Par, muvanje, flert, ljubav, veza
Shutterstock, ilustracija
seks, par, strast, orgazam, muvanje, ljubav

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Tokom januara i februara 2020., snaga će igrati ključnu ulogu u vašem ljubavnom životu. Ljudi koje upoznate će vam dizati moral i redovno podsećati na vaše kreativne resurse i ulogu u životu. Ovo će biti odlično vreme da vidite koliko daleko možete da raširite svoje srce. Što više vremena budete odvojili za stvari koje vas leče i pomažu vašem rastu, to će vam biti bolje ove zimske sezone, posebno u srcu.

PROČITAJTE I:

 

Rak

Pošto se 2019. godina otvorila sa punim mesecom u vašem znaku, ova godina je za vas obeležena neočekivanim putovanjima duboko u vašu saopstvenu dušu. Isto će se nastaviti i početkom iduće.

Intuicija će vas odlično služiti na polju romantike i zbog toga ćete razvijati veze koje će pozitivno uticati i na vaše vrednovanje sebe. Ovo nije vreme da iskazujete vašu pitomost.

Budite jasni u vezi vaših potreba, i gledajte ko će se dovoljno izdignuti da ih ispuni.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Lav

Šta želite? Šta zaista želite?

Ovo nije vreme da nastavite da ulažete u veze iz kojih ništa ne učite, ali nije ni sjajan trenutak da dozvolite svom egu da vlada.

Snaga je u vašem znaku, kao i ponos, a ove dve stvari mogu da budu vaša najveća snaga, ali i vaša propast.

Strelac

Iskustva koja ćete doživeti ove zime će vas pripremiti za velike promene na seksualnom i ljubavnom polju.

Obratite pažnju na sve stvari koje čine da se osećate nesigurno, paranoično i nestabilno, kao i na stvari koje čine potpuno suprotno.

Kada dostignete ovu jasnoću, znaćete u kom pravcu morate da odapnete strelu ljubavi.

PREPORUČUJEMO:

 

Vodolija

Možda ćete imati osećaj da nije vreme za zabavljanje sa više ljudi. Možda ćete osećati da niste raspoloženi za to, za sve igre, flertovanje i kontakte očima. I to je sasvim u redu.

Flert, klub, izlazak, par, muvanje, seks

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Poslednjih nekoliko godina vas je naučilo da poštujete sopstvene želje i potrebe. Ali su vas naučile i važnost toga da kontrolišete samo stvari koje možete da kontrolišete i ne brinete o ostalom.

Otkrivamo vam tri najmudrije žene u horoskopu

AUTOR: Krstarica/A.K. DATUM I VREME: 07.09.2019. 10:00 Pametnice! Foto: Shutterstock, ilustracija Žene rođene u ova tri horoskopska znaka nećete moći da nadmudrite! Njihov bistar um mnoge zapanjuje. One imaju toliki unutarnji mir i inteligenciju da je njima gotovo nemoguće manipulisati. Ovan Žene Ovnovi su izuzetno samostalne još od malena.

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati