horoskop
shutterstock
horoskop

shutterstock

Foto: shutterstock

Aura je moćan energetski talas ovalnog oblika koji okružuje vaše telo. Iako je često nismo svesni, aura može da utiče na našu energiju, emocije, raspoloženja, a postoji nekoliko različitih nijansi aura koje zavise od vašeg karaktera i trenutnog energetskog stanja.

U ovom tekstu govorimo o ružičastoj auri koja nam može pokazati nešto novo o vašoj sudbini, toku energije i životnom pravcu.

Ružičasta aura se pnekad naziva "osnovna" ili "korenska" aura, jer je ružičasta zapravo poslednja boja u nizu spektra crvenih nijansi.

Osobe koje imaju ružičastu auru ističu se po svom mirnom duhu, ljubaznosti i nežnosti. Ružičasta boja simbolizuje odanost, osećajnost, saosećanje, iskrenost, blagost i ljubav, a baš ove karakteristike mogu se pripisati osobama koje imaju auru u ovoj nijansi.

Ovo su osobe koje veruju u mir i ljubav, često su skloni sanjarenju i životu u svom vlastitom svetu, pa ih realni događaju često izbace iz koloseka. Nežne duše koje stalno pokazuju svoju pažnju i saosećajost - uvek su spremni da se duboko povežu sa osećanjima drugih ljudi.

Najređa je među svim nijansama aura, a predstavlja neverovatnu mešavinu crvene i bele aure. Crvena aura ukazuje na snagu i moćan temperament, a bela predstavlja mir i čistoću duše. Kada ove dve boje u kombinaciji daju ružičastu auru, rađa se stroga, ali i izuzetno osećajna osoba.

Osobe sa ružičastom aurom najčešće se bave umetnošću ili humanitarnim poslovima - možete ih pronaći među pesnicima, slikarima i medicinskim radnicima.

Ružičasta aura označava nekoga ko veruje u bezuslovnu ljubav, veoma je otvoren i lako daje svoje srce, ali uprkos ranjivosti, ostaje snažan i veran pravoj prirodi.

Radosna priroda, optimistična energija i ljubav prema životu čine da osobe sa ružičastom aurom lako privlače druge ljude, poput magneta.

Ružičasta aura povezana je sa srčanom čakrom, poznatom pod nazivom Anahata, koja se nalazi u središnjem delu grudnog koša. Ova čakra predstavlja mudrost ljubavi, način na koji volimo i kako kreiramo odnose. Osobe sa ružičastom aurom najčešće imaju otvorenu i izbalansiranu srčanu čakru.

PROČITAJTE JOŠ: