putovanje, putnik, bekpeker
Shutterstock
Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Vreme je da donesete nove odluke na ovom polju. Moguće je da ćete morati da menjate neke stare šablone ponašanja kao i navike na polju posla. Okolnosti nisu na vašoj strani.

LJUBAV: Voljena osoba će pokazati da je spremna da preuzme inicijativu oko emotivnih promena koje su vam neophodne kako bi vaša veza mogla da opstane.

ZDRAVLJE: Koža vam je osetljiva. Možete da očekujete da ćete na polju zdravlja imati probleme sa alergijama, iritacijama, aknama a mogući su i problemi sa ekcemom.

PROČITAJTE I:

 

BIK

POSAO: Važno je da budete uporni u ostvarenju svojih namera i ambicija iako vam nije uvek lako da istrajete u svim svojim projektima. Pokažite da ste spremni da budete dosledni.

LJUBAV: Potpuno ste otvoreni i spremni ste da osobi koja vam se dopada ponudite ozbiljnu vezu. Želite stabilnu zajedničku budućnost sa osobom do koje vam je stalo.

ZDRAVLJE: Očekuje vas poboljšanje na polju zdravlja. Možete da se nadate pozitivnim promenama na ovom planu. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega što vas brine.

Stres, nervoza, posao, ljutnja, bes,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

BLIZANCI

POSAO: Moguće je da ćete danas imati priliku da nađete novo radno mesto ako ste imali želju da menjate posao. Pred vama je povoljan dan koji donosi nove mogućnosti.

LJUBAV: Nova ljubav je pred vama. Spremni ste da pokažete svoja osećanja. Nadate se pozitivnom ishodu sa osobom do koje vam je stalo. Očekuje vas dobar dan.

ZDRAVLJE: Odlično stanje vas očekuje kada je u pitanju zdravlje. Puni ste energije i dobro se osećate. Pred vama je dan u kojem ćete imati mogućnost da na ovom polju rešite probleme.

RAK

POSAO: Možete da očekujete nalet novih kreativnih ideja koje će vam na poslovnom planu biti od velikog značaja. Sudbina je na vaašoj strani i lako ostvarujete sve svoje ciljeve.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku, nastupa period kriza i otežanja. Stvari ne idu onako kako ste očekivali i razočarani ste zbog toga. Moguće je da ćete imati manje poteškoće.

ZDRAVLJE: Probava vam je osetljiva i naglašeno je da možete imati probleme sa varenjem. Vreme je da povedete više računa o svojoj ishrani kao i o navikama na ovom polju.

Stomak, bol, devojka

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

LAV

POSAO: Očekuje vas prilika da ostvarite novu poslovnu saradnju koja će vam biti veoma značajna za buduću karijeru. Možte da se nadate pozitivnim preokretima.

LJUBAV: Možete da se nadate veoma lepim trenucima sa osobom koju volite. Slobodni Lavovi uskoro ulaze u novu ljubavnu vezu. Pred vama je povoljan period za ljubav.

ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati probleme vezane za pluća, kašalj i disajne puteve. Posvetite se više svom zdravstvenom stanju.

PREPORUČUJEMO:

 

DEVICA

POSAO: Možete da se nadate stabilnoj poslovnoj situaciji. Sada nema većih promena i sve ide kao što ste očekivali na ovom polju. Pred vama je dobar period za posao.

LJUBAV: Nestrpljivi ste i nije vam lako da prihvatite činjenicu da partneru treba vremena da odluči oko nekih promena. Važno je da pokažete malo više fleksibilnosti.

ZDRAVLJE: Povoljan je period za mršavljenje. Pred vama je faza u kojoj se veoma lako možete osloboditi viška kilograma. Potrudite se da se zdravo hranite i da redovno vežbate.

Sport trening vežbanje mišići trbušnjaci trčanje čučnjevi

Shutterstock

Foto: Shutterstock

VAGA

POSAO: Možete da očekujete pozitivan razvoj događaja pogotovo ako ste se našli u nekoj rizičnoj ili komplikovanoj situaciji na poslu. Pred vama je period koji je povoljan za promene.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja za sada deluje uzdržano. Niste sigurni na koji način da se postavite prema njoj. Očekuje vas faza u kojoj ćete bito zadovoljni okolnostima.

ZDRAVLJE: Bez većih problema sa zdravljem. Pred vama je period u kojem ćete imati mogućnost da rešite probleme na ovom planu. Sve ukazuje na pozitivan ishod.

ŠKORPIJA

POSAO: Očekuje vas prilika da dođete do nekog cilja. Pred vama je jako povoljan dan tokom kog se sve okreće u vašu korist. Možete da očekujete i neki značajniji priliv novca.

LJUBAV: Prijaće vam otvoren razgovor sa voljenom osobom. Biće vam lakše kada neke stvari izgovorite naglas. Važno je da u komunikaciji budete iskreni i da ne skrivate svoja osećanja.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa leđima. Očekuje vas period u kojem ćete imati dosta problema zbog ukočenosti. Počnite na vreme da radite vežbe za kičmu i leđa.

Žena, bolovi, kičma, kosti, leđa

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

STRELAC

POSAO: Povoljan je dan za adimistrativna pitanja kao i za rešavanje bilo kakve papirologije. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu uspešno ostvariti svoje ciljeve.

LJUBAV: Dolazi vam poznanstvo koje će na vas ostaviti veoma jak utisak. Spremni ste da menjate svoj život zbog ljubavi. Očekuje vas dobra faza na ovom polju.

ZDRAVLJE: Prijaće vam fizička aktivnost! Pred vama je period u kojem će vam bavljenje sportom veoma značajno doprineti zdravlju. Posvetite se svojim obavezama.

JARAC

POSAO: Generalno se nalazite u povoljnom periodu za posao. Sve ide onako kako ste očekivali. Potrudite se da sa svoje strane uradite ono što je do vas kako bi stabilnost zadržali.

LJUBAV: Dolazi vam poznanstvo sa osobom koja vam deluje promenljivo i niste sigurni koliko možete da joj verujete. Moguće je da ćetre biti opterećeni nekim sumnjama.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Na polju zdravlja vas ne očekuju nikakvi problemi. Moguće je da će dosta toga da ide u vašu korist danas pa se potrudite da uživate u lepom danu.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert, kondom, zaštita

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VODOLIJA

POSAO: Ukoliko budete primetili neke neobične događaje na poslovnom polju, potrudite se da oslušnete komentare okruženja. Pred vama je povoljan period za promene.

LJUBAV: Imate dobar odnos sa voljenom osobom danas. Ako ste slobodni, za sada nema novih dešavanja. Moguće je da ste se malo zatvorili u sebe i da niste spremni za nova poznanstva.

ZDRAVLJE: Povedite računa o hormonima. Pred vama je period u kojem biste na polju zdravlja mogli da budete osetljiviji. Mogući su vam i problemi sa štitnom žlezdom.

RIBE

POSAO: Očekuje vas dosta poslovnih obaveza tokom današnjeg dana. Moguće je da vam uskoro bliži i neko kraće putovanje. Potrudite se da budete dosledni svojim principima.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljiv flert i poznanstvo sa osobom koja nije istog porekla kao vi. Moguće je da vam neće biti lako da realizujete sve svoje planove.

ZDRAVLJE: Povedite računa o unosu vitamina. U narednom periodu biste mogli da imate manje probleme na polju zdravlja zbog pada imuniteta. Važno je da vodite više računa o sebi.

Ubedljivo najveće cicije Zodijaka su ova 3 znaka!

AUTOR: Krstarica/M.M. DATUM I VREME: 03.10.2019. 08:41 Ni dinar da im izbiješ iz džepa... Foto: Shutterstock Sigurno znate bar jednu osobu koja uvek vešto izbegne plaćanje kafe ili večere jer je „zaboravila" novčanik ili joj je upravo bankomat progutao karticu. Osim na drugima, škrtice štede i na sebi i često se grizu i zbog najmanjeg troška koji nije nužan.

 

BONUS VIDEO:

Saznajte za 2 minuta da li ćete se ikad udati!