Žena, sreća, uspeh, moda, devojka
Shutterstock, ilustracija
Žena, sreća, uspeh, moda, devojka

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Oslobađate se nekih problema koje ste imali u prethodnoj fazi i konačno možete malo da odahnete. Pred vama je povoljan dan u kojem nećete imati nove stresove.

LJUBAV: Povoljan je dan za početak nove veze koja nosi pravu ljubav. Ukoliko već imate partnera razmišljate o proširenju porodice. Spremni ste za to da odete korak dalje.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate! Pred vama je dobra faza u kojoj ćete imati mogućnost da se posvetite bavljenju sportom, što vam jako prija. Fizička aktivnost je za vas veoma važna.

PROČITAJTE JOŠ:

Cveće, par, poklon, sreća, ljubav, flert, muvanje

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

 

BIK

POSAO: Žuri vam se da realizujete sve ono što ste zamislili! Pred vama je povoljan dan ako se bavite privatnim poslom, unećete neke važne promene u svoje radno okruženje.

LJUBAV: Očekuje vas veoma lepa situacija sa voljenom osobom. Divno se slažete u svemu, odnos je harmoničan. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima na ovom polju.

BLIZANCI

POSAO: Imate puno unutrašnje energije kojom jednostavno zračite. Veoma ste dominantni u svom poslovnom okruženju. Možete da očekujete dobar dan za rešavanje nekih problema.

LJUBAV: Šarmantni ste i ostavljate poseban utisak u komunikaciji sa osobom koja vam se dopada. Podjednako interesovanje postoji. Uskoro ćete imati priliku za početak veze.

ZDRAVLJE: Odlično ste raspoloženi! Pred vama je jako dobar dan u kojem ne biste trebali da imate probleme na bilo kom polju. Zdravlje je dobro i vi imate mnogo energije u sebi.

Žena, sreća, uspeh, moda, devojka

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

RAK

POSAO: Polje finansija je sve bolje, a to vam je u ovom trenutku i najvažnije. Dajete svoj maksimum da održite dobru situaciju. Spremni ste da se maksimalno posvetite poslu.

LJUBAV: Stabilno stanje na polju ljubavi vas raduje. Osećate se jako dobro pored svog dugogodišnjeg partnera. Ako ste slobodni, imaćete mogućnost za nov susret.

ZDRAVLJE: Nemate nikakve probleme. Osećate se sjajno u svojoj koži i odlično ste raspoloženi. Danas će vam prijati umerena rekreacija i bavljenje sportom.

LAV

POSAO: Moguće je da pored posla trenutno imate neka važnija dešavanja, pa da vam sada karijera pada u drugi plan. Potrudite se da date sve od sebe kako bi se više fokusirali na posao.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa pritiskom su mogući kod vas. Stres bi mogao da bude dodatni faktor koji dovodi do hipertenzije. Potrudite se da izbegavate nervozu i napete situacije.

DEVICA

POSAO: Imate mnogo energije i unutrašnje snage, pa ste spremni da date sve od sebe kako bi ostvarili svoje ambicije. Pred vama je povoljan dan za ostvarenje manjih poslovnih ciljeva.

LJUBAV: Znate šta hoćete na polju ljubavi i kod vas sada nema nikakve dileme. Očekuje vas veoma zanimljiv dan. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima.

ZDRAVLJE: Prijalo bi vam bavljenje sportom. Možete da očekujete da ćete na ovom polju uspeti da ostvarite stabilizaciju i da ćete rešiti neke manje tegobe iz prošlosti.

PROČITAJTE JOŠ:

Srećna, osmeh, žena, devojka

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

 

VAGA

POSAO: Odličan je dan za odmaranje i opuštanje. Na poslovnom planu vas ne očekuju neka preterano važna dešavanja. Možete da se nadate veoma pozitivnim preokretima.

LJUBAV: Sa voljenom osobom imate odličnu komunikaciju, a i strasti su na zavidnom nivou. Može se reći da ste istinski srećni! Spremni ste da ozbiljnije razmišljate o zajedničkoj budućnosti.

ŠKORPIJA

POSAO: Moguće je da ćete konačno dobiti priznanje za kojim ste čeznuli i da ćete uspeti da ostvarite neke svoje ambicije. Pred vama je period u kojem ćete imati neke komplikacije.

LJUBAV: Javno pokazujete svoja osećanja prema osobi za koju smatrate da je posebna i sa kojom planirate zajedničku budućnost. Možete da se nadate pozitivnoj atmosferi.

ZDRAVLJE: Ukočenost u predelu vrata bi mogla da vam stvara manje poteškoće na polju zdravlja. Prijala bi vam masaža kao i lagane vežbe za vratni i kičmeni predeo.

STRELAC

POSAO: Imaćete sreće na poslovnom planu. Niste opterećeni bilo kakvim problemima jer vam sve veoma glatko ide... Možete da se nadate brojnim pozitivnim okolnostima.

LJUBAV: Imate mnogo energije i želite da je iskoristite na pravi način. Ljubav vam je jako važna ali isto tako i društvo, a i dobar provod... Ne znate ni sami na koju stranu da se okrenete.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol i poroke. Važno je da vodite računa o sebi i da živite zdrav život. Nije vreme za preterivanje u bilo kom pogledu, izbegavajte to.

Devojke, piće, provod, rakija

Shutterstock

Foto: Shutterstock

JARAC

POSAO: Osećate da je došao pravi trenutak za nova finansijska ulaganja i imate pravo. Sve to će vam se višestruko isplatiti. Potrudite se da budete strpljivi sa svojim saradnicima.

LJUBAV: Ne želite da objavite svoju romantičnu vezu, jer kada se sve radi samo o vas dvoje- osećate još veće uzbuđenje i strast. Lepo vam je kada se neke stvari dešavaju tajno.

ZDRAVLJE: Osećate se generalno dobro. Ne biste trebali da očekujete probleme na polju zdravlja. Dobar dan je ispred vas pa možete da se posvetite sebi i ljudima koje volite.

VODOLIJA

LJUBAV: Nemate ni jednu brigu na ovom svetu jer ste sasvim sigurni u osećanja voljene osobe. Moguće je da će vam se neke okolnosti na ovom polju malo zakomplikovati.

ZDRAVLJE: Danas ste malo osetljiviji nego inače. Potrudite se da vodite više računa o svom zdravlju. Izbegavajte preterano naprezanje i odmarajte. Unosite dovoljno tečnosti.

Dnevna soba odmaranje laptop mladić

Shutterstock

Foto: Shutterstock

RIBE

POSAO: Raduje vas to što pred sobom imate radan dan i obaveze, volite kada se osećate korisno. Spremni ste da se poslu posvetite maksimalno i da svoje radne obaveze stavite na prvo mesto.

LJUBAV: Na ovom polju osećate zadovoljstvo i sreću jer ste u vezi sa osobom koja vam svakodnevno pruža pažnju koja vam je neophodna. Polje ljubavi vam je lepo prikazano.

ZDRAVLJE: Povećajte unos svežih namirnica. Moguće je da zbog nezdrave ishrane imate probleme vezane za zdravlje. Oko svega se posavetujte sa nutricionistom.