Lekar Doktor Rentgen Rentgenski snimak pluća Pacijent
Shutterstock
Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Moguće je da ćete poželeti da napravite predah. Poslovi su vam se nagomilali i sada vam jednostavno treba vreme da se odmorite od svega što vam se nakupilo.

LJUBAV: Veoma ste zaljubljeni i spremni ste da uradite sve kako bi sa voljenom osobom bili srećni. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu biti zadovoljni.

ZDRAVLJE: Problemi sa glavoboljom su naglašeni kod vas u narednom periodu. Izbegavajte stresne okolnosti. Povedite računa i o mogućim problemima vezanim za visok pritisak.

PROČITAJTE I:

 

BIK

POSAO: Možete da očekujete miran dan na poslovnom polju. Veće obaveze ili preokrete sada nećete imati. Pred vama je period u kojem ćete biti posvećeni nekim drugim stvarima.

LJUBAV: Niste spremni da priznate svoja osećanja i i dalje ih skrivate. Moguće je da u sebi vodite veoma teške unutrašnje borbe. Nije vam lako da donesete konačnu odluku.

ZDRAVLJE: Cirkulacija vam je malo slabija. Očekuje vas period u kojem biste generalno mogli da budete skloni manjim problemima kada je u pitanju polje zdravlja.

Konac, crveno, ljubav, magija

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

BLIZANCI

POSAO: Današnji dan vam donosi neku nervozu na poslovnom planu. Moguće je da razmišljate o promeni radnog mesta. Potrebno vam je još vremena kako biste doneli konačne odluke.

LJUBAV: Ljubavna situacija vam nije idealna. Postoje dve osobe ali ni sa jednom nemate iskrene emocije. Moguće je da ćete na kraju da se opredelite za samoću.

ZDRAVLJE: Povišen pritisak je naglašen kod vas. Sve ukazuje na to da ćete imati neke probleme koji su vezani za vaš kardiovaskularni sistem pa povedite računa o tome.

RAK

POSAO: Očekuju vas manje poslovne promene, koje bi mogle teško da vam padnu. Niste sada spremni za tako nešto. Pred vama je period u kojem ćete biti pod stresom često.

LJUBAV: Ako ste slobodni, povoljan je dan za početak novog ljubavnog odnosa. Zauzete Rakove ne očekuju veće promene. Moguće je da se sa partnerom generalno lepo slažete.

ZDRAVLJE: Ukočenost vas prati. Moguće je da ćete u narednom periodu imati i veće probleme sa kičmom i leđima pa je neophodno da o tome povedete više računa.

moda, devojka, žena, stil, posao, sreća, jesen

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

LAV

POSAO: Možete da očekujete pozitivnu atmosferu na poslu. Sa kolegama imate dobar odnos. Pred vama je dobar period u kojem ćete imati dobre promene. Nemate oko čega da brinete.

LJUBAV: Flertujete i uživate u pažnji koju dobijate od suprotnog pola. Spremni ste za nove avanture i zanimljiva dešavanja na ovom polju. Očekuje vas jako dobra faza za emocije.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa jetrom. Pred vama je period u kojem biste mogli da budete skloni manjim poteškoćama. Oko svega se posavetujte sa lekarom.

DEVICA

POSAO: Možete da se nadate stabilnom stanju kada je u pitanju poslovno- finansijsko polje. Pred vama je period u kojem ćete imati pozitivne preokrete na polju emocija.

LJUBAV: Moguće je da krijete svoja osećanja i da vam je teško da napravite prvi korak ka osobi koja vam se dopada. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati mnogo dvoumljenja.

ZDRAVLJE: Na polju zdravlja nemate probleme. Osećate se dobro u svojoj koži i imate dovoljno energije za sve što vas očekuje. Pred vama je dobar period.

PREPORUČUJEMO:

 

VAGA

POSAO: Povoljan je dan za bavljenje bilo kakvim javnim poslom. Takođe, snalazite se odlično i sa radom sa većim brojem ljudi. Možete da očekujete ostvarenje dobrih rezultata.

LJUBAV: Možete da očekujete da će vam voljena osoba pokazati šta je zapravo brine. Potrudite se da joj pružite podršku. Spremni ste da se maksimalno posvetite vašem odnosu.

ZDRAVLJE: Prolazna malaksalost je moguća kod vas u narednom periodu. Dosta toga vas može sada mučiti na polju zdravlja. Bilo bi dobro da odete na redovan lekarski pregled.

Sport trening vežbanje mišići trbušnjaci trčanje čučnjevi

Shutterstock

Foto: Shutterstock

ŠKORPIJA

POSAO: Danas ćete imati dosta obaveza koje će u velikoj meri okupirati i vaše slobodno vreme. Važno je da poradite na boljoj organizaciji poslova kako biste sve uspeli da postignete.

LJUBAV: Ne očekuju vas veće promene kada je u pitanju ljubav. Danas ste jednostavno pasivni na ovom planu. Možete da očekujete i pomalo dosadan dan na ovom polju.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina. Pred vama je period u kojem će vam biti korisno da poradite na tome da ojačate svoj imunitet. Pozabavite se svojim potrebama na ovom polju.

STRELAC

POSAO: Ne biste trebali da imate bilo kakva opterećenja na poslovnom planu danas. Atmosfera je generalno opuštena i možete da očekujete da će vam stanje biti sasvim solidno.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, poznanstvo sa novom osobom vam dolazi u popodnevnim časovima. Pred vama je period u kojem ćete imati zanimljive ljubavne prilike.

ZDRAVLJE: Odlično stanje na ovom polju je pred vama. Možete da očekujete da ćete imati mogućnost da ostvarite poboljšanje i rešenje problema iz prošlosti na ovom polju.

Lekar Doktor Pregled Kardiolog Kardiologija Bolesti srca EKG

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

JARAC

POSAO: Očekuje vas prilika za kraće putovanje na kojem ćete uspeti da ostvarite novu poslovnu saradnju. Možete generalno da se nadate da će vam današnji dan biti povoljan.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja vam nije pokazala šta oseća. Za sada ste i sami suzdržani, čekate pravi trenutak za nova dešavanja. Moguće je da i ne razmišljate mnogo o promenama

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa osetljivim grlom. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni manjim upalama, virusnim infekcijama i tome sl. Posavetujte se sa lekarom.

VODOLIJA

POSAO: Očekuje vas povoljan dan za promenu posla ili za realizaciju planova koje ste imali na ovom polju. Moguće je da će vam generalno situacija na ovom polju biti nestabilna.

LJUBAV: Tajno flertujete sa osobom koja na vas ima poseban uticaj. Možete da očekujete da će se taj odnos razviti u nešto veoma pozitivno. Pred vama je povoljan period.

ZDRAVLJE: Povedite računa o plućima. Moguće je da ćete imati neke probleme vezane za disajne puteve i da vam neće biti lako da stanje na ovom planu stabilzujete.

Par, veza, seks, ljubav, muvanje, flert

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

RIBE

POSAO: Pred vama je teži dan kada je u pitanju posao. Nećete moći da ostvarite sve ono što ste želeli. Moguće je da ćete imati neke veće kočnice kada je u pitanju polje posla.

LJUBAV: Očekuje vas napeta atmosfera sa voljenom osobom. Moguće je da postoje problemi koje u prošlosti niste raščistili. Važno je da se posvetite iskrenom razgovoru.

ZDRAVLJE: Posetite lekara radi redovne kontrole u narednom periodu. Potrudite se da više vremena uložite u brigu o svom zdravlju. Pred vama je period koji donosi neka otežanja.

Ova četiri znaka su najveća zlopamtila Zodijaka! Teško vama ako im se zamerite!

AUTOR: Index.hr/M.M. DATUM I VREME: 06.10.2019. 08:00 Pojedini horoskopski znakovi ne daju olako drugu priliku. Foto: Shutterstock, ilustracija Iako mnogi misle da je teže oprostiti nego biti zlopamtilo, to ipak nije slučaj. Osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima neprestano su opterećene zlodelima kojima su ih drugi povredili, a što im iz dana u dan kvari raspoloženje i uništava veru u ljude.

 

BONUS VIDEO:

Saznajte za 2 minuta da li ćete se ikad udati!