilika za korak dalje. Vreme je za iskren razgovor na temu braka.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa hormonima su mogući kod vas. Ako ste već do sada imali neke ginekološke smetnje onda je vreme da odete ponovo na redovnu kontrolu.

BLIZANCI

POSAO: Možete da očekujete važan razgovor sa nadređenima. Od toka tog sastanka vaša poslovna budućnost zavisi. Posvetite se promenama koje bi trebale da vam se dese.

ZDRAVLJE: Bolovi u leđima bi mogli da vas muče u narednom periodu. Prijala bi vam masaža ali i neke vežbe opuštanja, zagrevanja, istezanja. Posavetujte se sa fizioterapuetom.

RAK

POSAO: Možete da se nadate pokretanju važnog poslovnog projekta koji vam može doneti odličnu zaradu. Pred vama je povoljna faza za nova poslovna dešavanja.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja ne živi u istom mestu kao i vi. Pred vama je prilika za početak veze na daljinu. Možete da očekujete da ćete imati zanimljive trenutke.

ZDRAVLJE: Proverite nivo šećera u krvi jer biste mogli da imate probleme sa zdravljem zbog toga. Oko svega se detaljnije posavetujte sa lekarom. Pazite na svoje navike i ishranu.

LAV

POSAO: Današnji dan vam nije povoljan za pokretanje novog posla, ali je dobar za dovršavanje starih obaveza. Posvetite se svom poslu najbolje što možete u datom trenutku.

LJUBAV: Moguće su manje nesuglasice sa voljenom osobom ali ne treba da brinete jer ćete do kraja dana sve uspeti da razjasnite na pozitivan način. Vreme je da budete iskreni.

ZDRAVLJE: Osetljivi bubrezi i bešika bi mogli da vam stvaraju zdravstvene probleme, pogotovo ako ste do sada već u ovim regijama imali neke tegobe. Javite se lekaru.

DEVICA

POSAO: Možete veoma lako ući u neki vid nesporazuma u poslovnom okruženju. Izbegavajte konflikte koji nisu neophodni. Ali svakako, nemojte da se ustežete od pokazivanja svog mišljenja.

LJUBAV: Lako prekidate vezu koju ste nedavno započeli. Čini vam se da niste odabrali pravu osobu za sebe i da je vreme da nastavite dalje. Nije vam toliko teško da stavite tačku na to.

ZDRAVLJE: Posetite lekara radi redovne kontrole. Moguće je da ćete u narednom periodu biti osetljivi i podložni zdravstvenim problemima pa je vreme da bolje brinete o sebi.

PREPORUČUJEMO I:

 

 

 

 

VAGA

POSAO: Opterećeni ste nekim problemima iz prošlosti i kao da ne možete da se oslobodite tereta koji vučete sa sobom. Vreme je da krenete redom da čistite ono što vam ne odgovara.

LJUBAV: Lako dolazite do novog poznanstva na ljubavnom planu. Pred vama je odlična faza za početak veze. Moguće je da vam neće biti lako da odmah pokažete svoja osećanja.

ZDRAVLJE: Problemi sa aritmijom su naglašeni kod vas pa biste mogli da imate razne smetnje. Sada vam je srce slaba tačka. Oko svega se detaljnije posavetujte sa lekarom.

ŠKORPIJA

POSAO: Ako želite da dokažete svoje sposobnosti, odličan je dan za to! Raspoloženi ste za nadmetanje i takmičenje! Možete da očekujete da ćete iz današnje bitke izaći kao pobednik!

ZDRAVLJE: Problemi sa varenjem su naglašeni kod vas pa biste mogli da imate malo teži dan zbog toga. Pazite šta jedete. Povećajte unos svežeg voća i povrća i naravno tečnosti.

STRELAC

POSAO: Očekuje vas potpisivanje novog poslovnog ugovora danas. Generalno vam slede neke važne promene. Možete da se nadate preokretima koji će vam biti korisni.

LJUBAV: Ukoliko postoje bilo kakve nejasnoće između vas i voljene osobe potrudite se da odmah sve otvoreno rešite. Možete da očekujete da ćete uspeti u svojim namerama.

ZDRAVLJE: Bolovi u grlu su mogući kod vas u narednom periodu pa povedite računa o tome. Izbegavajte hladne napitke, gazirane sokove, alkohol, cigarete i sve tome sl.

JARAC

POSAO: Dobićete priliv novca koji ste očekivali. Sve ide kako ste planirali. Povoljan je dan i za ostvarenje neke nove saradnje. Iako je nedelja na polju posla ste prilično aktivni.

LJUBAV: Tražite sigurnost pored osobe sa kojom ste trenutno u vezi. Potrebna vam je neka potvrda ljubavi. Moguće je da imate razlog da sumnjate da emocije nisu jednake.

ZDRAVLJE: Gubitak apetita je naglašen kod vas. Moguće je da ste na nervnoj bazi opterećeniji nego što to želite da priznate. Nađite način da se oslobodite stresa.

Horoskop

Profimedia

Horoskop, Foto: Profimedia

VODOLIJA

POSAO: Imate podršku svojih saradnika na koje možete da se oslonite bez obzira na sve okolnosti. Važno je da radite na tome da vam komunikacija uvek bude prijateljska.

LJUBAV: Očekuje vas nova ljubavna avantura sa osobom koja u vaš život unosi mnogo uzbuđenja i pozitivne energije. Uživaćete u lepim trenucima koji vas očekuju danas.

RIBE

POSAO: Imate jasno zacrtane ciljeve od kojih nećete odustati. Iako se neke stvari malo odlažu, to vas neće demoralisati. Važno je da ne gubite vedar duh koji vas prati!

LJUBAV: Ne posvećujete dovoljno vremena svom partneru, postepeno se udaljavate. To možete shvatiti kada bude prekasno... Ako ste slobodni ovaj dan nije povoljan za početak nove veze.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa glavoboljom pa budite oprezni danas. Budite dobri prema sebi. Provedite više vremena na svežem vazduhu i izbegavajte stresne okolnosti.