Par, raskid, ljubomora, svađa, prevara
Shutterstock, ilustracija
Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Otvara vam se prilika za napredovanje. Niste očekivali tako nešto ali je važno da se postavite na pravi način kako bi mogli da iskoristite šansu koja vam se ukazala.

LJUBAV: Impulsivni ste i skloni naglim reakcijama u svađi sa voljenom osobom. Današnji dan vam je nešto teži za ljubav. Moguće je da nećete biti zadovoljni ishodom događaja.

ZDRAVLJE: Menjajte loše navike ako želite da na polju zdravlja na duže staze održite dobro stanje. Pred vama je povoljan period za promene na polju svakodnevnih navika.

PROČITAJTE I:

EGIPAT

Shutterstock

 

BIK

POSAO: Očekuje vas prilično naporan dan. Moguće je da ćete iz nekog razloga morati da ostanete duže na svom poslu i da ćete biti razočarani zbog toga danas.

LJUBAV: Imaćete priliku da uđete u zanimljivu avanturu. Iako biste možda želeli i nešto više od toga, sada nije trenutak. Može da vam bude teško zbog želje koja se nije ostvarila.

ZDRAVLJE: Čuvajte se UV zračenja i jakog sunca koje vam šteti. Koristite kreme sa zaštnitnim faktorom i nemojte da izlazite kada su velike vrućine. Unosite mnogo tečnosti.

PROČITAJTE JOŠ I:

 

BLIZANCI

POSAO: Moguće su manje štete na poslu. Pazite na svoju imovinu. Generalno vam današnji dan nije povoljan. Izbegavajte trošenje veće sume novca i potrudite se da budete štedljivi.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku očekuje vas krizni period u odnosu sa voljenom osobom. Slobodni Blizancu ostaju singl i dalje. Moguće je da vam za sada tako i odgovara.

ZDRAVLJE: Problemi sa bešikom su naglašeni kod vas u ovom periodu. Preporučuje se da unos tečnosti regulišete u skladu sa savetima lekara. Nemojte da se lečite na svoju ruku.

Voda

Shutterstock

Foto: Shutterstock

RAK

POSAO: Moguće je da vam dolaze promene na poslovnom planu. Niste očekivali neke od događaja koji su usledili. Potrebno vam je vreme da prihvatite promene koje su nastupile.

LJUBAV: Pred vama je period u kom možete da dođete do pomirenja sa osobom koju volite. Ona pokazuje da još uvek ima osećanja ka vama a ni vi niste hladni.

ZDRAVLJE: Čuvajte urinarni trakt, mogući su problemi. Skloni ste prehladama, infekcijama i upalnim stanjima u ovom periodu pa povedite računa o tome. Idite na redovne kontrole.

LAV

POSAO: Funkcionišete pod velikim pritiskom i nije vam lako da izađete na kraj sa svim obavezama koje vas očekuju. Potrudite se da date sve od sebe kako bi poslove završili na vreme.

LJUBAV: Imate neke nesuglasice sa voljenom osobom. Sve se može lako rešiti ako ponos budete ostavili po strani. Važno je da budete spremni da pravite kompromise.

ZDRAVLJE: Prilično ste osetljivi i moguće je da ćete biti skloni brojnim zdravstvenim problemima. Očekuje vas faza u kojoj nećete imati baš dobro stanje na ovom polju.

Žena, kolege, posao, nerviranje, strpljenje

Shutterstock

Foto: Shutterstock

DEVICA

POSAO: Mogući su manji nesporazumi sa kolegama. Pogotovo imate naglašeno neslaganje sa Ovnom. Svađe koje se dešavaju bi mogle na neki način da ugroze svoj posao.

LJUBAV: Poznanstvo koje u vama budi nove emocije je iz nekog razloga veoma komplikovano. Moguće je da se radi o zabranjenoj ljubavi koja vam u život unosi neke nemire.

ZDRAVLJE: Problemi sa aritmijom su mogući kod vas kao i generalno problemi vezani za rad srca. Na vreme se javite vašem kardiologu radi pregleda i kontrole.

