Prevara, varanje, svađa, raskid, razvod
Shutterstock, ilustracija
ASTRO, zodijak

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Mogući je da ćete tokom današnjeg dana imati neke manje troškove zbog kojih ćete biti nezadovoljni. Nemojte mnogo da se brinete jer ćete uspeti sve da nadoknadite.

LJUBAV: Želite da budete sigurni u voljenu osobu. Na neki način od nje tražite garanciju, potvrdu ljubavi. Kao da vam njene reči nisu dovoljne. Tražite neki konkretan dokaz.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa štitnom žlezdom. Idite na redovne lekarske kontrole i proveravajte stanje hormona. Možete da očekujete neke manje nestabilnosti.

PROČITAJTE I:

Stan, dom, kuća, par, veza, raskid

Shutterstock, ilustracija

 

BIK

POSAO: Okrenite se običnim, rutinskim poslovima i nećete zažaliti. Nepovoljan je dan za bilo kakve rizike na ovom polju. Važno je da prepoznate trenutak u kojem treba čuvati stabilnost.

LJUBAV: Potrebna vam je neka promena na ljubavnom planu kako biste se bolje osećali. Novo poznanstvo uskoro dolazi. Možete da se nadate pozitivnim preokretima na ovom polju.

ZDRAVLJE: Moguć je nizak pritisak. Pred vama je period u kojem ćete imati manje probleme vezane za malaksalost, umor i pospanost. Unosite dovoljno tečnosti i ne naprežite se.

PROČITAJTE JOŠ I:

 

BLIZANCI

POSAO: Zabrinuti ste za svoj posao jer vam mnoge stvari sada izgledaju gore nego što zaista jesu. Potrudite se da ostanete smireni u svakoj situaciji koja testira vaše strpljenje.

LJUBAV: Moguće je da idealizujete osobu koja vam se dopada i da će vam ona uskoro pokazati svoje pravo lice. Razočarenje koje vas očekuje je važna lekcija za budućnost.

ZDRAVLJE: Moguća je nesanica i nervoza. Današnji dan vam je stresan i možete da budete veoma napeti. Važno je da nađete neki način da se malo opustite danas.

RAK

POSAO: Nećete biti preterano zadovoljni poslovnom situacijom koja vas danas očekuje. Očekivanja vam sada neće biti ispunjena pa je važno da budete spremni na to.

LJUBAV: Neka osoba koju ste upoznali u skorijem periodu pokušava da stupi u intimniji kontakt sa vama. Moguće je da niste zainteresovani. Potrebno vam je neko vreme samoće i izolacije.

ZDRAVLJE: Nervni sistem vam je osetljiv. Moguće je da ćete imati probleme sa grčevima u mišićima. Ne naprežite se preterano i potrudite se da se opuštate i odmarate danas.

Astrologija, zodijak, astro, horoskop, mesec

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

LAV

POSAO: Očekuju vas manji nesporazumi sa saradnicima. Pripremite se za rasprave i nesuglasice danas. Važno je da ne gubite osećaj za samokontrolu i kulturno ponašanje na poslu.

LJUBAV: Moguće je da vam je današnji dan prilično pasivan kada je u pitanju polje ljubavi. Nema novih promena ili početka veze još uvek. Za sada vlada privremeno zatišje.

ZDRAVLJE: Leđa su vam osetljiva. Povedite računa o donjem delu leđa pogotovo jer vam je to najosetljiviji predeo. Posavetujte se sa lekarom ako imate bilo kakve tegobe.

DEVICA

POSAO: Previše očekujete kada je u pitanju posao. Moguće je da je neko dao lažno obećanje ili da ste zaneseni idealima i snovima na ovom polju. Vreme je da se malo spustite na zemlju.

LJUBAV: Osećate da ste jako usamljeni i da vam je potrebna nova ljubav, nova promena, a ne znate kako to da kažete partneru. Moguće je da ćete uskoro prekinuti vezu u kojoj ste nezadovoljni.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol. Pred vama je period u kojem možete da budete prilično skloni porocima. Važno je da se potrudite da ne preterujete i da sačuvate sebe.

