Doktor, Lekar, nutricionista, ishrana
Shutterstock, ilustracija
Doktor, Lekar, nutricionista, ishrana

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Očekuje vas faza u kojom ćete se dosta baviti pitanjem finansija, troškova, dugovanja i raspolaganja novcem. Ako budete bili realni i dobro organizovani uspećete sve da stabilizujete.

LJUBAV: Nemojte da očekujete velike promene na ovom planu danas. Moguće je da ste sada u pasivnijoj fazi za emocije. Niste ni vi spremni za nova dešavanja dok sasvim ne prebolite prošlost.

ZDRAVLJE: Štitna žlezda vam je osetljiva. Pred vama je period u kojem biste mogli da imate veće probleme kada su u pitanju hormoni pa je najbolje da se posavetujete sa lekarom.

PROČITAJTE JOŠ:

BIK

POSAO: Današnji dan vam nije preterano povoljan pa možete da očekujete neke manje kočnice i komplikacije po pitanju posla. Potrudite se da ne ulazite u svađe oko sitnica.

LJUBAV: Želite pažnju od strane osobe koja vam se dopada ali niste sigurni na koji način da je privučete. Ako ste zauzeti moguće je da postoji neko nerazumevanje između vas i partnera.

ZDRAVLJE: Glavobolja i umor će vas pratiti tokom današnjeg dana tako da je veoma važno da budete spremni da se posvetite sebi i da nađete dovoljno vremena kako biste se naspavali.

BLIZANCI

POSAO: Dolaze vam bolji dani na poslovnom planu konačno. Već danas ćete uvideti da se neke stvari konačno pokreću. Nema više za vas čekanja, sada sve dolazi do realizacije.

LJUBAV: Moguće je da niste dobili ono što ste očekivali od voljene osobe i da ste na neki način razočarani u nju sada. Pred vama je period u kojem ćete imati probleme i rasprave sa partnerom.

ZDRAVLJE: Malaksalost vas prati. Potrudite se da date sebi vremena da se odmorite. Nemojte danas da se forsirate. Posvetite se relaksaciji uz laganu muziku koja vam prija, idite na masažu.

San, spavanje, košmari, noćna mora, sanovnik

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

RAK

POSAO: Vi imate jasno zacrtane ciljeve na poslovnom planu i spremni ste da im budete maksimalno okrenuti danas. Možete da očekujete da će pred vama biti dobar period.

LJUBAV: Uživate u neobaveznom flertu i niste spremni za vezivanje još uvek. Prija vam neobavezna atmosfera na ljubavnom planu. Ako imate partnera, priželjkujete distancu.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Ne biste trebali da imate bilo kakve probleme na polju zdravlja danas. Prijaće vam umerena aktivnost, izlasci i druženje sa dragim ljudima.

LAV

POSAO: Moguće je da imate neke nedoumice oko promene radnog mesta i da pokušavate da nađete način da donesete odluku. Nemojte da požurujete sebe ako vam treba još vremena za razmišljanje.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiva komunikacija sa osobom koju ste sreli sasvim slučajno. Pred vama su lepa dešavanja. Polje flerta vam se dbro aktivira i nova dešavanja su pred vama.

ZDRAVLJE: Povećajte unos magnezijuma. Moguće je da ćete imati neke manje probleme koji su vezani za nervni sistem. Napetost koju osećate probajte da zamenite meditacijom.

Par, muvanje, flert, veza, ljubav, romansa, seks, strast

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

DEVICA

POSAO: Nije povoljan dan za posao jer su moguće neke nepredviđene komplikacije na ovom polju. Potrudite se da promene i probleme koji su oko vas ne shvatite prev

LJUBAV: Moguće je da tragate za novim ljubavnim dešavanjima ali vam to danas nekako ne ide od ruke. Biće boljih dana, budite strpljivi. Za sada se posvetite tome da imate dovoljno ljubavi prema sebi.

ZDRAVLJE: Čuvajte svoju jetru. Izbegavajte unos alkohola i bilo kakvih toksina. Vreme je da se posvetite zdravijem stilu života kako biste mogli dobro da funkcionišete.

VAGA

POSAO: Zabrinuti ste za svoje polje finansija ali ne biste trebali da budete. Uskoro vam dolaze veoma povoljna rešenja. Posvetite se svom poslu maksimalno i imaćete dosta dobre rezultate.

LJUBAV: Zahlađenje u odnosu sa voljenom osobom se može lako desiti. Na neki način ste ušli u veliku monotoniju. Potrebno vam je vreme kako biste mogli da obnovite vaš odnos.

ZDRAVLJE: Osetljiv vam je donji stomak. Pred vama je period u kojem ćete imati probleme sa ginekološkim organima ili sa bešikom. Najbolje bi bilo da se posavetujete sa lekarom.

ŠKORPIJA

POSAO: Svesni ste da ne možete previše da se oslonite na ljude iz poslovnog okruženja i da veći deo posla morate sami da obavite. Spremni ste da uradite ono što je do vas kako bi stvari funkcionisale.

LJUBAV: Voljena osoba je pokazala svoja prava osećanja i veoma ste srećni jer vaš odnos konačno može da napreduje. Možete da očekujete da ćete imati pozitivne okolnosti na ovom planu.

ZDRAVLJE: Problemi sa bubrezima su naglašeni kod vas. Veoma je moguće da vam neće biti lako da rešite tegobe iz prošlosti, budite uporni i slušajte savete vašeg lekara.

STRELAC

POSAO: Nećete imati previše posla i može se reći da ćete biti prilično rasterećeni. Imate priliku da se malo odmorite. Današnji dan vam je povoljan da se posvetite hobiju ili nečemu osim posla.

LJUBAV: Možete da očekujete veoma zanimljiva dešavanja sa osobom koja vam se dopada. Nova veza je na pomolu. Ne biste trebali da očekujete probleme, sve će ići glatko.

ZDRAVLJE: Vodite računa o krvnom pritisku koji bi mogao da vam bude sklon oscilacijama. Ako vam nije dobro, obavezno se posavetujte sa svojim lekarom i uzimajte terapiju na vreme.

Zdravlje Krvni pritisak Aparat za merenje pritiska

Shutterstock

Foto: Shutterstock

JARAC

POSAO: Nemojte da donosite zaključke danas jer biste lako mogli da pogrešite. Pustite da vam se neki utisci slegnu. Važno je da budete dovoljno strpljivi kako bi reagovali na pravi način.

LJUBAV: Ne odgovara vam trenutna veza i ozbiljno razmišljate o prekidu. Imate osećaj da je za vas neko sasvim drugačiji. Spremni ste da okrenete novi list i da krenete dalje.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa plućima. Smeta vam duvanski dim. Izbegavajte cigarete i potrudite se da živite zdravije. Važno je da vodite računa o disajnim putevima.

VODOLIJA

POSAO: Ukoliko ste planirali poslovno putovanje, moguće je da ćete imati neke manje kočnice na tom planu. Pred vama su komplikacije kakve niste želeli ni očekivali.

LJUBAV: Spremni ste za nova dešavanja kada je u pitanju ljubav. Otvaraju vam se brojne prilike za flert i poznanstva. Moguće je da vam na početku neće biti baš lako da se opustite.

ZDRAVLJE: Problemi sa grlom su mogući. Skloni ste upalama, infekcijama ili problemima sa gnojnom anginom. Posetite lekara za svaki slučaj i uradite neophodne nalaze.

Lekar, doktor, pregled, bolest, bolnica

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

RIBE

POSAO: Konačno ćete biti zadovoljni situacijom na poslovnom planu. Pred vama je jako dobar dan. Možete da očekujete da će okolnosti da idu vama u prilog. Sve funkcioniše dobro.

LJUBAV: Moguće je da niste preterano usmereni na ljubavna dešavanja i da vam misli lutaju. Ima zainteresovanih udvarača ali vas niko od njih ne motiviše. Za sada vam odgovara samoća.

ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani. Važno je da unosite dovoljno sveže hrane, dovoljno voća i povrća i da se potrudite da ne jedete mnogo slatkiša i masne hrane.