Prehlada grip bolest temperatura kijanje kašalj bronhitis
Shutterstock
Prehlada grip bolest temperatura kijanje kašalj bronhitis

Shutterstock

Prehlada, Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Jako vam je važno da se pokažete u najboljem svetlu pred svojim kolegama i saradnicima. Možete da očekujete da će vam današnji dan biti povoljan za posao.

LJUBAV: Moguće je da ste željni emotivnih promena i da ste se umorili od monotonije koja vas prati već neko vreme na ovom polju. Ne možete više da nastavite da se vrtite u začaranom krugu.

PROČITAJTE JOŠ:

BIK

POSAO: Imate dosta slobodnog vremena i možete da očekujete generalno veoma opušten dan. Nedelja je i zaslužili ste da se malo odmorite od posla, da se ne opterećujete poslom.

LJUBAV: Razgovor sa osobom koja vam se dopada će prijati i vama njoj. Postepeno se upoznajete sve bolje i bolje. Uskoro ćete biti spremni na konkretnije korake.

ZDRAVLJE: Odlično stanje na ovom polju vas očekuje. Ne biste trebali da imate bilo kakve probleme na polju zdravlja. Možete da očekujete da će vam dan biti generalno dobar.

BLIZANCI

POSAO: Očekuje vas poboljšanje finansija. Ako se bavite privatnim poslom možete da računate na značajaniji pomak. Uspećete da ostvarite neke ciljeve koje ste sebi postavili.

ZDRAVLJE: Stomak vam je prilično osetljiv. Važno je da povedete dovoljno računa o svojoj ishrani i da ne unosite namirnice koje se teško vare i opterećuju vaš stomak.

RAK

POSAO: Lako ćete uspeti da ostvarite ciljeve koje imate. Ne biste trebali da brinete o poslovnoj situaciji danas. Generalno vam je sudbina sada naklonjena i sve ide vama u prilog!

LJUBAV: Znate šta želite na emotivnom planu i pred vama je dobar dan da to i ostvarite. Možete da očekujete zadovoljstvo i sreću. Voljena osoba vam je maksimalno posvećena.

ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete. Potrudite se da živite zdravije i da se posvetite stvaranju dobrih navika. Nije vreme da rizikujete i da se okrećete porocima koji vam samo štete zdravlju.

LAV

POSAO: Materijalna situacija će se značajno poboljšati u narednom periodu, rešićete sve probleme koje imate. Možete da očekujete da će vas tokom današnjeg dana pratiti sreća.

LJUBAV: Nećete imati veće promene kada je u pitanju ljubav, stanje za sada ostaje sasvim stabilno. Ako ste slobodni moguće je da ste malo usamljeni i da čeznete za ljubavlju.

ZDRAVLJE: Skloni ste gojenju. Moguće je da ćete imati manje probleme sa ishranom i da je važno da u tom pogledu na neki način sebi postavite disciplinu i pravila.

DEVICA

POSAO: Nije vam lako da se prilagodite novom poslovnom okruženju ali ne treba da zaboravite da verujete u sebe. Postepeno ćete uspeti da ostvarite sve bolje stanje na ovom polju.

LJUBAV: Imate utisak da sa voljenom osobom stvari ne teku kao što ste zamislili i razočarani ste. Moguće je da dosta toga ne ide kako ste želeli i da ćete uskoro prekinuti vezu.

ZDRAVLJE: Umorni ste i potrebno vam je neko vreme da se od svega distancirate. Posvetite se sebi, svojim potrebama i nađite pre svega dovoljno vremena da se naspavate.

Apoteka lekovi tablete farmaceut bolest lek

Shutterstock

Apoteka, Foto: Shutterstock

VAGA

POSAO: Moguće je da vam nije lako da pokažete sve svoje sposobnosti jer postoji osoba koja vas sputava u tome. Imate dosta nervoze u poslovnom okruženju i niste zadovoljni.

LJUBAV: Zatvorili ste se u sebe i nije vam lako da pokažete svoja osećanja. Sada ste u minus fazi. Moguće je da partner ne može baš da razume sasvim kroz šta vi sada prolazite.

ZDRAVLJE: Nesanica vas muči i možete da imate probleme sa nervozom. Nerasploženi ste, umorni i skloni raznim problemima na polju zdravlja. Danas vam jednostavno nije dan.

ŠKORPIJA

POSAO: Očekuje vas prilika da obnovite komunikaciju sa osobom sa kojom ste ranije imali poslovnu saradnju. Spremni ste da joj predložite neke dobre i profitabilne ideje.

LJUBAV: Pred vama je novo poznanstvo sa osobom rođenom u zemljanom znaku. Očekuju vas lepa ljubavna dešavanja. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima na ovom polju.

ZDRAVLJE: Bez većih problema kada je zdravlje u pitanju. Možete da računate na generalno pozitivno stanje. Dobro se osećate u svojoj koži i imate sasvim dovoljno energije.

STRELAC

POSAO: Nemojte donositi važne odluke sada kada ste pod nečijim pritiskom. Sačekajte malo sa poslovnim promenama. Sada pokušajte malo da uživate u vikendu i da se ne opterećujete obavezama.

LJUBAV: Prija vam samoća. Dobro se osećate i ne planirate veće emotivne promene tokom ovog dana. Moguće je da imate neke udvarače ali i da biste zainteresovani za njih.

ZDRAVLJE: Prija vam da budete što aktivniji. Spremni ste da se posvetite redovnim treninzima. Odgovaraju vam i česti izlasci, druženje sa ljudima i socijalne aktivnosti.

JARAC

POSAO: Važno je da se na pravi način postavite u komunikaciji sa poslovnim saradnicima. Moguće je da nekada delujete prepotentno i da tako zapravo šaljete pogrešnu sliku o sebi.

LJUBAV: Očekuje vas udaljavanje od partnera u narednom periodu. Kao da se oboje na neki način više okrećete drugim stvarima. Niste spremni sada za bilo kakve konačne odluke.

ZDRAVLJE: Moguća je upala mišića kod vas. Potrudite se da se nakon napornog treninga opustite uz toplu kupku. Mogao bi da vam pomogne i veći unos magnezijuma.

VODOLIJA

POSAO: Nepovoljan dan za nove poslove je pred vama pa se potrudite da radije završite one stare. U svakom slučaju nemojte da očekujete previše promena na poslu danas.

LJUBAV: Ukoliko želite da ostanete u dobrim odnosima sa voljenom osobom, potrudite se da joj više ugodite po svim pitanjima. Moguće je da ste neko vreme bili sebični i da to ne vidite.

RIBE

POSAO: Odložite putovanje u inostranstvo jer nećete dobro proći danas. Sačekajte neki bolji period. Moguće je da okolnosti na ovom polju kod vas ne idu onako kako ste očekivali.

LJUBAV: Možete imati zanimljivu komunikaciju sa osobom koja vam se dopada... Postepeno ostvarujete sve bolji odnos sa njom. Ako ste već u vezi ili braku, partner vam je posvećen.

ZDRAVLJE: Proverite nivo šećera u krvi, za svaki slučaj. Moguće je da ćete na ovom polju imati neke manje probleme u narednom periodu pa je važno da budete oprezni.