Internet posao prevara lap top svađa
Shutterstock
Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Posao vam je prioritet i jako vam je važno da na tom polju date svoj maksimum. Potrudićete se da realizujete sve svoje zamisli. Važno vam je da budete uspešni i ostvareni.

LJUBAV: Deluje vam da se voljena osoba promenila i da prema vama više nema iste emocije. Niste sigurni kako da se nosite sa tim. Očekuje vas malo teži period za vašu vezu.

ZDRAVLJE: Muče vas problemi sa očima. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati neke manje probleme sa vidom. Skloni ste i problemima koji mogu biti vezani za očni pritisak.

PROČITAJTE I:

 

BIK

POSAO: Imate sasvim stabilnu atmosferu na polju posla. Ne postoji ništa što bi sada moglo da vas brine. Potrudite se da date svoj maksimum kako biste zadržali stabilne pozicije.

LJUBAV: Veoma ste osetljivi i nije vam lako da voljenoj osobi priznate svoje slabosti. Moguće je da se radije povlačite u sebe. Važno je da ipak nađete vremena za iskren razgovor o svemu.

ZDRAVLJE: Neophodna vam je fizička aktivnost. Važno je da se posvetite tome da poradite na sebi i da dođete u stanje bolje forme i kondicije. Potrudite se da povedete računa o sebi.

Lekar Doktor Pregled Kardiolog Kardiologija Bolesti srca EKG

Shutterstock

Foto: Shutterstock

BLIZANCI

POSAO: Ukoliko se bavite poslom koji je na bilo kakav način povezan sa radom u javnosti, nije vam povoljan dan. Možete da očekujete da ćete imati neke smetnje i komplikacije.

LJUBAV: Nemojte previše da čekate već se potrudite da preuzmete inicijativu ka osobi koja vam se dopada. Važno je da iskoristite dok vam još traje povoljan period za zbližavanje.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa zuboboljom. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati sklonost ka problemima na polju zdravlja generalno pa bi bilo dobro da odete i kod zubara i kod lekara.

RAK

POSAO: Moguće je da ćete imati neke manje troškove ali vam dan generalno nije loš za polje posla. Moguće je da ćete uspeti da završite neke obaveze koje vas opterećuju od ranije.

LJUBAV: Partner je uporan u svojoj nameri da dokaže kako je upravu a vama to ne odgovara. Potreban vam je neko sa mekšim karakterom. Vreme je da nastavite svoju ljubavnu potragu.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa nesanicom. Pred vama je period u kojem ćete imati manje poteškoće na polju zdravlja zbog nervoze i nagomilanog stresa koji je u vama.

PREPORUČUJEMO:

 

LAV

POSAO: Niste dovoljno informisani i to može da vam predstavlja problem na poslovnom polju. Važno je da se potrudite da unapredite svoje znanje i svoje mogućnosti.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada Strelac možete da očekujete zanimljivu atmosferu u komunikaciji sa njim. Potrudite se da date svoj maksimum i da se prikažete u najboljem svetlu.

ZDRAVLJE: Smanjite unos slatkiša. Moguće je da ćete u narednom periodu biti skloni gojenju više nego inače. Očekuje vas period u kojem ćete imati manje probleme zbog loše ishrane.

DEVICA

POSAO: Vredno radite i želite da pokažete da ste spremni da ostvarite poslovno napredovanje. Očekuje vas period u kojem ćete biti veoma posvećeni poslovnom uspehu.

LJUBAV: Moguće je da bežite od nekih činjenica kada je ljubav u pitanju. Stavili ste ružičaste naočare ali ćete u nekom trenutku morati da ih se oslobodite i da vidite realnu sliku.

ZDRAVLJE: Dolazi vam poboljšanje na ovom polju. Ako ste imali bilo kakve tegobe i bilo kakve smetnje sa zdravljem, sada nastupa faza u kojoj ćete uspeti da ih rešite.

Žena, uspeh, posao, zarada, rad, biznis

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VAGA

POSAO: Početak novog posla vam je pozitivno postavljen tokom današnjeg dana ali ne zanemarujte sitnice. Važno je da ne pravite neke male greške koje vas kasnije mogu koštati.

LJUBAV: Moguće je da imate neke manje razmirice sa partnerom. Potrebno je da oboje budete spremni na kompromis. Potrudite se da date sve od sebe kako bi vam odnos opstao.

ZDRAVLJE: Moguće infekcija grla su naglašene kod vas. Očekuje vas period u kojem možete da imate probleme zbog pada imuniteta. Povedite više računa o svom zdravlju.

ŠKORPIJA

POSAO: Dolazi vam period u kojem vam neće biti lako da organizujete veliki broj poslovnih obaveza koje imate. Važno je da budete spremni da se posvetite poslu maksimalno.

LJUBAV: Moguće je da vam je partner maksimalno posvećen i da ste generalno zadovoljni vašom vezom. Ako ste slobodni, povoljan je period za upoznavanje sa nekim novim.

ZDRAVLJE: Moguć je povećan apetit. Očekuje vas period u kojem ćete imati malo veće potrebe za jakom hranom kako bi nadoknadili energiju koju ste izgubili u prethodnom periodu.

Dijeta, mršavljenje, kilogrami, ishrana, debljina

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

STRELAC

POSAO: Uspešno ćete rešiti neke komplikacije na poslovnom planu i ostatak dana provesti zadovoljni. Možete da očekujete da će sudbina sada biti na vašoj strani.

LJUBAV: Ukoliko ste skoro ušli u neku novu vezu moguće je da vam i dalje nije lako da otvoreno pokažete osećanja prema toj osobi. Vaš odnos može da napreduje vremenom.

ZDRAVLJE: Moguća je vrtoglavica. Očekuje vas period u kojem ćete imati probleme sa zdravljem. Postoji i naglašena sklonost ka problemima sa niskim pritiskom.

JARAC

POSAO: Imate utisak da odrađujete i tuđi posao i da su se sve obaveze nekako nepravedno svalile na vas. Moguće je da vam to predstavlja veću kočnicu i demotiviše vas.

LJUBAV: Moguće je da ste donekle razočarani u svog partnera ali ste spremni da mu date samo još jednu šansu... Još jednom ćete pokušati da vaš odnos dovedete u red.

ZDRAVLJE: Povedite računa o glavobolji. Očekuje vas period u kojem možete da budete skloni problemima sa zdravljem. Osetljivi ste. Potrebno vam je više odmora i sna.

San, spavanje, košmari, noćna mora, sanovnik

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VODOLIJA

POSAO: Polako prevazilazite poslovne probleme iz prethodnog perioda i dolazite do ostvarenja dosta bolje situacije. Možete da očekujete dobre pomake na ovom planu danas.

LJUBAV: Postepeno stvarate sve bolje mišljenje o osobi koja vam se dopada i čini vam se da gubite glavu za njom. Možete da očekujete da će vaš odnos postati interesantan.

ZDRAVLJE: Povećajte unos magnezijuma. Važno je da vodite računa o zdravlju svog nervnog sistema. Prijaće vam redovno vežbanje i bavljenje fizičkom aktivnošću.

RIBE

POSAO: Moguće je da ćete uspeti da popravite dosta stvari koje ne funkcionišu na pravi način u vašem poslovnom okruženju. Pred vama je faza u kojoj ćet biti zadovoljni.

LJUBAV: Distanca koja postoji između vas i voljene osobe može da se prevaziđe uz dovoljno strpljenja. Važno je da sa svoje strane pokažete želju za tim da se uloži trud u vaš odnos.

ZDRAVLJE: Problemi sa kičmom su mogući. Izbegavajte veće naprezanje i nemojte da podižete težak teret, očekuje vas period u kojem možete imati probleme sa leđima pa se čuvajte.

Saznajte kakva romansa i sreća očekuje žene rođene u znaku Device!

AUTOR: Ženskimagazin/M.M. DATUM I VREME: 28.08.2019. 12:34 - 28.08.2019. 13:37 Vole dobru organizaciju i samim tim i planove, ali se isto tako brinu i za svoje najvoljenije osobe! Foto: Shutterstock Kako počinje sezona Device, odlučili smo da malo više itražimo ovaj horoskopski znak i saznamo kakve su karakteristike dama koje imaju upravo ovaj znak.

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva kako da izračunate da li ćete biti bogati