Novac, devojka, briga, sreća, žena, računi
Shutterstock, ilustracija
Astrologija, zodijak, astro, horoskop, mesec

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Imate utisak da ste napravili neku pogrešnu procenu u prošlosti i da sada zbog toga na neki način ispaštate. Potrudite se da na vreme uradite sve kako bi štetu ispravili.

LJUBAV: Ne znate kako da reagujete na neizvesnost koju osećate u odnosu sa voljenom osobom. Važno je da budete spremni na iskren razgovor kako bi sve rešili.

ZDRAVLJE: Sklonost ka prejedanju je naglašena kod vas u ovom periodu, pa i sklonost ka gojenju svakako. Potrudite se da ipak ne preterujete sa unosom masne hrane.

PROČITAJTE I:

 

BIK

POSAO: Tokom današnjeg dana je važno da budete dovoljno oprezni i da se čuvate mogućih gubitaka na ovom polju. Nije vam povoljan dan i mogući su problemi na poslu.

LJUBAV: Osoba koja vam se udvara je veoma uporna ali vi jednostavno nemate dovoljno interesovanja ka njoj. Potrebno vam je da prođe još neko vreme kako biste sreli nekog novog.

ZDRAVLJE: Problemi sa bubrezima su naglašeni kod vas. Generalno možete da imate tegobe koje su vezane za osetljiv urogenitalni trakt. Povedite više računa o svom zdravlju.

BLIZANCI

POSAO: Moguće je da se trenutno dešavaju važne promene u vašem profesionalnom okruženju i da ćete tek vremenom shvatiti šta je to značilo za vas. Važno je da budete prizemni.

LJUBAV: Ako imate partnera oboje ste sada više okrenuti polju posla, pa vam ljubav nije prioritet. Moguće je da vam ponekad smetaju distanca i hladnoća koje vladaju među vama.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina. Pred vama je faza u kojoj ćete imati neke manje probleme sa zdravljem i u kojoj možete da budete veoma skloni padu imuniteta.

Vitamini lekovi zdravlje tablete

Shutterstock

Foto: Shutterstock

RAK

POSAO: Možete da očekujete dan u kojem ćete veoma lako završiti sve rutinske poslove. Opušteni ste veoma i ništa vam ne predstavlja problem. Imaćete priliku i da se odmorite.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni novo poznanstvo vam dolazi na neki način iznenada ili u okruženju u kom to ne očekujete. Pred vama je period u kojem ćete biti malo nervozni.

ZDRAVLJE: Bolovi u donjem delu leđa bi mogli da vam stvaraju tegobe. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega što vas muči i poradite na svojim navikama.

LAV

POSAO: Promene na kojima radite će se uskoro realizovati. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni poslovnom situacijom. Pred vama je jako dobar period za ovo polje.

LJUBAV: Moguće su drastične promene ili prekid neke ljubavne veze. Neko razočarenje vam dolazi. Spremite se za buru ali nakon nje će ponovo doći sunce, ne zaboravite to.

ZDRAVLJE: Probava vam je osetljiva. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati probleme sa stomakom i sa varenjem. Sve ukazuje na usporen rad creva koji vas donekle muči.

Stomak, Bolovi, PMS, Menstruacija, Bešika, Jajnici

Shutterstock

Foto: Shutterstock

DEVICA

POSAO: Očekuje vas kraće putovanje na kojem možete da budete veoma produktivni i da ostvarite pozitivne rezultate. Pred vama je faza u kojoj ćete imati dobra dešavanja na poslu.

LJUBAV: Zaneseni ste novim dešavanjima sa osobom koja vam se dopada i ne primećujete neke probleme koji bi mogli da iskrsnu. Za sada niste spremni da se prizemljite.

ZDRAVLJE: Bez problema sa zdravljem. Očekuje vas jako dobar period u kojem ćete biti stabilni na ovom polju. Pred vama je mogućnost da se stabilizujete sasvim.

PREPORUČUJEMO:

 

VAGA

POSAO: Očekuje vas generalno stabilna situacija kada je u pitanju vaše polje finansija i posla. Današnji dan ne bi trebao da vam bude tenzičan i naporan, sveje na svom mestu.