VAGA

POSAO: Ukoliko razmišljate o prekidu poslovnog odnosa, danas je povoljan dan da donesete konačnu odlukupo tom pitanju. Moguće je da jeste vreme za drastičnije promene.

LJUBAV: Deluje vam da nećete moći da ostanete sa partnerom pored kojeg niste srećni. Očekuju vas burne promene. Pred vama je faza u kojoj počinjete novi život.

ZDRAVLJE: Čuvajte se stomačnog virusa koji bi mogao da vas zadesi. Povedite računa o svojoj ishrani. Uzimajte dovoljno tečnosti. Ako vas bilo šta muči, posetite lekara.

PREPORUČUJEMO:

 

ŠKORPIJA

POSAO: Moguće je da ćete imati neke nepredviđene situacije ali i ćete se na kraju izboriti za svoj status na poslu. Važno je da budete uporni u ostvarenju svojih ciljeva.

LJUBAV: Komunikacija sa osobom do koje vam je stalo je sada u fazi prekida. Niste sigurni na koji način da se postavite prema njoj i još uvek se nekako držite po strani.

ZDRAVLJE: Povedite računa o sinusima koji bi mogli da vam budu osetljivi u narednom periodu. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni prehladi i problemima sa disanjem.

Žena, čaj, kafa, prehlada, zdravlje, imunitet

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

STRELAC

POSAO: Očekuju vas važna dešavanja tokom današnjeg dana. Moguće su odluke koje će na neki način obeležiti vašu karijeru. Zato je važno da budete spremni da povlačite nove poteze.

LJUBAV: Ne osećate se voljeno. Moguće je da razmišljate o prekidu veze ili braka u kojem ste nezadovoljni. Pred vama je period u kojem će biti nekih manjih problema na ovom polju.

ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani. U narednom periodu ćete biti skloni gojenju više nego pre. Važno je da smanjite unos testa, šećera ali i masne hrane. Redovnije vežbajte.

JARAC

POSAO: Moguće je da ćete rešiti neke dileme i da ćete sada mnogo lakše odlučiti u kom smeru želite da idete. Kada ste sigurni u sebe, sigurni ste i u ostvarenje svojih ciljeva.

LJUBAV: Neko manje razočarenje je pred vama. Moguće je da osoba koja vam se dopada zapravo nije onakva kakva se predstavlja da jeste... to će vas na neki način rastužiti.

ZDRAVLJE: Potreban vam je odmor i opuštanje. Posvetite se sebi. Današnji dan nemojte da trošite na brige i nervozu. Izdvojite neko vreme da napunite svoje baterije.

Žena, sreća, uspeh, moda, devojka

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VODOLIJA

POSAO: Sačekajte povoljniji dan za poslovno polje. Sada vam malo toga može ići od ruke pa ćete biti generalno na neki način demotivisani. Imajte na umu da će i taj loš period proći.

LJUBAV: Ljubavna situacija je promenljiva. Postoji osoba sa kojom se viđate ali jednostavno ne znate na čemu ste sa njom. Potrudite se da taj status uskoro definišete, pokrenite inicijativu.

ZDRAVLJE: Moguće je da ste prilično umorni. Potrebno vam je dosta sna kako biste se oporavili i kako biste se bolje osećali. Nađite više vremena za sebe i naspavajte se.

RIBE

POSAO: Oslanjate se na ljude sa kojima radite u nadi da oni gledaju vaš interes podjednako kao i svoj. Ipak, možda biste trebali malo više da se oslonite samo na sebe i svoje ciljeve.

LJUBAV: Pokušavate da postanete aktivniji na društvenom planu i da ostvarite neka nova poznanstva koja bi vodila ka flertu. Možete da očekujete da ćete imati nova dešavanja na ovom polju.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina i zdravlje će vam biti bolje. Pred vama je period u kojem biste mogli da budete veoma skloni problemima zbog pada imuniteta.

PREPORUČUJEMO I:

Flert, klub, izlazak, par, muvanje, seks

Shutterstock, ilustracija