Stomačni boloci Bolovi u stomaku nadutost Gasovi
Shutterstock
Stomačni boloci Bolovi u stomaku nadutost Gasovi

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Moguće je da ćete uspeti da ostvarite bolju zaradu ili da nađete neki dodatni izvor prihoda. Posvećeni ste poslu i jako vam je važno da dokažete svima da ćete biti uspešni.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljiv razvoj situacije sa jednom šarmantnom Devicom koja vam se udvara. Ako ste zauzeti, imate stabilan odnos sa partnerom.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa stomakom. Povedite računa o nadutosti kao i o problemima sa probavom. Sa vašim lekarom se posavetujte oko adekvatnog režima ishrane.

 

BIK

POSAO: Moguće je da vas očekuje manja svađa ili rasprava sa nekim od saradnika. Međutim posao vam neće biti ugrožen. Važno je da se posvetite svojim realnim ciljevima.

LJUBAV: Očekuje vas veoma zanimljiv flert koji će vam uneti ne samo osećaj želje, već i iskrene emocije. Možete da se nadate pozitivnom danu i dobrim promenama na ovom polju.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa zglobovima bi mogli da vas opterećuju tokom današnjeg dana. Pokažite da ste spremni da se posvetite poboljšanju vašeg opšteg stanja.

BLIZANCI

POSAO: Zadovoljni ste situacijom koju ste ostvarili na polju posla. Imate utisak da ste postali uspešni za kratko vreme. Spremni ste da dokažete da ćete u budućnosti dogurati još dalje.

ZDRAVLJE: Pazite na ishranu koja je ključ za vaš zdrav život. Potrudite se da se sa nekim nutricionistom posavetujete oko toga šta bi bilo najbolje za vas na ovom polju.

Par, veza, seks, ljubav, muvanje, flert, brak, doručak, kafa

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

RAK

POSAO: Nije vam povoljan dan kada je u pitanju poslovno polje. Fokusirajte se više na neke druge stvari danas. Važno je da budete spremni i na neke manje kompromise.

LJUBAV: Mogući su manji nesporazumi sa partnerom, pogotovo ako ste u dužoj vezi ili braku. Slobodnima se dopada Lav. Spremni ste da uradite sve što možete da dobijete njegovu pažnju.

ZDRAVLJE: Moguća je malaksalost kod vas i važno je da se potrudite da dovoljno spavate. Nije povoljan dan za naporne treninge ili za bavljenje preterano velikim obavezama.

LAV

POSAO: Dobijate nove informacije koje mogu da vam budu veoma korisne za sledeći poslovni potez. Potrudite se da date sve od sebe kako biste pokazali da ste u toku sa situacijom.

LJUBAV: Maštate o osobi koja vam se dopada. Često mislite na nju ali u praksi još uvek niste to pokazali na pravi način. Potrebno vam je malo više vremena da se oslobodite pored nje.

ZDRAVLJE: Prijaće vam trening i intenzivnija fizička aktivnost. Veoma je važno da se posvetite bavljenju sportom jer je to za vas ključ za zdrav život i dobar osećaj.

Sport trening vežbanje mišići trbušnjaci trčanje čučnjevi

Shutterstock

Foto: Shutterstock

DEVICA

LJUBAV: Dopada vam se osoba sa kojom imate prijateljski odnos, pa nije lako preći tu granicu. Moguće je da pokušavate suptilno da joj pokažete svoja osećanja.

ZDRAVLJE: Nemate probleme na ovom polju i osećate se jako dobro. Pred vama je povoljan dan u kojem ćete biti generalno zadovoljni okolnostima u kojima se nalazite.

VAGA

POSAO: Potrudite se da ne ulazite u rasprave kojima ćete stvoriti veće komplikacije sebi nego drugima. Vreme je da budete mudri pa i da ponekad ćutite ako zatreba.

LJUBAV: Očekuje vas prilika da upoznate novu osobu prema kojoj će se javiti prilično jake emocije. Odgovara vam Ovan, kao i Strelac. Spremni ste za nova ljubavna dešavanja.

ZDRAVLJE: Bilo bi dobro da posetite stomatologa. Potrudite se da vodite računa o redovnoj higijeni usne duplje. Važno je da vodite dovoljno računa o sebi.

ŠKORPIJA

POSAO: Možete da očekujete prilično dobre uslove na novom radnom mestu. Bićete zadovoljni situacijom. Spremni ste da se potrudite da i sa kolegama izgradite bolji odnos.

ZDRAVLJE: Priuštite sebi neki užitak! Vreme je da se malo opustite. Stalno ste napeti i u velikom broju obaveza, zaslužili ste da povremeno uradite nešto za sebe.

 

STRELAC

POSAO: Očekuje vas povoljan dan tokom kojeg nećete imati probleme na polju posla i finansija. Sve je sasvim stabilno. Možete da se prepustite pozitivnim vibracijama koje su oko vas.

LJUBAV: Moguće je da polako počinjete da uviđate da ste napravili pogrešan izbor partnera. Nikada nije kasno da se predomislite. Svako ponekad ima pravo da napravi grešku.

ZDRAVLJE: Povedite računa o urogenitalnom traktu važno je da budete oprezni kada je zdravlje u pitanju. Tokom današnjeg dana možete da budete osetljiviji nego inače.

JARAC

POSAO: Moguće je da se ćete uskoro dobiti beneficije, povlastice na poslu zbog kojih ćete biti veoma zadovoljni. Potrudite se da date sve od sebe na ovom polju.

LJUBAV: Očekujete da vam voljena osoba udovolji iako možda vi niste obratili dovoljno pažnje na njene potrebe. Pokušajte da se prilagođavate okolnostima u kojima se nalazite trenutno.

VODOLIJA

POSAO: Veoma lako izlazite na kraj sa svim obavezama i prija vam da budete konstantno u pokretu. Važno vam je da imate motivaciju, a onda vam sve drugo dosta lakše ide.

LJUBAV: Možete da se nadate zanimljivim dešavanjima na polju emocija. Pred vama je jako povoljan period i ako već imate partnera. Niste spremni na veće promene.

ZDRAVLJE: Povedite računa o imunitetu koji bi mogao da bude oslabljen u narednom periodu. Izebgavajte potencijalne izvore zaraza, bakterija i virusnih infekcija.

evro, evri, novac

Alo!/ Dejan Briza

Foto: Alo!/ Dejan Briza

RIBE

LJUBAV: Možete da očekujete značajan susret koji vas lako može odvesti do početka veze. Dosta toga vam se menja na polju ljubavi. Niste više ni sami sigurni šta želite i očekujete.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam fizička aktivnost. Važno je da se na neki način oslobodite stresa i negativne energije koja se gomila u vama. Sport je uvek konstruktivno rešenje za to.