LJUBAV: Emotivno stanje nije preterano dobro. Osećate se nezadovoljno i smatrate da vas je partner veoma jako razočarao. Moguće je da sve ozbiljniljne razmišljate o prekidu veze.

ZDRAVLJE: Ne jedite hranu nepoznatog porekla. Potrudite se da pazite na svoje zdravlje kao i na svoje navike u ishrani. Očekuje vas faza u kojoj ćete bit skloni virusima, trovanjima.

ŠKORPIJA

POSAO: Današnji dan vam nije preterano povoljan pa možete da očekujete manje probleme na ovom polju. Važno je da sami ne inicirate bilo kakve veće komplikacije.

LJUBAV: Povedite računa o komunikaciji sa voljenom osobom ako želite da izbegnete mogući prekid veze. Potrebno vam je mnogo strpljenja kako biste probleme sa njom rešili.

ZDRAVLJE: Moguća je vrtoglavica. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni tome da vam se desi pad energije. Nizak pritisak bi mogao da vam pravi probleme sa zdravljem.

Poslovna žena Posao Administracija

Shutterstock

Foto: Shutterstock

STRELAC

POSAO: Pred vama je važna odluka od koje na neki način zavisi vaša poslovna budućnost. Potrudite se da date sve od sebe kako biste bili racionalni i proračunati.

LJUBAV: Ako ste u braku, očekuje vas dosta trzavica i komplikacija u vašem odnosu. Možete da očekujete prilično napet dan. Pred vama je dosta nekih komplikacija na ovom polju.

ZDRAVLJE: Prijaće vam opuštanje sa prijateljima. Današnji dan vam ne donosi veće probleme sa zdravljem. Uživaćete u vremenu koje provedete sa vama dragim ljudima.

JARAC

POSAO: Moguće je da vam ne prija da se vraćate na staro radno mesto i da želite da nađete neki novi posao. Niste spremni da se vraćate na prošlost već su vam potrebna nova dešavanja.

LJUBAV: Razočarani ste zbog nekih dešavanja koje ste imali u prošlosti i teško vam je da se opustite. Niste još spremni za to da vam se desi neka nova ljubav i zatvarate se u

ZDRAVLJE: Psihosomatski problemi su naglašeni kod vas. Imunitet vam je oslabljen. Pred vama je faza u kojoj možete biti skloni brojnim zdravstvenim problemima.

Cveće, par, poklon, sreća, ljubav, flert, muvanje

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VODOLIJA

POSAO: Povoljan je dan ako rešavate bilo kakvu papirologiju jer ćete na tom polju sada imati sreće. Možete da očekujete da ćete imati mogućnost da obavite neke važne razgovore.

LJUBAV: Moguće je da na neki način vagate u kom će smeru ići vaša veza sa voljenom osobom. Niste sigurni šta da uradite i na koji način da se postavite da bi vaš odnos krenuo u dobrom smeru.

ZDRAVLJE: Kičma vam je slaba tačka. Možete da budete veoma skloni problemima sa leđima. Povedite računa o svom zdravlju i potrudite se da izbegavate dodatno naprezanje.

RIBE

POSAO: Posle dužeg vremena ste rešili da reorganizujete svoj posao a to vam može i te kako pomoći da ostvarite poboljšanje na ovom polju. Važno je da imate i jasne ciljeve.

LJUBAV: Spremni ste da priđete osobi koja vam se dopada već neko vreme. Očekuje vas sreća u ljubavi! Pred vama je period u kojem ćete imati zanimljive promene i lepa dešavanja.

ZDRAVLJE: Povedite računa o krvnom pritisku. Važno je da izbegavate stresne okolnosti ali i da smanjite sve rizike koji su prisutni u vašem životu. Posavetujte se sa lekarom.

Rakovi će uništiti trenutnu vezu, a evo koji znak može da očekuje ostvarenje plana i ogroman priliv novca!

AUTOR: Astrolook/M.M. DATUM I VREME: 03.09.2019. 08:34 Ako vas zanima kako će izgledati vaša bliska budućnost, na pravom ste mestu. Foto: Shutterstock, ilustracija Šta će vam doneti narednih sedam dana, bar kada se zvezde pitaju, na planu ljubavi, posla i zdravlja saznajte u nedeljnom horoskopu koji donosi portal Astrolook.com.

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva kako da izračunate da li ćete biti bogati