Doktor, bolnica, pregled, pacijent, rak, kancer, lekar
Shutterstock, ilustracija
Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Povoljan je period za početak nekog novog posla. Neko od muških saradnika će vas u tome i podržati. Možete da očekujete da će vam sudbina na ovom polju biti naklonjena.

LJUBAV: Emocije koje ste imali prema starom partneru se polako gase. Možete da očekujete šansu za neko sasvim novo poznanstvo. Pred vama su veoma važne ljubavne promene.

ZDRAVLJE: Imate mnogo energije u sebi. Očekuje vas period u kojem ćete biti zadovoljni svojim stanjem na polju zdravlja. Ne biste trebali da imate bilo kakve tegobe.

PROČITAJTE I:

 

BIK

POSAO: Sigurni ste u svoje namere i nećete stati dok ne dođete do ostvarenja planova na poslovnom polju. Možete da očekujete povoljan period ispred sebe.

LJUBAV: Voljena osoba je spremna da vam pokaže svoja osećanja. Očekuje vas zadovoljstvo i sreća u vezi/braku. Ako ste slobodni uspećete da ostvarite novo poznanstvo.

ZDRAVLJE: Vreme je za redovnu lekarsku kontrolu. Potrudite se da vodite više računa o svom zdravlju. Moguće je da ćete biti skloni nekim neobičnim problemima na ovom planu.

Samo je jedna idealna žena prema znaku muškarca! Zvezde otkrivaju njene osobine!

AUTOR: Ženskimagazin/M.M. DATUM I VREME: 19.08.2019. 11:01 Samo je jedna prava Foto: Shutterstock, ilustracija Ovan Njegova slaba tačka su jake i nezavisne žene. On voli kada žena otvoreno kaže šta misli i kada je u stanju da prevaziđe sa njim svaki izazov. Uspeh i sposobnost su najveći afrodizijaci za muškarce rođene u znaku Ovna.

 

BLIZANCI

POSAO: Veoma ste uporni i ne odustajete od svojih ideja. Moguće je da je sada ipak došlo vreme da malo prikočite sa forsiranjem određenih događaja. Budite strpljiviji.

LJUBAV: Očekuje vas povoljan dan za flert i nova poznanstva. Možete da se nadate sjajnoj situaciji na ovom planu. Potrudite se da date sve od sebe kako bi bili emotivno otvoreni.

ZDRAVLJE: Osetljiv vam je predeo vrata i ramena. Možete da očekujete da ćete imati neke probleme vezane za ukočenost. Pred vama je period u kojem ćete biti podložni tegobama.

RAK

POSAO: Dolazi vam prilika da poboljšate stanje koje imate na polju finansija. Potrudite se da iskoristite sve svoje mogućnosti. Važno je da poradite i na boljoj organizaciji.

LJUBAV: Sigurni ste u svoje kvalitete i delujete veoma samopouzdano, a samim tim i atraktivnije. Možete da očekujete jako povoljan period, nove udvarače i flert.

ZDRAVLJE: Povedite računa o hormonima. Moguće je da ćete na ovom polju biti skloni nekim problemima i nestabilnostima u narednom periodu tako da će vam biti potrebno vreme da se to reši.

Hormoni

shutterstock

Foto: shutterstock

LAV

POSAO: Moguće je da se niste preterano posvećeni poslu i da bi vam mnogo više prijalo da uzmete nekoliko dana odmora. Potrebno vam je vreme da regenerišete svoje vijuge.

LJUBAV: Posvećeni ste svom partneru i uživate. Ukoliko ste slobodni, moguć je prolazan flert ali ozbiljne veze još nema na vidiku kod vas. Prihvatite da je za neke stvari potrebno vremena.

ZDRAVLJE: Moguća je glavobolja. Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni tegobama sa zdravljem. Potrudite se da unosite više vitamina i da budete više na svežem vazduhu.

DEVICA

POSAO: Iako niste skloni lenjosti, tokom današnjeg dana vam i one najjednostavnije obaveze prilično teško padaju. Moguće je da jednostavno ne nalazite motivaciju za bavljenje poslom.

LJUBAV: Lako ulazite u prepirke sa voljenom osobom. Nervozni ste i svaka sitnica vam predstavlja smetnju ili problem. Nije vam ni malo lako da sve zadržite pod kontrolom.

ZDRAVLJE: Nesanica vas prati. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu biti skloni komplikacijama na polju zdravlja zbog hroničnog umora. Povedite računa o sebi.

PREPORUČUJEMO:

 

VAGA

POSAO: Osećate se zadovoljno na poslu i nemate potrebu da bilo šta menjate. Očekuje vas generalno dobar dan. Ne biste trebali da imate bilo kakve probleme i poteškoće.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja je na neki način povezana sa vašim bliskim okruženjem ili komšilukom. Nije vam ni malo lako da joj otvoreno pokažete svoja osećanja.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je opuštanje. Preterano ste napeti i opterećeni raznim obavezama u ovom periodu. Moguće je da ćete imati probleme sa zdravljem zbog toga.

Himalajska joga

Shutterstock

Foto: Shutterstock

ŠKORPIJA

POSAO: Dobićete neke lepe vesti po pitanju očekivane promene posla. Možete da se nadate prilici za uspeh. Pred vama je period u kojem ćete biti zadovoljni okolnostima.

LJUBAV: Pred vama je šansa da osvojite osobu koja vas privlači već neko vreme. Obostrano interesovanje postoji i mnogo toga vas spaja. Pitate se da li je to vaša srodna duša.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa leđima su mogući. Očekuje vas period u kojem će vam kičma biti veoma osetljiva, pa ćete samim tim biti podložni problemima. Vodite računa o sebi.

 

STRELAC

POSAO: Moguće je da očekujete pomoć od nekog kolege koji će pokazati da ka vama ima iskrene i dobre namere. Povoljan je period da rešite neke manje poslovne probleme.

LJUBAV: Voljena osoba nije pokazuje da nema dovoljno poverenja u vas, što vas na neki način vređa. Možete da očekujete da će u vašem odnosu biti nekih novih trzavica.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa nervnim sistemom su mogući kod vas u narednom periodu. Mogli biste da budete prilično osetljivi. Posetite vašeg lekara na vreme.

JARAC

POSAO: Ukoliko ste planirali da promenite posao, dolazi do manjih odlaganja. Budite spremni da budete dovoljno strpljivi i da prihvatite neke kočnice koje sada ne možete da promenite.

LJUBAV: Moguće je da imate velika očekivanja od sadašnje veze. Pokušajte malo da prikočite i da ne forsirate stvari. Važno je da pustite da se okolnosti sklope u vašu korist.

ZDRAVLJE: Koža vam je osetljiva. Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni iritacijama, aknama kao i raznim upalnim procesima ili infekcijama vezanim za kožu.

Muvanje, flert, par, ljubav, veza

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VODOLIJA

POSAO: Sreća je na vašoj strani pa ćete veoma lako uspeti da ostvarfite sve ono što planirate. Ne treba da očekujete ni najmanje probleme na ovom polju tokom današnjeg dana.

LJUBAV: Prija vam osećaj slobode i niste spremni za novu vezu. Moguće je da ćete zaobići neke ljubavne ponude. Želite neko vreme da se posvetite samo sebi i svojim prijateljima.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i nemate probleme. Možete da očekujete da ćete na ovom planu imati sasvim stabilnu situaciju. Pred vama je period u kojem ćete biti zadovoljni.

RIBE

POSAO: Očekujete novu priliku za povećanje zarade. Želite da proširite svoje poslovne kapacitete. Možete da očekujete da će vam sudbina pružiti nove mogućnosti.

LJUBAV: Imate neke želje koje nećete ostvariti danas. Potrudite se da imate razumevanja za probleme koji muče voljenu osobu. Dajte svemu vremena i pustite da loša faza prođe.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa krvotokom su naglašeni kod vas. Možete da očekujete da ćete imati neke poteškoće kada je u pitanju cirkulacija. Posavetujte se sa svojim lekarom.

Lekar, doktor, pregled, bolest, bolnica

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

 

BONUS VIDEO:

Udaje se Anastasija Ražnatović?! Otkrivamo sve detalje njenog odnosa sa Đorđem Kuljićem