Dan zaljubljenih, veza, ljubav, par, romantika
Shutterstock
Astrologija, zodijak, astro, horoskop, mesec

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Moguće je da ćete sasvim iznenada preseći i doneti novu odluku na polju posla. Neki saradnici bi mogli da vam postanu neiskreni ili će se širiti neki tračevi o vama.

LJUBAV: Niste posvećeni voljenoj osobi i zbog toga vas malo grize savest. I sami primećujete da grešite zbog toga ali kao da ne možete da nađete dovoljno vremena i motivacije.

ZDRAVLJE: Pazite na nervni sistem koji bi mogao da vam bude osetljiv u narednom periodu. Oko problema koji vas muče se posavetujte sa vašim lekarom.

PROČITAJTE I:

 

BIK

POSAO: Promena posla vam dolazi iako je možda ne očekujete sasvim. Pred vama su neki neizbežni preokreti koji će vas pratiti na ovom polju. Potrudite se da se prilagodite.

LJUBAV: Moguće je da ćete imati neku svađu sa voljenom osobom, nakon koje ćete se ozbiljno zamisliti o temi raskida. Očekuje vas faza u kojoj nećete biti preterano zadovoljni.

ZDRAVLJE: Problemi sa zubima su naglašeni kod vas u narednom periodu. Dosta toga bi moglo da vas muči i opterećuje, pa je najbolje da se na vreme obratite vašem stomatologu.

moda, devojka, žena, stil, posao, sreća, jesen

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

BLIZANCI

POSAO: Jedino što može da vam stvori problem na polju posla je vaša brzopletost pa treba da povedete računa da to izbegnete. Potrudite se da budete strpljiviji i smireniji.

LJUBAV: Energični ste, spremni da pokažete svoja osećanja i aktivno se bavite poljem flerta i sklapate nova poznanstva. Možete da očekujete pozitivne okolnosti na ovom polju.

ZDRAVLJE: Moguća je sklonost gojenju. U narednom periodu čete imati čestu potrebu za prejedanjem pa biste o tome na vreme trebali da povedete računa.

RAK

POSAO: Očekuju vas nagle promene kada je u pitanju polje posla i finansija. Moguće je da dosta toga neće biti onako kako želite. Spremite se za preokrete na ovom polju.

LJUBAV: Ljubomora vas izjeda i stvara veći problem u vama nego što mislite. Odnos sa voljenom osobom zapada u krizu i imate osećaj da se sve ruši.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa bubrezima i urogenitalnim traktom. Dosta toga bi moglo da vas opterećuje u narednom periodu. Pazite na sebe i na svoje zdravlje tokom ovog dana.

Lekar, bolnica, doktor, pregled

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

LAV

POSAO: Postepeno prolazi loš period u kojem ste imali brojne probleme na polju posla. Možete da očekujete da ćete imati priliku da rešite dosta nekih komplikacija na ovom polju.

LJUBAV: Ukoliko ste u vezi, uspećete da rešite dileme i nedoumice koje su vas mučile u vezi vašeg partnera. Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni nekim poteškoćama.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate sasvim i nemate probleme kada je u pitanju polje zdravlja. Zadovoljni ste okolnostima u kojima se nalazite i u dobroj ste formi.

DEVICA

POSAO: Rešili ste da privedete kraju posao koji ste duže vreme obavljali i sada ste spremni da se posvetite drugim stvarima. Možete da očekujete povoljan period na ovom planu.

LJUBAV: Polako će vaša veza ući u kriznu fazu, a vi ćete u svemu tome naučiti neku lekciju vezanu za ljubav. Moguće je da ćete nakon svega poželeti promene i transformacije.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa krvnom slikom su mogući kod vas. Naglašen vam je i pad imuniteta u narednom periodu pa biste generalno trebali da povedete računa o sebi.

PREPORUČUJEMO:

 

VAGA

POSAO: Očekuju vas neke poslovne promene, moguće je da radno okruženje donosi neku napetost u vaš život i da ste zbog toga prilično nezadovoljni.

