drugarice, svađa, ljutnja, ljubomora
Shutterstock, ilustracija
Horoskop, astrologija, horoskopski znaci, zodijak

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Pod velikim ste pritiskom i nije vam lako da ispunite sve one obaveze koje se od vas očekuju. Moguće je da vam stresno okruženje smet ada napravite dobru organizaciju u poslu.

LJUBAV: Pokažite voljenoj osobi da je cenite. Moguće je da se već neko vreme nehotice ponašate loše prema svom partneru. Ako ste slobodni za sada nema promena po tom pitanju.

ZDRAVLJE: Moguća je glavobolja kod vas kao i neki problemi sa očima. Osetljivi ste danas i možete da budete veoma skloni problemima sa zdravljem. Izbegavajte naprezanje.

PROČITAJTE I:

 

BIK

POSAO: Pred vama je prilika da dođete do preporuke za bolji posao koji bi mogao i te kako da vam odgovara. Očekuje vas povoljna faza na ovom polju za nova postignuća.

LJUBAV: Nemojte da očekujete ozbiljnu vezu jer još nije vreme za to. Danas je moguća neka prolazna romansa kod vas. Ako niste raspoloženi za avanture onda se nastavlja period samovanja.

ZDRAVLJE: Prvom prilikom posetite lekara. Potrudite se da odete na redovnu kontrolu i da sve proverite. Uradite nalaze koji su neophodni da se utvrdi vaše stanje.

moda, devojka, žena, stil, posao, sreća, jesen

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

BLIZANCI

POSAO: Očekuje vas pozitivan ishod posla i možete da se nadate da će sve biti baš tako kako želite. Bićete zadovoljni. Pred vama je povoljan period na ovom polju.

LJUBAV: Moguće je da su pred vama neka dešavanja koja će u značajnoj meri promeniti vaše mišljenje o voljenoj osobi. Možete da očekujete da ćete drugačije početi da gledate na stvari.

ZDRAVLJE: Prijaće vam fizička aktivnost. Očekuje vas faza u kojoj veoma lako možete da se vratite u dobru formu. Važno je da se potrudite da redovno vežbate.

RAK

POSAO: Prevazićićete neke prepreke na poslovnom planu. Moguće je da ćete dobiti podršku od nadređenih. Očekuje vas faza u kojoj ćete uspeti da se stabilizujete na ovom polju.

LJUBAV: Imate stabilan odnos sa voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni pred vama je povoljna faza za neobavezan flert. Moguće je da vam neće biti lako da uđete u ozbiljnu vezu.

ZDRAVLJE: Povedite računa o svom želucu. Očekuje vas faza koja može da bude na neki način problematična za vaše varenje. Važno je da pazite na svoju ishranu.

Bol, jetra, stomak

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

LAV

POSAO: Uskoro će vam se ukazati prilika da dobijete novo radno mesto. Poslovna situacija će vam biti sve bolja iz dana u dan. Spremni ste da se maksimalno posvetite svojim obavezama.

LJUBAV: Potrebno je da se više posvetite voljenoj osobi ako želite da vaša veza nastavi u pozitivnom pravcu. Možete da očekujete da će vaš odnos da krene u jednom dobrom smeru.

ZDRAVLJE: Bolovi u predelu vrata su naglašeni kod vas. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni tegobama na ovom polju. Prijala bi vam masaža i neki vid opuštanja.

DEVICA

POSAO: Veoma ste snalažljivi i lako nalazite nova rešenja za situacije koje nisu tako jednostavne na ovom planu. Spremni ste da uložite maksimum svoje energije u posao.

LJUBAV: Potrebno je da unesete malo više pozitivne energije u vaš odnos sa voljenom osobom. Ponekad težite tome da zanemarite partnera usled posla i obaveza na drugim poljima.

ZDRAVLJE: Potreban vam je odmor. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti veoma umorni i naoeti i u kojoj ćete imati probleme sa zdravljem. Oko svega što vas muči konsultujte lekara.

PREPORUČUJEMO:

 

VAGA

POSAO: Moguće je da će vam nadređeni pokazati da treba da menjate neke stvari u vašem radu kako bi mogli da napredujete. Važno je da prihvatite kritike koje su dobronamerne.

