porodica, deca, sreća
Shutterstock, ilustracija
porodica, deca, sreća

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Bićete zadovoljni nakon razvoja situacije na poslovnom planu. Pred vama je period koji vam donosi poboljšanje finansija. Možete da očekujete pozitivne vesti uskoro.

LJUBAV: Sve ćete uraditi kako biste sa voljenom osobom mogli da ostvarite stabilnu ljubavnu situaciju. Možete da se nadate pozitivnim preokretima kada je u pitanju ljubavno polje.

ZDRAVLJE: Povoljan je trenutak za dijetu je naglašen kod vas danas. Možete da očekujete da ćete u narednomperiodu ostvariti dobre rezultate ako planirate da smršate.

BIK

POSAO: Neki saradnici nisu naklonjeni vama i vašim interesima i važno je da ih na vreme prepoznate u svom okruženju. Potrudite se da budete maksimalno posvećeni poslu.

LJUBAV: Važno je da voljenoj osobi pokažete kakve su vaše želje po pitanju zajedničke budućnosti. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni vašim odnosom i vezom.

ZDRAVLJE: Veoma ste umorni i nije vam lako da na polju zdravlja ostvarite jednu sasvim stabilnu situaciju. Velike su šanse da ćete biti iscrpljeni tokom celog dana.

BLIZANCI

POSAO: Okrenite se novim poslovima. Očekuje vas uspeh koji je vezan za novu saradnju koju ćete realizovati. Možete da očekujete da će sudbina biti na vašoj strani danas.

LJUBAV: Vreme je da nastavite da tražite ljubav. Prošlost i dešavanja koja vas proganjaju od ranije treba da ostavite iza sebe kako biste mogli da imate sreće u budućnosti.

ZDRAVLJE: Izbegavajte sve poroke i potrudite se da zivite zdravije kako biste mogli da imate bolje stanje na ovom polju. Pred vama je faza u kojoj ćete biti skloni tegobama sa zdravljem.

devojka, zima, moda, džemper

shutterstock

Foto: shutterstock

RAK

POSAO: Vi ste vrlo prilagodljivi i važno vam je da se na poslovnom planu dobro uklopite sa okruženjem. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni okolnostima na ovom polju.

LJUBAV: Moguće je da se dosta razlikujete od svog partnera po nekim pitanjima i da često pomislite kako ste vas dvoje dva sveta. Nije vam lako da nađete kompromis po svim pitanjima.

ZDRAVLJE: Moguća je glavobolja kod vas u narednom periodu. Potrudite se da povedete više računa o svom zdravlju i izbegavajte preterane stresove i nervozu.

LAV

POSAO: Očekuje vas prilika da ostvarite unapređenje o kojem ste jako dugo razmišljali. Pred vama je povoljan dan za posao ako želite da sprovedete u delo svoje planove od ranije.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada osoba koju srećete u društvu sada biste mogli da napravite neki korak ka njoj. Možete da očekujete da ćeze biti zadovoljni emotivnom situacijom.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa holesterolom su mogući kod vas. Potrudite se da izbegavate preteran unos alkohola, masne hrane i tome sl. Posavetujte se sa lekarom oko svega.

DEVICA

POSAO: Finansijska situacija se postepeno popravlja i veoma ste zadovoljni zbog toga. Možete da očekujete da ćete imati pozitivna dešavanja na polju posla u narednom periodu.

LJUBAV: Niste spremni za brak i pokušavate da stavite do znanja partneru da vaš odnos može neometano da funkcioniše i bez papira. Možete da očekujete partnerovo negodovanje.

ZDRAVLJE: Povedite računa o krvotoku koji bi u narednom periodu mogao da vam bude slaba tačka. Osetljivi ste i generalno možete imati neke probleme sa zdravljem.

Sreća, porodica, dom, veza

shutterstock

Foto: shutterstock

VAGA

POSAO: Moraćete da se prilagodite okolnostima u kojima se nalazite trenutno pošto postoje neke stvari na koje ne možete da utičete. Posvetite se svojim obavezama danas.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku, očekuje vas problem sa partnerom. Ulazite u krizni period u kojem će biti neslaganja pa je važno da ipak nađete volje za nekim kompromisom.

ZDRAVLJE: Možete biti skloni alergijama u narednom periodu. Kada je u pitanju polje zdravlja, očekuje vas faza u kojoj ćete biti prilično skloni problemima i tegobama.

ŠKORPIJA

POSAO: Osećate da postoje problemi koji su van vaše kontrole. Niste zadovoljni poslovnom situacijom. Važno je da na vreme napravite neki vid izlazne strategije.

LJUBAV: Moguće je da će se neka osoba iz vaše prošlosti pojaviti ponovo u vašem životu ali na vama je odluka da li ćete je prihvatiti nazad. Moguće je da ste se već jednom opekli i razočarali.

ZDRAVLJE: Prilično ste osetljivi danas i samim tim skloni brojnim tegobama kada je u pitanju vaše zdravlje. Važno je da nađete način da povedete više računa o sebi.

STRELAC

POSAO: U narednim danima će se dosta toga razrešiti u vašu korist. Pred vama je povoljan period za poslovno polje. Možete da očekujete da ćete imati neke dobre vesti.

LJUBAV: Ako ste u braku, lepo se slažete sa voljenom osobom. Slobodne pripadnike ovog znaka očekuje novo poznanstvo. Možete da očekujete pozitivne promene i preokrete.

ZDRAVLJE: Puni ste energije! Možete da očekujete da ćete na ovom polju imati želju da se bavite sportom i rekreacijom. Potreban vam je neki vid aktivnosti u narednom periodu.

devojka, sreća, par, veza, more

shutterstock

Foto: shutterstock

JARAC

POSAO: Doneli ste novu, važnu odluku vezanu za vaš posao i spremni ste svima da pokažete koje promene ćete uneti u poslovno okruženje. Pred vama je važan dan za posao.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koju ne poznajete dovoljno dobro i nije vam baš lako da joj se približite. Možete da očekujete da ćete imati dosta nekih nesigurnosti na ljubavnom planu.

ZDRAVLJE: Mogući su bolovi u stomaku kod vas u narednom periodu. Nije vam povoljan dan po pitanju zdravlja, pa bi mogla da vas muče brojna otežanja na ovom polju.

VODOLIJA

POSAO: Poslovni partner vam u velikoj meri otežava situaciju na polju posla i spremni ste da pravite neke promene po pitanju vaših dogovora. Nije vam lako da napravite pomak na poslu.

LJUBAV: Zanimljiv je dan za nova poznanstva. Imaćete mogućnost za flert sa jednom posebnom osobom sa kojom ćete kasnije ostvariti neko napredovanje u vezi

ZDRAVLJE: Tegobe vezane za kožu su naglašene kod vas. Mogli biste da imate probleme sa iritacijama, aknama, ožiljcima itd. Posavetujte se oko svega sa vašim dermatologom.

RIBE

POSAO: Nove komplikacije na poslovnom planu vas opterećuju i osećate se kao da nemate više snage za sve probleme. Uz pomoć nekog od saradnika možete doći do olakšanja.

LJUBAV: Očekuje vas povoljna atmosfera za novu vezu. Možete da očekujete da će simpatija napraviti prvi korak ka vama. Ako ste u vezi ili braku lepo vam je sa partnerom.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa srcem su naglašeni kod vas u narednom periodu, pa povedite računa o tome. Možete da očekujete nepovoljnu fazu kada je u pitanju polje zdravlja.

moda, devojka, žena, stil, posao, sreća, jesen

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija