Brak, terapija, svađa, raskid, razvod, pomirenje
Shutterstock
Raskid, prevara, par, svađa

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Današnji dan vam nije povoljan za rizike pa se suzdržite od toga na vreme. Možete da očekujete neki manji gubitak na ovom polju. Čuvajte se bilo kakve štete ili krađe.

ZDRAVLJE: Povedite računa o osetljivoj probavi. Unosite dovoljno tečnosti, jedite laganiju hranu, voće, povrće, supice i čorbice. Neophodno je da menjate navike u ishrani.

 

BIK

POSAO: Nestrpljivi ste i lako možete da napravite problem i tamo gde ne mora da bude. Nije vam povoljan dan za posao. Potrudite se da ne forsirate bilo kakve veće promene danas.

LJUBAV: Niste zadovoljni odnosom koji postoji između vas i partnera. Postoje neke stvari koje vam jako smetaju. Spremni ste da napravite kompromis na inicijativu druge strane.

ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku. Moguće je da ste skloni nekim problemima na ovom polju. Oko svega što vas muči treba da se posavetujete sa lekarom, ne uzimajte lekove na svoju ruku.

BLIZANCI

POSAO: Pozitivna atmosfera na polju posla vam unosi dodatnu motivaciju. Možete da očekujete odličan dan. Ne biste trebali da imate bilo kakve probleme ili komplikacije.

LJUBAV: Veoma povoljan dan za početak nove veze je pred vama. Ukoliko već imate partnera oboje želite zajedničko potomstvo. Spremni ste da napravite neke važne korake.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i nemate probleme sa zdravljem. Možete da očekujete da će vam današnji dan biti jako povoljan na svim poljima i da ćete biti raspoloženi.

RAK

POSAO: Ušli ste u nov posao u koji ste spremni da uložite mnogo novca, vremena i truda. Možete da očekujete uspeh na duže staze. Spremni ste za veliki pomak na ovom polju.

ZDRAVLJE: Osetljiva vam je glava. Možete imati probleme sa očima, migrenama ali i sa vrtoglavicom, promenljivim pritiskom. Posavetujte se sa vašim lekarom.

LAV

POSAO: Očekuje vas prekid poslovne komunikacije sa osobom koja je pokazala da nije dovoljno korektna u odnosu prema vama. Poslovni planovi vam se menjaju.

LJUBAV: Moguće je da ste rešili da partneru stavite do znanja da neke stvari moraju da se menjaju. Ne želite više da budete u odnosu u kojem uvek vi dajete mnogo više.

ZDRAVLJE: Povedite računa o alergijama koje bi mogle da vas opterećuju. Ako ste im skloni ovaj period vam je baš nepovoljan. Osetljivi ste i podložni raznim reakcijama.

Prehlada

Shutterstock

Foto: Shutterstock

DEVICA

POSAO: Moguća je promena radnog mesta ali ne biste trebali da očekujete previše. Zarada, plata se ne menja drastično. Vama je važno da se pomaknete iz lošeg okruženja.

LJUBAV: Osećate veliko nezadovoljstvo pored bračnog partnera ali niste spremni za promene. Nalazite se u sukobu sa samim sobom. Ako ste slobodni, niko vam se ne dopada dovoljno.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa krvnom slikom. Pred vama je period u kojem ćete imati neke poteškoće vezane za polje zdravlja a mogli biste da budete skloni i anemiji.

VAGA

POSAO: Moguće je da ćete biti skloni tome da rizikujete i da na neki način ugrozite svoj poslovni položaj. Nije povoljna faza za velike poslovne promene i bitne odluke.

LJUBAV: Neočekivano srećete osobu koja želi da vam ugodi, koja vam se udvara. Imate želju da joj date priliku da vam se dokaže. Spremni ste da u ljubavi probate nešto novo.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme na polju zdravlja. Dobar vam je dan, raspoloženi ste i treba svoje vreme kvalitetno da iskoristite.

 

ŠKORPIJA

POSAO: Možete da očekujete veoma značajne promene koje će potpuno izmeniti sve ono što ste do sada mislili i očekivali. Pred vama je period u kojem ćete biti zadovoljni poslom.

LJUBAV: Pred vama je povoljan period za sklapanje braka sa voljenom osobom. Ako ste već u braku, lepo se slažete sa partnerom. Možete da očekujete genaralno sreću u ljubavi.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa bešikom. Povedite računa ako vam se uporno vraća ešerihija ili neki drugi problemi. Obavezno se oko svega posavetujte sa lekarom.

STRELAC

LJUBAV: Moguće je da i dalje na neki način patite za osobom iz prošlosti. Teško vam je da se pokrenete na emotivnom polju i da uđete u novu vezu. Niste spremni da idete dalje.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa sinusima. Današnji dan vam nije baš povoljan. Na polju zdravlja možete da budete skloni raznim manjim komplikacijama i promenama.

Brak, terapija, svađa, raskid, razvod, pomirenje

Shutterstock

Foto: Shutterstock

JARAC

POSAO: Iznenadni troškovi će vam malo poremetiti koncepciju ali ćete na kraju uspeti sve da dovedete u red. Važno je da date sve od sebe kako bi se bolje organizovali.

LJUBAV: Sa voljenom osobom iz dana u dan imate nove svađe i više ni sami ne znate kako da se izborite sa svim tim. Ne želite raskid ali ne vidite ni na koji način možete da ostvarite pomirenje.

ZDRAVLJE: Povedite računa o hormonima koji su vam promenljivo prikazani sada. Mogući su problemi sa štitnom žlezdom. Pred vama je period u kojem ćete biti baš osetljivi.

VODOLIJA

POSAO: Očekuje vas miran dan tokom kojeg ćete bez ikakvih smetnji i problema moći da obavljate svoj posao. Generalno vam sve ide od ruke i nemate poteškoće.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku ili dužoj vezi, partner vam okreće leđa. Iznenađeni ste i razočarani okolnostima u kojima se nalazite. Trebaće vam vremena da sve to prihvatite.

ZDRAVLJE: Skloni ste depresivnim stanjima. Zbog emotivnog nezadovoljstva ste još osetljiviji. Prijalo bi vam da sa nekim o svemu porazgovarate i da se posvetite svojim potrebama.

RIBE

POSAO: Možete da se nadate dobroj atmosferi na poslovnom planu. Sa kolegama se odlično slažete i lepo sarađujete. Ne biste trebali da očekujete probleme na ovom polju.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate! Puni ste pozitivne energije i imate mnogo snage. Prija vam bavljenje sportom, vežbanje i rekreacija osećate se jako dobro u svojoj koži.