horoskop, horoskopski znakovi, astral
Shutterstock
horoskop, horoskopski znakovi, astral

Shutterstock

horoskop, horoskopski znakovi, astral, Foto: Shutterstock

Svi smo mnogo puta bili zaljubljeni i to je jedno od najlepših stanja koje čovek može da doživi i oseti. Poznata je ona narodna poslovica da se ljubav i bolest ne mogu sakriti. 

Mi vam donosimo kako je to izgleda kada se zaljubite, naravno gledajući "kroz" horoskoske znake. Pa krenimo redom...

Ovan
Horoskopski znak ovan kada ga pogodi Amorova strela, odmah se "baca u akciju". Ovan nije u stanju da izdrži ni jedan tren, a da ne izrazi svoju zaljubljenost. Voljenoj osobi on jednsotavno ne da mira i isti tren smišlja razne ljubavne trikove kako bi pridobio naklonost. Naravno pri tome jednsotavno nema nimalo strpljenja, počinje biti otvoren i direktan, pa odmah otkriva svoja ljubavna osećanja.

Ukoliko druga strana ostane zatečena ili joj treba vremena da prihvati novu prirodu odnosa, moguće je da se razočara, jer dok je horoskopski znak Ovan zaljubljen tada daje najiskrenije i najpoštenije od sebe. Učiniće sve da usreći voljenu osobu, ali pri tom očekuje da se to prepozna i uvaži. Sa Ovnom kada ste u ljubavno vezi nikad nije dosadno, a nije mala stvar upustiti se u takvu ljubavnu avanturu.

Bik
Kad se zaljubi, odmah počinje da kalkuliše i razmišlja koliko će ga ljubav ta koštati, a naročito zabave koje će pripremiti kako bi impresionirao voljenu osobu. Veća količina hrane i pića je neizostavnan, ništa ne sme da nedostaje. Bik je senzualan, ali sa obe noge stoji čvrsto na zemlji.

Horoskopski znak bik kada je zaljubljen u ljubavi ne gubi glavu. Vrlo rado broji i računa koliko čega može da dobije, pa i to nesvesno sve pomeša sa osećanjima. Više je sklon nekoj vrsti hedonizma, pa zaljubljenost izražava kroz povećane užitke, obično kroz jednostavne stvari, znači jestive i one koje se mogu konzumirati. U takvom stanju može delovati i prizemno, a ponekad i tvrdoglavo.

Blizanac
Kada se zaljubi želi to da da na zanje celom svetu! Ponaša se kao leptir koji leti sa cveta na cvet i jednostavno svi moraju da saznaju šta blizanac ( on/ona) osećaju. Ponekad se zna desiti da druga strana se pomalo oseti pogođenom ovom blizančevom indiskrecijom (ili tako tu lzaljubljenost doživi), pa se može desti da se druga strana čak i povuče. Tada Blizancu počinje biti žao što je svima objavio svoju zaljubljenost. Ali ne treba mu zamerati jer je po prirodi blizanc kao glasnik. Kada su zaljubljen blizanci uživaju i srećni su u pričama o svom stanju zaljubljenosti, pa smišljaju sve moguće varijante za razvoj ljubavne veze. U stanju su i da izmisle trač, ako nemaju petlje da priznaju da su se zaljubili.

horoskop

shutterstock

Foto: shutterstock

Rak

Jedan je od najosjećajnijih horoskopskih znakova. Kada se rak zaljubi kao osoba ne može da sakrije od svog partnera, koliko god se trudio. Uglavnom gleda u osobu u koju se zaljubio svojim velikim sanjalačkim očima i polako mu otkriva šta mu je na duši. Najčešće u tišini, kroz muziku i neko fino piće. Voli intimne situacije i po svaku cenu čuva privatnost, pa mu treba vremena da otkrije drugima o čemu se radi. Rak je takav horoskopski znak da ne može da skarije dugo svoju zaljubljenost jer osećanja iz njega prosto zrače na veoma prepoznatljiv način.

Lav
Horoskopski znak lav kada se zaljubi mora po svaku cenu da smisli nešto što dosad niko nije smislio, video ili čuo, što mora da izazove efekat senzacije kod voljene osobe. Naravno publika treba da bude što veća, a scena što dramatičnija. Tada nastaje potpuna histerija, kada Lav zatraži nečiju ljubav , korz što veću masu jer to je odlika pravih Lavova kad se zaljube. Voljenoj osobi žele pružiti ceo svet. A ako kojim slučajem ne budu prihvaćeni od voljene osobe oni su u stanju da pokušaju ponovo pa čak da naprave i neki incident.

Devica
Devica je stidljiva i krije svoju zaljubljenost ili je izražava svojoj voljenoj starni tako da se to jedva prepoznaje. Devica će voljenu osobu pozvati u neki fini restoran ili na profinjeni kulturni događaj, a zaljubljenost prem voljenoj osobi neće izraziti jasno ( ne zbog namera, nego zbog svoje stidljivosti), pa se mogu očekivati sve moguće ljubavne kombinacije, čak nekada i nesporazumi. Ako bivaju pogrešno shvaćene, Djevice kao horoskopski znaci kada su zaljubljene su u stanju da se povuku, a neke device čak izigravaju neosvojivu tvrđavu ( i onda kada se zaljube), opet nekako na svoju štetu. Kod devica treba posmatrati detalje kao i skrivene poglede, jer je to njihov "jezik" ljubavi.

Vaga
Postoje Vage koje znaju da potpuno izgube glavu kad se zaljube i svoj život onda u potpunosti podrede voljenoj osobi, čak idu do tog nivoa zavisnosti, a neke vage opet znaju da skladno uživaju u novonastaom zaljubljenom stanju. Horoskopski znak Vaga je najveći šarmer horoskopa koji osvoji vas svojom slatkim osmehom kao finim rečima i manirama. Vage su najčešće zaljubljene, pa tako da svoj život organizuju prema voljenoj osobi bez jerdnostavno rečeno – ne mogu i da žive. Ipak najtužnija slika Vage je ta kada je ona usamljena.

horoskop, priroda

shutterstock

Foto: shutterstock

Škorpija

Znak Škorpija kada se zaljubi je pomalo ratnički tip tako da sa strašću brzo shvata da se zaljubio u nekoga. Može da se zaljubi i na prvi pogled,  ali samo kada misli da je to najbolje. Ako ne može da dominira u ljubavi, škorpija će skrivati svoja osećanja, dok ne postigne nivo koji želi ili dok god se ne nađe u poziciji da može da zavodi, pa tako i počne da dominira. Ako je u prilici odmah će preći na stvar, odnosno na seks. Strastven i ljubomoran ćuvace vas u svojoj ljubavi dok on to želi. Kada se najmanje nadate može da vam okrene ledja i ode.

Strelac
Kod Strelca kada se zaljubi na videlo izlaze šala i humor. Kad se zaljube, ovi horoskopski znakovi počinju obično lupetaju gluposti i na sve moguće načine pokazuju svoje zaljubljeno stanje. Dvosmislenost je njihova "ljubavna" igra kroz koju sebi čuvaju prostor , ako stvari krenu onako kao one to ne bi želele u ljubavi. Obično dobro organizuju ugodne trenutke i impresioniraju voljenu osobu. Dešava im se ponekad da jednsotavno samo u jednom trenutku nestanu, najćeše negde daleko, pa tako osobaa sa kojom su u ljubavnoj vezi ostane zbunjena i se toj osobi desi da čeka ( nekad i godinama) svog princa ili princezu da mu se vrati.

Jarac
Je po prirodi kardinalni znak, to znači da je zapravo motivisan osećanjima. Spolja vam može delovati hladno, ali kad se zaljubi, jarac bi sve učinio za voljenu osobu, ali to se na ovom horoskopskom znaku najčešće ne vidi, pa bude pogrešno shvaćen ili čak ismijan od druge strane. Jarac kao znak je dosta nespretan za izražavanje ljubavi, ali oseća ljubav dublje od mnogih horoskopskih znakova.

Teško se nose sa zaljubljenošću,jer su predati dužnosti, ali i preozbiljno shvataju ljubav. Kako godine idu oni, kao da dobijaju, a ne gube, pa nije redak slučaj da u drugom delu života jarčevi proživljavaju pravu renesansu privatnog života ili se zaljube kasnije.

Vodolija
Kao horoskopski znak kada se se zaljube prvo naprave žurku za sve svoje prijatelje, ali tada neće jasno reći kako se osećaju. Sačuvaće neki svoj prostor ili će osmisliti čitav niz kojekakvih neobičnih ponašanja, koja će sprovesti u delo. Svoje zaljubljeno stanje skrivaće upravo takvim postupcima, sve dok ne ispipaju koliko im je druga strana sklona.

Kad i ako ustanove da imaju drugu stranu u "šaci", ljubavna igra će im najčešće postati nezanimljiva, pa tako da nisu isključene sve vrste kombinacija – od zavođenja najvećeg suparnika voljene osobe, do toga da počnu da glume razne perverzije. Već sutra, kad se saberu bude im nekada žao, ali sa druge strane, osetiće zadovoljstvo što su pokazali svoju neobjašnjivu prirodu. Nastavak eventualne veze poznat je uglavnom samo njima, a za druge je doslovno moguće sve i tajnovito ostaje

Ribe
Kao horoksopski znak mogu da na najbolji način osećaju i ljubav, i zaljubljenost. Ako su pozitivno usmereni, to su stvaraoci velikih priča o ljubavi, pravih romantičnih situacija ili intriga motivisanih nežnim srcem. One malo negativnije ribe će isplesti čitavu mrežu komplikovanih detalja i izražaja koji nikom na kraju neće biti jasni, a ni njima. Kod riba postoji i treći deo to su one koje se zadovoljau platonskom ljubavlju i zaljubljenošću, proživljavajući sva ljubavna stanja samo u svom svetu mašte.

Bonus video

Naša preporuka