Stres, problemi, žena, umor
Shutterstock
Horoskop zodijak horoskopski znaci

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Važno je da budete spremni da se pozabavite nekim situacijama koje čekaju na vas određeno vreme. Nemojte više da odlažete stare poslove da ne bi došlo do komplikacija.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Pred vama je period u kojem ćete imati stabilno stanje na polju zdravlja. Ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme na ovom polju.

PEPORUČUJEMO:

Seks, žena, dopisivanje, preverzije,

Shutterstock, ilustracija

Seks, žena, dopisivanje, preverzije,, Foto: Shutterstock, ilustracija

 

 

BIK

POSAO: Ne reagujete baš dobro na bilo kakve promene jer vam je potrebno neko duže vreme da se prilagodite. Moguće je da imate neke nesigurnosti i sumnje po pitanju vašeg posla.

LJUBAV: Važno je da pokažete svom partneru da imate dovoljno razumevanja i da ipak umete da budete otvoreni i fleksibilni kada to želite. Vaš odnos može da napreduje.

ZDRAVLJE: Ojačajte svoj imunitet. U narednom periodu ćete imati priliku da napravite dobre promene koje na vaše zdravlje mogu da utiču u pozitivnom smislu. Radite na sebi.

BLIZANCI

POSAO: Moguće je da ste prilično hvalisavi u poslednje vreme. Postoje neki ljudi kojima se ne dopada vaš stav. Pred vama je period u kojem ćete imati konflikte i neprijatnosti na poslu.

LJUBAV: Povoljan dan za ljubav je pred vama. Ukoliko ste u vezi možete da očekujete veoma romantičnu atmosferu sa voljenom osobom. Moguća su zanimljiva dešavanja.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa grčevima u mišićima. Izbegavajte preterano naprezanje danas. Prijaće vam povećan unos magnezijuma, kao i masaže.

RAK

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom mogući su neki manji problemi i kočnice. Biće vam potrebno neko vreme da sve rešite. Potrudite se da budete istrajni u svojim namerama.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate! Pred vama je period u kojem ćete imati sasvim stabilnu situaciju na polju zdravlja. Možete da očekujete da ćete imati dobar dan.

LAV

POSAO: Nije povoljan dan za odabir novih saradnika ili za sklapanje novog poslovnog partnerstva jer trenutno nemate dobru procenu. Izbegavajte bitne odluke danas.

LJUBAV: Lako sklapate nova poznanstva, flertujete i uživate u pažnji koju dobijate. Pred vama je zanimljiv dan. Možete da očekujete veoma pozitivne okolnosti na ovom polju.

ZDRAVLJE: Osetljivo grlo bi moglo da vam stvara manje probleme. Izbegavajte hladne i gazirane napitke. Potrudite se da pazite na svoj imunitet i da povećate unos vitamina.

PROČITAJTE JOŠ:

 

DEVICA

POSAO: Možete da očekujete dobru poslovnu saradnju sa osobom koja je rođena u znaku Jarca. Vas dvoje ste dobar tim. Poklapate se po pitanju poslovnih stavova i mišljenja.

ZDRAVLJE: Redovnije jedite. Važno je da vam navike u ishrani budu dobre, jer od toga zavisi i vaše zdravlje. Oko svega se posavetujte detaljnije sa nutricionistom.

Doktor, Lekar, nutricionista, ishrana

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VAGA

POSAO: Dolazite do finansijskog poboljšanja, svaki dan ostvarujete sve bolje rezultate i zadovoljni ste. Možete da očekujete generalno pozitivnu atmosferu na ovom planu.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljiv dan sa osobom sa kojom već neko vreme flertujete. Uskoro ćete ući u emotivnu vezu. Spremni ste da uživate u vremenu koje provedete zajedno.

ZDRAVLJE: Bez problema na ovom polju. Možete da očekujete da ćete danas biti puni energije i snage i da ćete biti spremni da se bavite sportom ili nekim vidom rekreacije.

ŠKORPIJA

POSAO: Povoljan je dan za posao. Možete da očekujete da ćete ostvariti sve ono što ste imali u planu. Sudbina vam je naklonjena i sve što budete zamislili će vam ići od ruke.

ZDRAVLJE: Pazite se u saobraćaju moguće je da ćete danas imati nešto lošoju koncentraciju, pa ćete iz tog razloga biti podložni problemima i greškama. Budite na oprezu.

STRELAC

POSAO: Moguće je da ste preopterećeni poslom i da ste pod velikim stresom. Potrebno vam je da se na neko vreme distancirate od obaveza kako bi mogli da napunite svoje baterije.

LJUBAV: Možete da očekujete manju svađu sa voljenom osobom tokom današnjeg dana jer ste oboje napeti. Pred vama je period u kojem ćete povremeno razmišljati i o prekidu veze.

ZDRAVLJE: Povećajte unos svežih namirnica. Možete da očekujete fazu u kojoj će vam prijati da menjate režim ishrane. Takođe, važno je i da unosite više tečnosti.

piletina, žena, hrana

Shutterstock

Foto: Shutterstock

JARAC

POSAO: Iskoristite slobodno vreme najbolje što umete! Pred vama je dan u kom ne biste trebali da imate previše poslovnih obaveza. Generalno ste opušteni i okrenuti svojim hobijima.

LJUBAV: Tražite nekog sa sličnim senzibilitetom i pogledom na život kao što je vaš. Želite ozbiljnu vezu i stabilnog partnera. Biće vam potrebno još neko vreme da ga pronađete.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa kašljem su mogući kod vas u narednom periodu. Izbegavajte duvanski dim i cigarete. Potrudite se da date sve od sebe kako bi živeli zdravije.

VODOLIJA

POSAO: Moguće je da razmišljate o tome da napravite neke veće promene na poslovnom planu. Osećate da je to neophodno. Spremni ste da se posvetite ostvarenju svojih ambicija.

LJUBAV: Skloni ste nervoznim reakcijama, pa vam današnji dan nije najbolji za komunikaciju sa voljenom osobom. Možete da očekujete pozitivne promene ako ste slobodni.

RIBE

POSAO: Možete da se nadate da ćete dobiti pomoć koja vam je potrebna. Povoljan dan za saradnju sa Škorpijom. Potrudite se da jasno pokažete koje su vaše poslovne namere.

LJUBAV: Ostavljate dobar utisak na osobu koju ste nedavno upoznali. Nadate se da ćete imati više od prijateljstva. Spremni ste da napravite prvi korak ka njoj i da situaciju promenite.

ZDRAVLJE: Odlično ste raspoloženi! Pred vama je jako dobar dan. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima. Pratiće vas sreća i uspećete da ostvarite ono što poželite.

PREPORUČUJEMO:

Astrologija, zodijak, astro, horoskop, mesec

Shutterstock, ilustracija