Horoskop
Profimedia
Horoskop

Profimedia.rs

Foto: Profimedia.rs

Planete se stalno kreću, lutaju i utiču na nas. Njihova energija nam može dotaći i najdublje sakrivene emocije.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Venera predstavlja ljubav, zadovoljstvo, vrednosti, slatkiše i odnose. Do juče je bila u Strelcu pa je bilo avantura, flerta, ljubavi sa strancima... A sada, ona postaje poslovna žena, ambiciozna, disciplinovana i hladna. Emocije ćete nekako skloniti u stranu, možda i iz nekog straha.

Bićete smireniji u odnosima, bilo da se radi o poslovnim, platonskim, emotivnim, strastvenim ili porodičnim. Za jedan kvalitetan odnos sada je potrebno poštovanje.

Venera u Jarcu će tražiti od vas da se disciplinujete i da budete vredni da bi ste dobili svoju nagradu. O svojim postupcima ćete dobro razmisliti i pre nego što donesete odluku.

Javiće vam se želja za odnosom koji će da traje i u kojem ćete da se osećate sigurno. Što znači, da ako ste u odnosu gde niste sigurni da li je kvalitetan, dobićete želju da pobegnete... da se povučete... zaplačete... osetite bol u grudima... ali, ipak nastavite sa borbom protiv tih emocija jer znate da je to za vaše dobro.

Jarac ne želi da gubi vreme! Jer on voli vreme i kroz njega postiže uspeh. A kada dođe do cilja, onda ova Venera u Jarcu postaje brižna, nežna i puna ljubavi....jer led (Saturn) kada se otopi postane voda (emocije).

U ovom periodu pokušaćete da zaledite svoje srce, ne zato što se tako osećate već zato što mislite da je tako pametnije. Sada je period kada ćete da zaćutite, kada ćete gordo stajati skrivajući svoje emocije. 

Horoskop

Profimedia

Foto: Profimedia

Ovo je slika ledene kraljice kojoj je srce okovano ledom... ali nije hladno, već kuca... i toplo je, samo se plaši. Plaši se bliskosti, samoće i plaši se da bude ostavljeno. Ne bi ponovo moglo da podnese stidljivu suzu koja pada i ostavlja ožiljak koji se i u sledećem životu neće isceliti. Jer, i onu prethodnu bol još uvek pokušava da zaboravi... ali, ne ide.

Nesvesno ova Venera oseti tugu i samoću svoje bake, svojih predaka ili oseća vibracije iz prošlih života. Jer, Jarac je Saturn...onoj koji ukleše u duši sećanja inkarnacija. To je onaj koji pamti, vibrira, opominje, muči... ali i nas i nauči.

Zato, sada pokušavate da odbacite, da naučite da se odričete i da tako uđete u svoj mir.

Ovo je idealan period da postite, da se odreknete slatkiša, da naučite da prihvatite ono što vam smeta, da prihvatite samoću, tišinu i da u miru probudite dah... jer sada, možete postati strpljivi.

Ovo je bajka kada se čekanje na pravu ljubav oduži...i tek onda, kada odustanete, pojavi se on. Ali, nije to princ na belom konju kojeg ste očekivali, već je to neko ko je bolešljiv, kome treba topla ruka da mu ugreje telo, da mu ugreje bolne kosti. Možda, sa velikom razlikom u godinama ili je možda to neko kome finnsije baš i nisu sjajne.

Zapamtite da Venera u Jarcu ne odustaje na pola puta, već želi da stigne do vrha planine da bi se osetila snažnom i jakom.