Ljubav
Profimedia.rs
Ljubav

Profimedia.rs

Foto: Profimedia.rs

Ovan

Zato što su poznati po svojoj dinamici, Ovnovi moraju naučiti kako da budu strpljivi. Impulsivna akcija nije najbolja ideja za 2019. godinu. Neka vaše srce preuzme kontrolu. Otkrićete da vam se ljubavni život poboljšava krajem marta i u prvim nedeljama aprila. Pomračenja mogu izazvati nekoliko prepreka, ali brzo ćete se vratiti na noge.

PROČITAJTE JOŠ:

Bik

Ove godine ćete biti mirni, osim nekoliko opcija za promene koje će se pojaviti u aprilu. 5. marta, Merkur će biti u retrogradnom položaju, a narednog dana Uran će ući u vaš znak. To neće direktno uticati na vaš ljubavni život, ali to može uticati na vašu finansijsku situaciju. Ako želite nešto dopustiti partneru, isplanirajte unapred.

Blizanci

Ove godine, vaš ljubavni život će biti neverovatan. Stvari su u vašim rukama, pa očekujte zabavu i mnoga nova iskustva ako ste sami. Ako ste u vezi, čuvajte se svojih reči zbog retrogradnog položaja Merkura u martu, julu i novembru, postoje mogućnosti za nesporazume.

PREPORUČUJEMO I OVO:

Rak

Dinamična godina vas čeka. Iako možete očekivati stabilnost u odnosu tokom 2019. godine, očekujte neka iznenađenja tokom svakog pomračenja ove godine. Mnogo puta ćete morati da se vratite u stvarnost i pokušate da emotivno ojačate.

Lav

Ako ste imali težak period pomračenja Sunca u avgustu, očekujte poboljšanje. 21. januara će doći do pomračenja Meseca u vašem znaku, što će dovesti do pozitivnih promena u svakom delu vašeg života. Možete se osloboditi emocionalnog opterećenja. 2. jula biće još jedno pomračenje Meseca koje će leti biti pogodno za novi početak.

Devica

Vaš ljubavni život 2019. godine biće spor, ali stabilan. Pošto ste zaista pažljivi, već imate ugrađeni sistem koji vam pomaže da izbegnete pogrešnog partnera. Ako ste u vezi, možda ćete morati da se suočite sa promenljivim raspoloženjem. Generalno, cela godina će biti stabilna.

Sveća ljubav

Profimedia

Foto: Profimedia

Vaga

Ove godine konačno ćete se pomiriti sa istinskom ljubavi. Ako ste sami, ove godine ćete imati mnogo više partnera nego prethodne godine. Ako ste u vezi, možda ćete se suočiti sa nekoliko prekida ili razdvajanja sa partnerom.

Škorpija

Ova godina će biti odlična za eksperimentisanje, uzbudljive noći i pričanje o neverovatnim stvarima - nešto što zaista želite. Jedino na šta treba paziti jeste da budete oprezni sa svojim eksperimentima. Nisu svi spremni za ekstreme.

Strelac

Ova godina će biti neverovatno putovanje za vas. Ako ste sami, 2019. ćete se suočiti sa mnogim prijatnim iznenađenjima na polju ljubavi. Jedina stvar koju treba da imate na umu je da svako koga sretnete, može da nestane veoma brzo iz vašeg života. Ako ste u vezi, možete proširiti svoju ljubav češćim putovanjima.

Jarac

Možda je ovo godina kada pronađete pravu ljubav. Osim pomračenja 21. januara, sva ostala pomračenja 2019. godine će biti u znaku Raka i Jarca, tako da bez obzira koliko odbijate, neko će sigurno osvojiti vaše srce.

Vodolija

Ako ste rođeni u prvih 6-7 dana od početka sezone Vodolije, pomračenje Meseca 21. januara će uticati na vas. Ovo će biti dobar šok i pomoći će vam da se pripremite za vesti o ljubavnom životu koji će početi početkom marta.

Ribe

Ova godina je odlična za vaš udoban život. Od svih znakova, vi ćete biti pod najmanjim uticajem i ispustićete većinu glavnih kosmičkih događaja. Vi ste sanjar u Zodijaku, ali vaši snovi zaista postaju stvarnost. Ako dovoljno sanjate, možda ćete svoju srodnu dušu naći do kraja godine.

Muvanje, flert, par, ljubav, veza

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija