moda, devojka, žena, stil, posao, sreća, jesen
Shutterstock, ilustracija
moda, devojka, žena, stil, posao, sreća, jesen

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Danas ćete imati mnogo sitnijih obaveza koje će vas okupirati. Danas je dobra organizacija ključna za uspešan dan na poslovnom polju kod vas.

LJUBAV: Ne osećate kao da bi želeli da se previše vezujete. Uživate u svojoj slobodi i povremenim prolaznim avanturama. Spremni ste samo za povremene veze.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina kako biste mogli da ojačate svoj imunitet. Vreme je da malo više razmislite i o svojim svakodnevnim navikama koje takođe generalno imaju uticaja na zdravlje.

BIK

POSAO: Danas očekujte miran dan rasterećen od obaveza. Prijaće vam promena u odnosu na brz uobičajen poslovni ritam. Uspećete malo da se odmorite i opustite danas.

LJUBAV: Sa partnerom ste izgradili takav odnos da oboje vidite samo jedno drugo. Ostatak sveta ne postoji za vas. Maksimalno ste posvećebi vašoj vezi i vašem odnosu.

ZDRAVLJE: Ne biste trebali da imate bilo kakve probleme na polju zdravlja danas. Očekuje vas period u kojem ćete se osećati dobro i biti generalno jaki i stabilni.

BLIZANCI

POSAO: Iako vaša očekivanja nisu bila visoka, danas možete mnogo da ostvarite. Ne plašite se da budete ambiciozniji i slobodno pokažite inicijativu ka novim poslovnim promenama.

LJUBAV: Za one koji nisu u vezi ovo je jedan dosadan dan bez promena. Ako jeste u vezi, onda je ona stabilna i postaje sve ozbiljnija. Osećate spremnost da pričate o većim planovima.

ZDRAVLJE: Povedite računa o svom stomaku u narednom periodu. Mogli biste da budete skloni problemima sa varenjem. Posvetite se svom zdravlju i posavetujte se sa nutricionistom.

kolege, posao, prijatelji

shutterstock

Foto: shutterstock

RAK

POSAO: Danas ćete imati ideje koje bi mogle da dovedu do proširenja posla. Postavite se odgovorno i razmišljajte u napred da bi realizovali svoje namere.

LJUBAV: Sa voljenom osobom imate sve više problema u komunikaciji, osećate da je problem u oboma i slutite obostrano zahlađenje. Dolazi vam krizni period za vezu ili brak.

ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete kako biste mogli da dođete do poboljšanja na polju zdravlja. Očekuje vas faza u kojoj ćete na neki način imati probleme sa disajnim putevima.

LAV

POSAO: Mogućnost pojavljivanja neočekivanih problema je posebno velika. Danas budite spremni za naporan i stresan dan. Trebaće vam dosta strpljenja.

LJUBAV: Da bi održali vezu sa vol jenom osobom morate da pokažete spremnost na kompromis. Vaša tvrdoglavost je najveći problem u vezi sa voljenom osobom.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa probavom kod vas su naglašeni. Važno je da povedete računa i o ishrani ali i o unosu tečnosti kako bi na ovom polju imali bolje stanje.

DEVICA

POSAO: Vaši planovi se ostvaruju polako, čak i ako ne primećujete. Uskoro je moguće nekakvo unapređenje. Polje posla vam fino napreduje i uskoro ćete biti veoma zadovoljni.

LJUBAV: Danas ćete ostvariti zanimljivu komunikaciju sa neobičnom osobom koju ćete upoznati. Moguće je da će vaše poznanstvo kasnije da preraste u ljubavnu vezu.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa grlom su naglašeni kod vas u narednom periodu. Možete da očekujete da ćete biti skloni upalnim stanjima i infekcijama. Posavetujte se sa lekarom.

drugarice, prijateljstvo

shutterstock

Foto: shutterstock

VAGA

POSAO: Danas je povoljan dan za sklapanje ugovora sa licima iz inostranstva ili poslovna putovanja ako ste ih imali u planu. Možete da očekujete pozitivne rezultate.

LJUBAV: Osoba koju ćete danas prvi put sresti će uskoro početi da gaji jaka osećanja prema vama. To može da postane zanimljivo poznanstvo koje ćete dugo pamtiti.

ZDRAVLJE: Izbegavajte preterivanje u bilo čemu. U narednom periodu ćete biti skloni problemima sa zdravljem, pa je važno da pazite na svoje navike.

ŠKORPIJA

POSAO: Konačno napredujete po pitanju finansija koje su vas dugo brinule. Danas je moguće povećanje zarade. Dolazite do realizacije ciljeva koje imate od ranije.

LJUBAV: Očekujte da će danas jedna zanimljiva osoba pokušati da vam priđe. Početak vašeg odnosa dosta obećava. Spremni ste da se posvetite tome da vaša komunikacija napreduje.

ZDRAVLJE: Urinarni trakt vam je osetljiv i trebali biste da povedete više računa o tome. Možete postati u većoj meri skloni upalama i infekcijama. Oko svega se posavetujte sa lekarom.

STRELAC

POSAO: Čekaju vas nepredviđene i nagle promene. Moguće je da će doći do komplikacija kojima se niste nadali. Budite spremni da se danas maksimalno posvetite poslu.

LJUBAV: Danas ćete imati više prilika za nova poznanstva i flert. Čeka vas jedan uzbudljiv dan koji ćete pamtiti. Ako ste u vezi, partner bi mogao da ima zanimljive predloge za vas.

ZDRAVLJE: Povedite računa o niskom pritisku koji bi mogao da vas muči u narednom periodu. Zbog čestog osećaja malaksalosti možete biti u lošem stanju. Posetite lekara.

POSAO, DRUŠTVO, KOLEGE

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

JARAC

POSAO: Čeka vas odličan dan u kojm ćete uspeti da rešite neki poslovni problem. Generalno je sada vreme u kojem vaše sposobnosti i vaša snaga dolaze do izražaja pa ćete biti zadovoljni.

LJUBAV: Niste iskreni prema svog partneru. Ne posvećujete mu se dovoljno i vaša veza dolazi u kriznu fazu. Moguće je da ćete uskoro biti na ivici prekida emotivne veze.

ZDRAVLJE: Pad imunitet je naglašen kod vas. U narednom periodu vas očekuje dosta problema na polju zdravlja. Potrudite se da idete redovno kod lekara i da uradite sve nalaze.

VODOLIJA

POSAO: Izbegavajte da išta ulažete ili rizikujete danas jer nećete imati sreće. Držite se poznatih pristupa na polju posla, jer vam bilo kakve drastične promene sada mogu doneti gubitak.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiv razvoj događaja sa osobom koju već duže poznajete. Bićete pozitivno iznenađeni situacijom koju ćete imati na ljubavnom polju. Sreća vas očekuje.

ZDRAVLJE: Oči su vam osetljive i možete imati probleme sa vidom. Povedite više računa o svom zdravlju u ovom periodu generalno jer bi i predeo glave mogao da vam bude podložan problemima.

RIBE

POSAO: Danas možete ostvariti dobru saradnju sa osobom rođenom u znaku Bika koja će pokazati da je spremna da realizuje dosta toga za zajednički interes u poslu.

LJUBAV: Sve više sumnjate u vašu sadašnju vezu. Partner vam se ne čini toliko privlačan kao u početku. Moguće je da ćete se korak po korak udaljavati dok ne dođe do prekida konačno.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa stomakom su naglašeni kod vas. Potrudite se da pazite na svoju ishranu i da unosite dovoljno tečnosti, kao i da izbegavate teške namirnice.

ljubav, srce, veza

shutterstock

Foto: shutterstock