Raskid, prevara, par, svađa
Shutterstock, ilustracija
Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Imate dobru ideju koja bi mogla da vam donese značajnu zaradu. Polje posla vam se konačno veoma pozitivno pokreće. Zadovoljni ste jer se stvari menjaju na bolje.

LJUBAV: Preuveličavate probleme i sve više sumnjate u voljenu osobu. Moguće je da ste stvorili bespotrebnu tenziju i da vaš odnos može da bude daleko bolji i stabilniji.

ZDRAVLJE: Rešićete se nekih problema koje ste imali na ovom polju. Povoljan vam je dan da se obratite lekaru i da menjate nešto u svom pristupu ka lečenju ili da primenite nove tretmane.

PROČITAJTE I:

Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

 

 

BIK

POSAO: Veoma ste odgovorni i posvećeni poslu. Nećete dopustiti da vam promakne bilo koja sitnica. Možete da očekujete pozitivan dan i dobre preokrete na ovom polju.

LJUBAV: Moguće je da dolazi do razdvajanja između vas i voljene osobe ili neko od vas dvoje odlazi na neki dalek put. Teško će vam pasti distanca koja se dešava u vašem odnosu.

ZDRAVLJE: Problemi sa grlom su naglašeni kod vas u narednom periodu. Velike su šanse da ćete morati da se javite lekaru i da ćete biti skloni komplikacijama i upalama.

BLIZANCI

POSAO: Očekuje vas poboljšanje materijalne situacije. Bićete zadovoljni nakon razvoja situacije. Možete da se nadate pozitivnim preokretima na ovom polju danas.

LJUBAV: Niste sigurni da li je voljena osoba iskrena prema vama ali želite da joj verujete. Sve ćete uraditi za zajedničku stabilnost. Važno vam je da vaš odnos napreduje.

ZDRAVLJE: Povoljan je trenutak za dijetu. Pred vama je period u kojem ćete imati mogućnost da se lakše nego inače oslobodite viška kilograma. Možete da očekujete pozitivne promene.

Novac, pare, zarada, par, flert, muvanje, finansije

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

RAK

POSAO: Neki saradnici nisu sasvim otvoreni prema vama i smeta vam takva situacija. Želite da neke stvari izađu na videlo. Potrudićete se da vi sa svoje strane napravite uticaj na okolnosti.

LJUBAV: Važno je da voljenoj osobi pokažete da vam je stalo do nje i da ste spremni na kompromis radi očuvanja braka. Možete da se nadate pozitivnim promenama u vezi.

ZDRAVLJE: Veoma ste umorni. Moguće je da ćete u narednom periodu imati manje probleme na polju zdravlja. Potrudite se da izbegavate stresne okolnosti i preterano naprezanje.

LAV

POSAO: Okrenite se novim dešavanjima i novim mogućnostima na poslovnom planu. Sve vam konačno ide u prilog. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima i dobrim promenama.

LJUBAV: Vreme je da nastavite dalje sa svojim životom i da stavite tačku na dešavanja vezana za bivšeg partnera. Ako želite da budete srećni u ljubavi vreme je da nastavite dalje.

ZDRAVLJE: Izbegavajte sve poroke. Pred vama je period u kojem možete da budete skloni problemima sa zdravljem, a sa jetrom pogotovo. Oko svega se posavetujte sa vašim lekarom.

Lekar, doktor, pregled, bolest, bolnica

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

DEVICA

POSAO: Vi ste vrlo prilagodljivi i lako se snalazite u novim situacijama na poslovnom planu. Možete da očekujete pozitivne preokrete na ovom polju. Imaćete šansu za napredovanje.

LJUBAV: Moguće je da se dosta razlikujete u vezi pogleda na svet i da tek sada to vidite. Partner sa kojim ste vam više ne odgovara i spremni ste da upoznajete nove ljude.

