Posao, biznis, karijera, kancelarija, poslovna žena
Shutterstock, ilustracija
Astrologija, zodijak, astro, horoskop, mesec

Shutterstock, ilustracija

Astrologija, zodijak, astro, horoskop, mesec, Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Imate nova, veća očekivanja od posla koji radite. Dobili ste vetar u leđa i mnogo ste posvećeniji nego pre. Možete da očekujete da će vam današnji dan biti povoljan.

LJUBAV: Uživate u zajedničkim trenucima sa vašim partnerom. U narednom periodu ćete početi da maštate o deci. Spremni ste za proširenje porodice i radujete se novim događajima.

ZDRAVLJE: Moguć manji pad energije. Odmarajte se. Nije povoljan dan za preteranu fizičku aktivnost. Važno je da date sebi dovoljno vremena da napunite svoje baterije.

PROČITAJTE JOŠ:

 

BIK

POSAO: Moguće je da vam nadređeni stvaraju veći pritisak i da vam se javljaju novi problemi na poslu. Potrudite se da se ogradite od tuđeg mišljenja i da se usmerite na svoje ciljeve.

LJUBAV: Nova prilika za flert se neočekivano pretvara u tajnu vezu. Ni sami niste sigurni kako je do svega toga došlo. Potrudite se da u samom početku ne gajite preterano velika očekivanja.

ZDRAVLJE: Bez većih problema na ovom polju kod vas danas. Puni ste energije i spremni ste za nova dešavanja i za to da u svom životu okrenete drugu stranicu, pozitivniju i srećniju.

Žena, sreća, uspeh, moda, devojka

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

BLIZANCI

POSAO: Danas možete imati priliku za novi posao. Ukoliko ne radite, današnji dan vam donosi novu ponudu. Potrudite se da prihvatite ono što vam odgovara i da budete ambiciozni.

LJUBAV: Moguće je da postoje nerazjašnjene okolnosti između vas i partnera. Dolazi vreme da pričate o svemu što se guralo pod tepih. Sada je trenutak da budete iskreni.

ZDRAVLJE: Menjajte loše navike. Vreme je da povedete više računa o svom zdravlju i da budete spremni da se usmerite na pozitivne promene. Moguće je poboljšanje ako se vi popravite.

RAK

POSAO: Potrebno je da poradite na komunikaciji sa poslovnim okruženjem. Nije vam lako da sa svima ostvarite dobar odnos. Današnji dan vam donosi manja razočarenja i promene.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja deluje distancirano u odnosu sa vama. Često se pitate da li imate bilo kakve šanse kod nje. Nemojte da očajavate i dajte sebi vremena da se stvari menjaju.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je opuštanje. Obezbedite sebi više vremena da se malo relaksirate. Potrebno vam je da se distancirate od stresa i od negativnog okruženja.

PREPORUČUJEMO:

 

LAV

POSAO: Brojne obaveze vas opterećuju sve više i više. Moguće je da bi vam prijao godišnji odmor. Potrudite se da sebi obezbedite neko slobodno vreme za putovanje.

LJUBAV: Očekujete kontakt sa nekom osobom koju je preporučio prijatelj. Niste sigurni kuda će da vodi to poznanstvo ali spremni ste da probate. Želite da iskusite nešto novo.

ZDRAVLJE: Prolazna glavobolja u prvom delu dana bi mogla da vas zadesi. Pred vama je period u kojem ćete imati neka otežanja na polju zdravlja. Dosta problema imate i zbog stresa.

Stres, nervoza, posao, ljutnja, bes,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

DEVICA

POSAO: Današnji dan je povoljan za posao. Sve će ići onako kako vi budete želeli. Nemate ni jedan razlog za brigu. Možete da očekujete da će sada sreća da bude na vašoj strani.

LJUBAV: Postoji neka osoba iz prošlosti koja želi da inicira kontakt sa vama. Moguće je da i vi povremeno mislite na nju. Spremni ste da se makar privremeno vratite staroj ljubavi.

ZDRAVLJE: Bolovi u leđima vas muče. Prijala bi vam masaža. Važno je da nađete način da se opustite. Plivanje bi takođe moglo da bude dobro za vašu kičmu.

Žena, bolovi, kičma, kosti, leđa

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VAGA

POSAO: Moguće je da ste neko vreme bili prilično inertni i da vam to sad nadređeni prebacuju. Očekuje vas period u kojem ćete morati da počnete da se malo više i bolje dokazujete.

LJUBAV: Potrebno je da voljenoj osobi pružite dovoljno pažnje, podrške i nežnosti u trenucima u kojima ona to od vas traži. Ako želite da vaš odnos bude kvalitetan ugađajte partneru.

ZDRAVLJE: Problemi sa cirkulacijom su mogući kod vas. Pred vama je nešto teži dan u kojem se nećete osećati baš najbolje. Posavetujte se sa lekarom oko svega što vas muči.

ŠKORPIJA

POSAO: Nemojte da očekujete da će svako uvek poslušati vaš savet. Postoje ljudi koji žele da rade po svom. Moguće je da ćete imati probleme zbog povređene sujete saradnika.

LJUBAV: Vreme je da napravite konkretan korak ka osobi sa kojom flertujete. Moguće je da ste preterano dugo odugovlačili ali ste konačno spremni da svojim emocijama date oduška.

ZDRAVLJE: Prilično ste umorni. Potrebno je da nađete malo više vremena kako biste se odmorili i opustili. Pred vama je teži dan u kojem će vam trebati dodatni izvor energije.

Flert, klub, izlazak, par, muvanje, seks

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

STRELAC

POSAO: Povoljan je dan za važna rešenja na poslovnom polju. Nove odluke će vam biti veoma značajne. Važno je da i vi sami budete sigurni u sve što želite da postignete.

LJUBAV: Emotivna situacija se polako popravlja. Problemi iz prethodnog perioda se rešavaju lakše nego što ste očekivali. Ljubavna situacija u kojoj se nalazite će biti sve bolja.

ZDRAVLJE: Povedite računa o svojim kolenima. Moguće je da će vam noge generalno biti osetljiva tačka danas. Moglo bi da dođe do manjih povreda i komplikacija na ovom polju.

JARAC

POSAO: Finansijska situacija je značajno bolja. Zadovoljni ste poslovnim stanjem. Sve vam ide od ruke. Današnji dan vam je povoljno postavljen i sudbina je svakako na vašoj strani.

LJUBAV: Teško pokazujete svoja osećanja i partner vam to zamera. Vreme je da naučite da je dobro povremeno preći preko ponosa. Vaš odnos iziskuje određene kompromise.

ZDRAVLJE: Povedite računa o unosu vitamina. Pred vama je period u kojem ćete imati manje probleme zbog pada imuniteta. Jako je važno da popravite svoju krvnu sliku.

Lekar, doktor, pregled, bolest, bolnica

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VODOLIJA

POSAO: Ukoliko tokom današnjeg dana budete potpisali ugovor, moguće je da će uskoro biti nekih izmena po tom pitanju. Nije povoljan period za važne poslovne odluke.

LJUBAV: Partner očekuje da mu posvetite više vremena a vi kao da nemate snage za to. Moguća je distanca u vezi. Niste spremni da pravite veće kompromise na ovom polju sada.

ZDRAVLJE: Čuvajte se alergija. Moguće je da ćete biti osetljivi i podložni brojnim problemima kada je u pitanju vaše polje zdravlja. Posvetite se svojim potrebama i pazite na sebe.

RIBE

POSAO: Teška atmosfera na radnom mestu vam stvara osećaj nelagodnosti. Moguće je da želite da menjate okruženje. Spremni ste da se posvetite većim promenama na ovom planu.

LJUBAV: Došlo je vreme da jasno definišete odnos sa osobom koja vam se dopada. Na ovom polju više nema polovičnih rešenja za vas. Ovo je pravi trenutak za odluke.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta je naglašen. Posvetite se svom zdravlju i tome da ojačate krvnu sliku i imuni sistem. U svoju ishranu uvedite više namirnica koje sadrže gvožđe.

PREPORUČUJEMO I:

 

drugarice, prijateljice, devojke, sreća, srećne

Shutterstock