LJUBAV: Očekuje vas izazovan i turbulentan period ako ste u braku. Moguće je da dolazi do veće krize između vas i partnerai da sve više razmišljate o razdvajanju.

ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete. Potrudite se da smanjite i unos alkohola. Posvetite se više svom zdravlju i potrudite se da pokažete odgovorno ponašanje prema svom telu.

ŠKORPIJA

POSAO: Možete da očekujete pozitivnu atmosferu na radnom mestu. Moguće je da ste uspeli da ostvarite neki uspeh i da sada slavite sve što ste postigli. Pred vama je dobar period.

LJUBAV: Potrebno je da pokažete svoje interesovanje prema simpatiji ako želite da izađete iz platonske priče. Važno je da budete spremni da pokažete inicijativu i da preduzmete konkretne korake.

ZDRAVLJE: Proverite svoju dioptriju za svaki slučaj. Postoje naznake kod vas za moguće probleme sa očima i vidom pa je važno da po tom pitanju budete oprezni i obazrivi.

seks, par, strast, orgazam, muvanje, ljubav

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

STRELAC

POSAO: Očekuje vas povoljan period, pa možete da se nadate da ćete lako ostvariti sve ono što želite. Možete da se nadate povoljnim preokretima na ovom polju danas.

LJUBAV: Moguće je da ste sada ranjivi i da vas je lako rasplakati. Svaki pogrešan potez od strane voljene osobe tumačite kritički. Ako ste slobodni, nije dobar dan za nova poznanstva.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više sna. Potrudite se da organizujete tako da nađete više vremena za odmor. Pred vamaje period u kojem ćete imati dosta sitnih zdravstvenih problema.

JARAC

POSAO: Ne bi trebalo da bude većih promena kada je u pitanju vaš posao. Generalno vas očekuje prilično miran dan. Pred vama je faza u kojoj ćete imati priliku za odmor.

LJUBAV: Možete da se nadate jako lepom danu sa voljenom osobom koja vam je verna i posvećena. Ako ste slobodni, moguća je nova ljubav koja dolazi neočekivano.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate u svojoj koži i nemate veće probleme sa zdravljem. Pred vama je period u kojem ćete generalno biti zadovoljni stanjem na ovom polju.

Sport trening vežbanje mišići trbušnjaci trčanje čučnjevi

Shutterstock

Foto: Shutterstock

 

VODOLIJA

POSAO: Nemate baš dobru komunikaciju u poslovnom kolektivu i to za vas može da bude veliki minus. Pred vama je period u kojem će biti moguće česte svađe sa saradnicima.

LJUBAV: Pitajte prijatelja za savet oko vaše emotivne situacije i znaćete ta treba da uradite. Sada sa svoje strane ne vidite pravu sliku i nije vam lako da donesete odluku.

ZDRAVLJE: Povedite računa o zubima. idite redovno kod zubara na kontrole. Potrudite se da vodite računa o higijeni zuba i usne duplje i pazite na svoje zdravlje.

RIBE

POSAO: Možete da se opustite danas je na polju posla sada nećete imati veće promene ili probleme. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati priliku da seposvetite i svom hobiju.

LJUBAV: Imate utisak da ste pronašli ono što ste oduvek tražili. Pored vas je osoba koja odgovara vašim idealnim vizijama. Uživate kada ste zajedno i topite se u osećanjima.

ZDRAVLJE: Nema naglašenih problema sa zdravljem kod vas. Osećate se jako dobro u svojoj koži. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni okolnostima na ovom polju.

Tri znaka Zodijaka poznata kao najveća zlopamtila!

AUTOR: Espreso/M.M. DATUM I VREME: 03.09.2019. 12:45 Sve što je lepo kratko traje, a to često može biti slučaj i u ljubavi Foto: Shutterstock, ilustracija Iako mnogi prihvate raskid i nastave dalje, postoje tri horoskopska znaka koja će, ako su ostavljena, učiniti baš sve da se osvete, kako prenose beogradski mediji.

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva kako da izračunate da li ćete biti bogati