ZDRAVLJE: Moguća je glavobolja. Pred vama je period u kojem biste na polju zdravlja mogli da imate izraženu osetljivost i sklonost smetnjama i problemima. Javite se lekaru.

VAGA

POSAO: Očekuje vas prilika da dođete do novog poznanstva koje će vam otvoriti vrata poslovnog napredovanja u bliskoj budućnosti. Pred vama je povoljan dan za posao.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada osoba rođena u vodenom znaku osvojićete je danas. Generalno možete da očekujete dobar dan i lepa dešavanja na ljubavnom polju i ako ste zauzeti.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa holesterolom su kod vas naglašeni. Potrudite se da izbegavate unos masne hrane i soli. Važno je da stvarate zdravije navike u ishrani.

PREPORUČUJEMO:

 

ŠKORPIJA

POSAO: Finansijska situacija ide na bolje i zadovoljni ste zbog toga. Možete da se nadate pozitivnim preokretima. Pred vama je period u kojem možete imati neke promene.

LJUBAV: Niste spremni za brak i ozbiljnu vezu. Za sada vam je stalo samo do toga da se lepo zabavite. Ukoliko ste već u vezi razmišljate o tome da se malo udaljite od partnera.

ZDRAVLJE: Povedite računa o krvotoku. Pred vama je period u kojem ćete biti na neki način skloni problemima sa zdravljem, pa biste više trebali da pazite na sebe.

STRELAC

POSAO: Moraćete da se prilagodite okolnostima u kojima se nalazite jer trenutno na njih ne možete da utičete. Vreme je da pokažete da ste spremni da budete fleksibilniji.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku, pred vama je krizni period. Ispitujete svoj sistem vrednosti. Moguće je da polako dolazite do zaključka da vam partner više ne odgovara kao pre.

ZDRAVLJE: Možete biti skloni alergijama. Pred vama je period u kojem ćete imati probleme i sa disajnim putevima takođe. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega što vas muči.

Raskid, prevara, par, svađa

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

JARAC

POSAO: Osećate da nećete moći da držite sva dešavanja pod kontrolom i da vam je potrebna nečija pomoć u poslu. Možete da se nadate podršci kolega i saradnika.

LJUBAV: Moguće je da će se neka osoba iz vaše prošlosti pokušati da se vrati u vaše blisko okruženje. Pred vama je period u kojem morate doneti odluku da li tu osobu puštate u vaš život.

ZDRAVLJE: Prilično ste osetljivi danas. Moguće je da ćete imati probleme sa zdravljem. Pad imuniteta je naglašen pa biste trebali da povedete malo više računa o zdravlju.

VODOLIJA

POSAO: Možete da očekujete dobre vesti. U narednim danima će se dosta toga razrešiti u vašu korist. Spremni ste da se posvetite obavezama i rešavanju problema na ovom polju.

LJUBAV: Ako ste u braku, prija vam atmosfera koja postoji između vas i voljene osobe. Uživate u lepim i nežnim trenucima. Spremni ste da se posvetite jedno drugome maksimalno.

ZDRAVLJE: Puni ste energije! Preporučuje vam se bavljenje sportom kao i fizička aktivnost. Dajte sve od sebe da na ovom polju dođete do bolje forme i kondicije.

RIBE

POSAO: Doneli ste novu, važnu odluku i spremni ste da se držite nje do kraja, bez obzira na posledice. Možete da očekujete da će vaš posao sada da krene u jednom drugačijem pravcu.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja vam je bliska u nekom drugom smislu- poslovnom ili prijateljskom. Nalazite se u velikoj dilemi. Dajte sebi vremena da prelomite sa odlukom.

ZDRAVLJE: Mogući su bolovi u stomaku. Pred vama je period u kojem ćete biti podložni tegobama sa varenjem. Izbegavajte namirnice koje vam smetaju i koje vas nadimaju.

PROČITAJTE I:

Astrologija, zodijak, astro, horoskop, mesec

Shutterstock, ilustracija