čarape, moda, stil, seks, devojka, ljubav, flert
Shutterstock, ilustracija
Moda, žena, izgled, telo, trend, devojka, lepota

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Ovi horoskopski znaci su u stanju da vam opasno zagorčaju život ako im se zamerite.

Ne osećaju krivicu, postupaju naglo, a najveći broj serijskih ubica pripada ovim znacima Zodijaka.

PROČITAJTE I:

 

1. RIBE

Postoje dve strane Riba: jedna je osetljiva, ljubazna i saosećajna, a druga je smrtonosna. Ribe imaju žestok temperament koji, ako ih izvedete iz takta, ne mogu kontrolisati. Budući da su vrlo kreativni, nemojte sumnjati da će se setiti svakakvih užasnih načina da vas muče. Inače, najveći broj serijskih ubica rođen je u znaku Riba.

čarape, moda, stil, seks, devojka, ljubav, flert

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

2. ŠKORPIJA

Svi znamo koliko zastrašujuća Škorpija može da bude kada odluči da se osveti nekome. Ovaj znak ne otkriva svoje jezive planove. Skoncentrisani su na „plen“ i teško onome ko im stane na put. Ovaj horoskopski znak poznat je po tome da poseduje dozu sadizma u sebi, što ih čini ekspeditivnim ubicama.

PREPORUČUJEMO:

 

3. RAK

Ko bi rekao da se u jednom od najosećajnijih znakova krije smrtonosni otrov. Upravo ta emotivnost Rakove često "gurne preko granice". Njihova osećanja su toliko jaka da često i nisu svesni svojih postupaka, što ume da se završi katastrofalno. Jedini način da ih umirite jeste da im pokažete ljubav i uverite da ste im odani.

moda, devojka, žena, stil, posao, sreća, bes

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

4. OVAN

Ovnovi su izuzetno impulsivni i često umeju da „puknu“. Iako bes najčešće iskazuju rečima, ponekad reaguju bez razmišljanja i fizičlki se obračunavaju sa osobom koja im se zamerila. Kad ne osećaju strah, najsmrtonosniji su od svih znakova. Ovnovi ne reaguju dobro kad neko pokuša da dominira njima ili da ih kontroliše, tada uzvraćaju žestoko.

5. DEVICA

Proračunate Device su tip koji će vam uzeti novac, upropastiti vaš ugled i naneti vam takvu emotivnu štetu od koje se nikada nećete oporaviti. Osvetoljubive su poput Škorpija, ali za razliku od njih ne reaguju impulsivno, čekaće svojih pet minuta da vam napakoste. Nećete ni biti svesni da su vas uništili dok ne bude prekasno.

Detaljni horoskop za retrogradni Merkur od 31. oktobra do 20. novembra!

Ovo će biti treći retrogradni Merkur u ovoj godini. Ovaj retrogradni Merkur u Škorpiji mnogim osobama daje oštrinu, tajnovitost, sumnjičavost, skeptičnost i jako je teško da vas neko uveri u suprotno mišljenje. Uticaj retrogradnog Merkura je dosta prikazan u vašoj ličnoj natalnoj karti - kroz koje polje tranzitira, koje planete pokreće i kakvi su mu aspekti.

 

BONUS VIDEO:

Saznajte za 2 minuta da li ćete se ikad udati!