mesec, devojka
shutterstock
mesec, devojka

shutterstock

Foto: shutterstock

Na dan 26. decembra 2019. godine očekuju nas poslednji mlad Mesec i poslednje pomračenje Sunca u 2019. godini!

Budući da je ovo poslednji mlad Mesec u 2019. godini, pravo je vreme da se oprostimo od starog i prihvatimo nešto novo.

Budite otvoreni za kreativnost i omogućite inspiraciji koju donosi ovo posebno vreme da uđe u vaš život. Sada je vreme da zasadite seme onoga što želite videti da se ostvari u vašem životu u narednoj novoj godini.

Mlad Mesec 26. decembra je poslednji je mlad Mesec u 2019. godine i nosi čarobne blagoslove. 26. decembra takođe imamo i pomračenje Sunca koje se odvija na 4. stepenu Jarca u konjukciji sa Jupiterom i trigonu s Uranom.

Pomračenje Sunca poput mladog Meseca otvara portal višim nivoima svesti. Pomračenje Sunca donosi uzbudljiv napredak i početak, otvara nam vrata koja su prethodno bila zaključana, i pomažu u uspostavljanju tema za sledećih šest meseci.

Dakle, umesto da pokušavamo ostvariti svoje ciljeve, bolje je zastati, sačekati i otvarati se kosmičkoj mudrosti koja će se spustiti na nas. Ako ste na pogrešnom putu, pomračenje će protresti stvari umesto vas. Može doći i do male dezorijentacije, ali na kraju je to za najbolje i najviše dobro.

mesec, devojka

shutterstock

Foto: shutterstock

Pomračenja imaju mogućnost da nas "gurnu" u potpuno nove energetske prostore i situacije, bez ikakvih nagoveštaja, ali ovogodišnja poslednja biće pozitivna zahvaljujući povoljnim aspektima Jupitera i Urana.

Možemo da upotrebimo ovu skladnu energiju pomračenja da oprostimo, iscelimo, postavimo granice i pokažemo saosećanje i ljubaznost.

Energija Jarca nije najekspresivnija ili emocionalna. Praktična je i voli da održava logične odnose. Međutim, ova će nam energija možda pomoći ovom trenutku.

Ako se napetost u odnosima u ovom trenutku poveća, pokušajte se usmeriti na činjenice. Pokušajte da stvari videti sa logične tačke gledišta i ne dopustite da vas preplave emocije. Naravno, to je lakše reći nego učiniti, ali ako se osećate izazvano, pogotovo ako je porodica u pitanju, pogledajte dublje i oslobodite se onoga što je bilo okidač.

mesec, devojka

shutterstock

Foto: shutterstock

Ponekad vam treba malo vremena i prostora da sve to shvatite, ali znajte da će vas energija pomračenja podržavati. Kako su vibracije u ovo vreme izuzetno skladne, bilo kakve nesuglasice verovatno će se brzo izgladiti i nakon toga doneti više ljubavi i više razumevanja.

Uopšteno, pomračenje Sunca u decembru nosi obilje energije i otvoriće nova vrata u novi tok svesti. Ta energija je ekspanzivna, zaštitnička i skladna i osećaćete kao da ste dobili poklon od svemira.

Mnogi od nas osetiće olakšanje kada 2019. godinu ostave za sobom. 2019. godina je za mnoge ljude bila izuzetno teška godina. Sada je vreme da otpustite sve što se dogodilo ove godine i zasadite svoje namere za godinu koja dolazi.

2020. godina doneće nešto sasvim drugačije od prethodne godine, a novi talas energije započinje ovog decembra sa pomračenjem Sunca.

pomračenje sunca

shutterstock

Foto: shutterstock