Par, veza, seks, ljubav, muvanje, flert

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VAGA

POSAO: Očekuju vas problemi koji se vraćaju iz prošlosti. Ono što ste pokušali da ostavite po strani vam se sada vraća na velika vrata. Moraćete da se suočite sa nekim stvarima polako.

LJUBAV: Nesigurni ste u komunikaciji sa simpatijom. Stidljivi ste i nije vam lako da otvoreno pokažete svoja osećanja. Potrebno vam je neko vreme da se otvorite na ovom polju.

ZDRAVLJE: Urogenitalni trakt vam je osetljiv. Moguće je da ćete biti skloni infekcijama, upalama i bakterijama. Idite na redovne lekarske kontrole i vodite računa o sebi.

ŠKORPIJA

POSAO: Nije povoljan dan za novu saradnju na ovom polju. Na duže staze biste mogli i te kako da se pokajete ako danas budete doneli neku važnu poslovnu odluku.

LJUBAV: Posvećeni ste voljenoj osobi. Verni ste joj i zadovoljni kada ste pored nje. Imate velike planove za zajedničku budućnost. Spremni ste da se posvetite samo njoj.

ZDRAVLJE: Skloni ste alergijama. Današnji dan vam donosi neka otežanja na polju zdravlja. Bićete osetljivi. Važno je da pazite na sebe. Idite kod lekara ako vas bilo šta muči.

Žena, sreća, uspeh, moda, devojka, leto

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

STRELAC

POSAO: Očekuju vas manje komplikacije vezane za vaše poslovno polje. Oslonite se na iskusnije saradnike koji bi mogli da vam daju pravi savet na ovom polju.

LJUBAV: Moguće je da se dvoumite između dve različite osobe koje vam se udvaraju. Niste spremni još da odaberete. Dajte sebi vremena dok se ne uverite u svoja osećanja.

ZDRAVLJE: Koža vam je sklona iritacijama. Moguće je da ćete biti skloni problemima na ovom polju. Potrudite se da vodite računa o navikama u ishrani jer se i one odražavaju na kožu.

JARAC

POSAO: Imaćete prilično naporan dan pa je jako važno da budete dobro organizovani još od ranih jutarnjih časova. Potrudite se da sve svoje obaveze završite na vreme.

LJUBAV: Niste u prilici da budete otvoreni prema osobi koja vam se dopada jer niste sigurni da li je ona zauzeta ili slobodna. Moguće je da na ovom polju imate veće kočnice danas.

ZDRAVLJE: Moguć je pad imuniteta bi mogao da vas prati. Trebali biste da povedete računa o svojim navikama. Povećajte unos vitamina. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega.

Flert, klub, izlazak, par, muvanje, seks

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VODOLIJA

POSAO: Možete da očekujete dobro stanje na poslovnom planu. Situacija se razvija baš onako kako ste želeli. Pred vama je jako povoljan dan u kojem bi sve trebalo da ide po planu.

LJUBAV: Moguće je pomirenje sa osobom koju volite. Konačno ste oboje spremni da ostavite ružnu prošlost iza sebe. Potrudite se da date svoj maksimum da bi vam odnos napredovao.

ZDRAVLJE: Bolovi u grlu bi mogli da vas prate tokom današnjeg dana. Potrudite se da izbegavate gazirane i hladne napitke kao i alkohol. Stvarajte zdravije navike.

RIBE

POSAO: Uspešno rešavate nove situacije na poslovnom planu. Uz zahvalnost i priznanja saradnika završavate ovaj poslovni dan. Zadovoljni ste sobom i svojim uspesima.

LJUBAV: Očekuje vas prilika da pokažete voljenoj osobi koliko vam je stalo do nje. Moguće je da se ona nada tome i da na neki način iščekuje da joj priznate šta stvarno mislite o njoj.

ZDRAVLJE: Čuvajte se prehlade koja bi mogla da vas zadesi. Naredni period vam nije preterano povoljan za polje zdravlja pa biste trebali da povedete računa o sebi.

Jabuka zdravlje dijeta

Shutterstock

Foto: Shutterstock