LJUBAV: Novo poznanstvo koje vam se desilo u vama budi sve najbolje. Želite što pre da nastavite komunikaciju sa tom osobom kako biste mogli da se zbližite i uđete u vezu.

ZDRAVLJE: Pazite na želudac koji bo mogao da vam bude prilično osetljiv u narednom periodu. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni problemima na polju zdravlja.

posao, uspeh, sreća

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

ŠKORPIJA

POSAO: Ukoliko ste se bavili privatnim poslom, polako rešavate da pravite neke veće promene po tom pitanju. Moguće je da ćete imati ponudu za obnovu neke stare saradnje.

LJUBAV: Očekuje vas fatalna privlačnost sa osobom koju ste sreli u nekom neobaveznom i spontanom okruženju u svojoj blizini. Možete da se nadate pozitivnim promenama na ovom polju.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa srcem kod vas u narednom periodu. Mnogo toga bi moglo da vas opterećuje kada je u pitanju polje zdravlja, pa je najbolje da se na vreme obratite vašem lekaru.

STRELAC

POSAO: Čuvajte se ako planirate putovanje, moguće je da ćete imati više štete nego koristi na tom polju danas. Očekuje vas nepovoljan dan koji donosi neke neprijatnosti.

LJUBAV: Niste zadovoljni situacijom sa voljenom osobom i deluje vam da ona više ne misli o vama i vašim potrebama. Moguće je da se udaljavate kada se osećate zapostavljeno.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa disajnim putevima. Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni infekcijama, virusima, zarazama ili problemima vezanim za grip. Posetite lekara.

Sport trening vežbanje mišići trbušnjaci trčanje čučnjevi

Shutterstock

Foto: Shutterstock

JARAC

POSAO: Moguće je da ćete imati veće troškove tokom današnjeg dana i da ćete biti generalno skloni finansijskim problemima. Očekuje vas period u kojem nećete lako rešavati stvari.

LJUBAV: Niste fokusirani na ljubavno polje danas i možete da delujete nekako distancirano u odnosu na partnera. Očekuje vas period u kojem ćete imati dosta raznih poteškoća.

ZDRAVLJE: Možete da očekujete dobro zdravlje danas. Na ovom planu vam dobro ide. Jaki ste, stabilni i imate dovoljno energije u sebi za sve ono što vas čeka.

VODOLIJA

POSAO: Očekuje vas povoljan dan za rešavanje važnih poslovnih pitanja. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima kada je u pitanju poslovno polje. Posvetite se sebi.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja ni sama nije sigurna da li sa vama želi vezu ili ne. Ne dopada vam se ta neodlučnost koju primećujete kod nje, to vas udaljava.

ZDRAVLJE: Smanjite unos masne hrane i potrudite se da date sve od sebe kako biste živeli zdravije i kako biste regulisali loše navike koje imate na ovom polju.

ručak, hrana, meso, kuhinja, obrok

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

RIBE

POSAO: Poboljšanje na polju finansija je pred vama. Generalno možete da očekujete i bolje poslovno stanje. Očekuje vas period u kojem ćete biti zadovoljni poslovnom stranom.

LJUBAV: Gajite osećanja prema osobi koja ne zna ništa o tome. Imate šanse kod nje ali je neophodno da pokažete šta želite. Važno je da budete spremni da napravite prvi korak.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol. Očekuje vas period u kojem biste mogli da imate neke manje probleme sa jetrom. Važno je da izbegavate unos štetnih materija.

Astrolozi tvrde da fantastičan seks se dešava između ovih 5 znakova Zodijaka!

AUTOR: Index/M.M. DATUM I VREME: 29.10.2019. 08:17 Postoje parovi koji kliknu u seksu, a postoje i oni kod kojih je seks pravi doživljaj. Sevaju iskre, odeća leti na sve strane. Foto: Shutterstock, ilustracija Ako pitate astrologe, odličan seks se događa između pet horoskopskih parova.

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati