Pare, dinari, novac
Shutterstock
Horoskop zodijak horoskopski znaci

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Ukoliko se bavite nekim poslom koji od vas zahteva određenu kreativnost i inspiraciju, pred vama je jako povoljan dan. Možete da očeekujete da ćete lako ispoljavati svoju kreativnost.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam veća aktivnost. Potrudite se da nađete više vremena za bavljenje sportom. Vreme je da uradite sve ono što je do vas kako biste se vratili ud obru formu.

BIK

POSAO: Ako se bavite privatnim poslom ili ste nasledili neki porodični biznis, možete da očekujete veoma značajno poboljšanje. Pred vama je jako povoljan dan za posao.

LJUBAV: Sigurni ste u svoja osećanja i nemate nikakve dileme. Tačno znate šta želite na ovom polju. Ako ste slobodni onda je povoljna faza za flert i nova poznanstva sada pred vama.

ZDRAVLJE: Pazite na ishranu jer biste mogli da imate neke probleme sa gojaznošću u narednom periodu. Pred vama je faza u kojoj možete da imate i povišen šećer.

PREPORUČUJEMO JOŠ:

 

BLIZANCI

POSAO: Očekuje vas povoljna atmosfera na polju posla. Ne biste trebali da brinete o bilo kakvim problemima ili trzavicama. Uradite ono što je do vas kako bi manje probleme rešili.

ZDRAVLJE: Sinusi su vam malo osetljivi pa vam to donekle može predstavljati probleme na polju zdravlja. Posavetujte se sa vašim lekarom oko toga kako da ublažite tegobe.

RAK

LJUBAV: Maksimalno ste posvećeni svom partneru koji vam uzvraća isti nivo emocija. Očekuje vas povoljan period. Ako ste slobodni, moguće je da ćete imati nekog novog udvarača.

ZDRAVLJE: Bez ikakvih problema na ovom polju. Pred vama je period u kojem biste trebali da imate dobro zdravlje i u kojem biste trebali da se osećate stabilno u svojoj koži.

LAV

POSAO: Imaćete sreće i bićete u prilici da ostvarite sve ono što ste sebi zacrtali za budući period. Važno je da se potrudite da se dobro organizujete i da ne brzate ni sa čim.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa vrtoglavicom. Pred vama je faza u kojoj biste mogli da budete skloni i problemima sa niskim pritiskom, pa povedite računa o tome.

Pritisak, lek, voda

Shutterstock

Foto: Shutterstock

DEVICA

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja je iz nekog razloga sada udaljena od vas. Moguće su prepreke na polju komunikacije. Potrudite se da budete otvoreniji prema partneru.

ZDRAVLJE: Cirkulacija je malo slabija. Današnji dan vam nije preterano povoljan pa biste veoma lako mogli da dođete do nekih manjih problma na polju zdravlja.

VAGA

LJUBAV: Ako vam se dopada neka osoba, današnji dan je jako povoljan za pokretanje prisnijeg kontakta i odnosa sa njom. Možete da očekujete dobro slaganje sa partnerom ako ste u braku.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate danas pred vama je faza u kojoj ne biste trebali da imate bilo kakve probleme kada je u pitanju polje zdravlja. Osećate se dobro u svojoj koži.

PREPORUČUJEMO I:

 

ŠKORPIJA

LJUBAV: Spremni ste da uđete u brak sa osobom koju volite. Osećate da nemate više šta da čekate i zadovoljni ste. Pred vama je povoljna faza za početak zajedničkog života.

ZDRAVLJE: Hronični problemi vam se vraćaju. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega što vas muči. Važno je da povedete više računa o svom zdravstvenom stanju.

STRELAC

LJUBAV: Spremni ste za novu vezu i postoji osoba sa kojom to želite. Uskoro će vam se otvoriti šansa za zbližavanje. Pokazaćete svoja osećanja sasvim iskreno i otvoreno.

ZDRAVLJE: Imate čak i višak energije! Potrudite se da tokom danaašnjeg dana nađete dovoljno vremena za bavljenje sportom. Redovniji treninzi će vam svakako prijati.

JARAC

LJUBAV: Ljubomorni ste ali iz nekog razloga to pokušavate da sakrijete od partnera. Mogući su manji problemi u braku. Moguće je da vam se neke traume vraćaju iz prošlosti.

ZDRAVLJE: Poradite na smirenosti važno je da se posvetite sebi i tome da nađete unutrašnji mir. Izbegavajte stresne situacije koje bi danas mogle da vam testiraju strpljenje.

VODOLIJA

POSAO: Mnogo poslovnih obaveza je pred vama pa će vam biti neophodno da se organizujete na pravi način. Potrudite se da date sve od sebe da ispoštujete zadate rokove.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina. Važno je da ojačate svoj imunitet i da radite ono što je vama potrebno kako bi se bolje osećali. Posavetujte se sa lekarom i uradite nalaz krvne slike.

RIBE

POSAO: Opustite se i nemojte previše da brinete o poslu sada. Pred vama je jako dobar dan za neke druge stvari. Posao ne bi trebao da vam predstavlja bilo kakvo opterećenje sada.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa aritmijom. Pred vama je faza u kojoj će vam srčani sistem biti generalno osetljiv. Na vreme se obratite vašem lekaru radi pregleda i saveta.