ČESTO NAIVNI, A PONEKAD I VELIKI SMARAČI Partneri ove znakove najviše varaju i ostavljaju!

Iako ovi znakovi sanjaju o savršenom životu i večnoj ljubavi sa partnerom, često budu grubo prevareni i ostavljeni…

Žena, raskid, tuga, depresija
Foto: Shutterstock, ilustracija

Vodolija

S obzirom na to da su mnogo zaokupljene sobom, Vodolije često ne primećuju kada je njihov partner nezadovoljan. Upravo zbog toga, može se desiti da budu prevareni, a kada njihova bolja polovina ode, Vodolija se neće čak ni zapitati gde je pogrešila.

 

Devica

Device sve u životu baziraju na logici, a mnogo manje na emocijama, a kada partner to oseti, možda će poželeti da pronađe emotivnu utehu na nekom drugom mestu.

VISOKO ČELO, BLISTAV OSMEH I TAJ POGLED, ON MORA DA JE BIK Prepoznajte koji je znak u horoskopu na osnovu njegovog fizičkog izgleda!

Devojka, moda, tuga, raskid, žena, stil
Foto: Shutterstock, ilustracija

Strelac

Vatrenom Strelcu je teško odoleti, a njegova urođena želja za lovom ga stavlja na spisak najboljih ljubavnika. Ipak, s obzirom na to da posvećuju previše pažnje fizičkom, a menje emotivnom segmentu, njihovim partnerima to s vremenom može zasmetati.

 

Ovan

Iako je jak i samouveren, Ovan je često naivan. Ima tendenciju da gleda na život kroz ružičaste naočari. Zbog toga se može desiti da ne primeti da nešto nije u redu, iako je svima drugima jasno.

NJIH NIKO NE MOŽE DA PREVARI! Otkrivamo vam tri najmudrije žene u horoskopu

Blizanci

Zbog flerta s drugim osobama i često previše prohteva u seksu, Blizanci često nisu na listi osoba preporučivih za vezu. Partneri se često osećaju nesigurni, gube samopouzdanje, pa sreću traže na drugim mestima.

Ovi horoskopski znakovi se savršeno poklapaju!

AUTOR: Superžena/M.M. DATUM I VREME: 05.09.2019. 11:31 Uzbudljiva avantura očekujte sa baš ovim znakom! Foto: Shutterstock, ilustracija Ako ste spremni da se ovog leta zaljubite "najjače" do sada, poslušajte savete astrologa i saznajte sa kojim znakom će vam veza biti najvatrenija. Strelac i Blizanci Ova dva znaka se privlače na svim poljima.

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi