Stan, dom, kuća, par, veza, raskid
Shutterstock, ilustracija
Horoskop, astrologija, horoskopski znaci, zodijak

Shutterstock

Horoskop, Foto: Shutterstock

OVAN (21.3 - 20.4)

POSAO - Manji priliv novca možete potrošiti na sitna zadovoljstva iako bi bilo mudrije da to odložite, bar do kraja nedelje kada će se situacija bitno promeniti. Ukoliko ste često na točkovima, budite oprezni, naročito za vikend. Postoji opasnost i od fizičkih povreda pa u tom smislu budite pažljivi kako na ulici tako i na poslu.

ZDRAVLjE - Čuvajte se povreda.

PROČITAJTE JOŠ:

 

BIK (21.4 - 21.5)

POSAO - U pripremi su značajne promene koje se tiču vašeg poslovanja. Pre nego što se to desi, neophodno je da savladate neke nove veštine. Taj uslov koji vam je predočen budi u vama uznemirenost i pojačava nervozu koju teško kontrolišete. Pre nego što impulsivno odreagujte, promislite koliko možete da izgubite i da li vam se inat isplati.

ZDRAVLjE - Problemi sa stomakom.

BLIZANCI (22.5 - 21.6)

POSAO - U jeku su ozbiljna previranja. Sve je uzdrmano, muči vas razočaranje. Shvatate da ste izloženi velikoj manipulaciji, naročito od strane saradnika kojima ste verovali. Bezrazložno paničite, zaštićeni ste od strane osoba koje se nalaze na samom vrhu. Ostale teškoće shvatite kao lekciju kojom učite kako da odvojite bitno od nebitnog i složite sopstvene prioritete.

ZDRAVLjE - Bolovi u leđima.

RAK (22.6 - 22.7)

POSAO - Početak nedelje je obeležen većim stresom. Mešate posao i privatan život pa vam to, ovih dana, može dodatno otežati situaciju koja je, ionako, već neko vreme napeta. Postoji i dobra strana ovih planetarnih aspekata, a to je veliki potencijal koji ćete iskoristiti ukoliko prionete na posao i sve usputne provokacije prećutite.

ZDRAVLjE - Čuvajte se virusnih infekcija.

LAV (23.7 - 22.8)

POSAO - Dobar period za one koji su u potrazi za poslom. Planetarni aspekti obećavaju dobar ishod ukoliko sredinom nedelje napravite iskorak iz dosadašnje rutine. To može biti pohađanje nekog kursa ili pokretanje projekta. Ipak, bilo bi dobro da budete i oprezni, naročito ukoliko baratate dokumentima i papirima. Moguće su greške i previdi.

ZDRAVLjE - Problemi s kolenima.

DEVICA (23.8 - 22.9)

POSAO - Okruženi ste prijateljima s kojima i poslovno sarađujete. Priliv energije inicira rađanje novih ideja ili pokretanje reorganizacije u kojoj biste vi igrali važnu ulogu. Podrška pretpostavljenih lica obećava pozitivan ishod svega što ovih dana započnete. Osim toga važno je da ostanete prizemljeni kako vas preterani optimizam ne bi savladao.

ZDRAVLjE - Muči vas nesanica.

VAGA (23.9 - 22.10)

LjUBAV - Kako posao bude jenjavao, tako se romantično raspoloženje uzdiže. Voljena osoba očekuje da joj posvetite njenih pet minuta. Da biste ispunili svoju ulogu u potpunosti, neophodno je da izađete iz kuće na nekoliko dana. Povoljan je period za kratkotrajno putovanje i odmor.

ZDRAVLjE - Čuvajte se gripa.

PREPORUČUJEMO JOŠ:

 

ŠKORPIJA (23.10 - 22.11)

LjUBAV - Jaka tenzija opterećuje i vaše polje ljubavi i partnerstva. Bez obzira šta biste mogli da pokušate, odgovor voljene osobe će izostati. Oni koji su slobodni, u ovom periodu treba da zadrže taj status, u protivnom bi svako otpočinjanje ljubavne veze završilo brzim krahom.

ZDRAVLjE - Problemi sa plućima.

STRELAC (23.11 - 21.12)

POSAO - Ovo je nedelja tokom koje biste mogli da potpišete neki ugovor ili da postignete čvrst dogovor o nekoj poslovnoj saradnji. Ako budete u toj poziciji, povedite računa, osoba koja predstavlja autoritet ili poslodavca može prevideti neke detalje pa ih kasnije preskočiti i u realizaciji čitavog projekta. Budite pedantni i detaljni u svemu.

ZDRAVLjE - Mogući su problemi s grlom.

JARAC (22.12 - 20.1)

POSAO - Ovo nije polje koje će vas radovati ove nedelje. To ne iznenađuje pošto se već izvesno vreme "gomila" neka teška energija i vi to osećate. Kraj nedelje donosi ozbiljan stres, a ukoliko ne budete pažljivi moguće su ozbiljnije komplikacije. Ovaj aspekt, takođe, može ukazati i na odluke kojima ćete utabati novu poslovnu stazu u budućnosti.

ZDRAVLjE - Problemi s krvnim pritiskom.

Pritisak, glavobolja

Shutterstock

Pritisak, Foto: Shutterstock

VODOLIJA (21.1 - 19.2)

LjUBAV - Bez obzira na to da li ste u vezi ili ne, ovih dana vam se udvaraju osobe koje su na neki način neadekvatne za vas. Bilo da se radi o razlici u godinama ili bračnom statusu, postoji velika prepreka preko koje ne prelazite. Ukoliko biste prihvatili udvaranje računajte na to da će romansa biti kratkotrajna.

ZDRAVLjE - Problemi s leđima.

RIBE (20.2 - 20.3)

LjUBAV - Romantično vas privlači osoba s kojom se srećete u svom radnom okruženju. Ukoliko ovih dana odlučite da se odvažite na tajni susret, budite spremni na neprijatna iznenađenja. Dakle, čuvajte se skandala jer koliko god budete obazrivi, vaša tajna će biti otkrivena.

ZDRAVLjE - Alergije.