Svađa
Shutterstock
Astrologija, zodijak, astro, horoskop, mesec

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Očekuju vas važne poslovne promene koje vam mogu prilično teško pasti jer nose povećanje odgovornosti. Pred vama je period u kojem ćete imati brojna otežanja.

LJUBAV: Vraćaju se problemi koje ste imali u prošlosti i slaganje sa voljenom osobom nije idealno. Moguće je da se bližite kraju vaše veze. Očekuje vas period ljubavne krize.

ZDRAVLJE: Problemi sa kičmom su mogući kod vas. Izbegavajte da podižete težak teret i da opterećujete svoja leđa. Radite vežbe redovno i idite na masaže.

PROČITAJTE I:

 

BIK

POSAO: Moguće je da u inostranstvu nećete doći do uspeha kojem se nadate i da sreća danas nije na vašoj strani. Potrudite se da sada ne razvijate preterano velika očekivanja.

LJUBAV: Postoji zahlađenje odnosa između vas i voljene osobe ili neko od vas ide na put. Distanca vam je na neki način prisutna u emotivnom odnosu, što vas ne raduje.

ZDRAVLJE: Generalno bez problema na ovom polju. Možete da očekujete da će vam stanje na polju zdravlja biti stabilno. Uživajte u pozitivnim okolnostima koje vas prate.

Muškarci rođeni u ovim znakovima Zodijaka su majstori flerta!

AUTOR: Index/M.M. DATUM I VREME: 18.08.2019. 14:00 I dok neki muškarci uopšte ne znaju sa ženama, drugi mogu da osvoje koju god požele... Foto: Shutterstock, ilustracija Ovan Ovnovi vole da budu mačo muškarci na svim životnim poljima pa tako i u ljubavi. Osvajaju klasičnim, vatrenim pristupom, direktno i bez okolišanja.

BLIZANCI

POSAO: Polako stajete na svoje noge iako ste preživeli veći poslovni krah u prethodnom periodu. Potrebno će vam biti još neko vreme kako bi se sasvim stabilizovali.

LJUBAV: Moguće je da su vam emocije trenutno nevažna stavka i da ste maksimalno posvećeni poslu i polju zarade. Kada se budete materijalno stabilizovali pokrenućete se i u ljubavi.

ZDRAVLJE: Moguća su upalna stanja. Očekuje vas period u kojem bi zdravlje moglo da vam bude problematično. Posvetite se sebi, odmarajte i uzimajte više vitamina.

RAK

POSAO: Pred vama je faza u kojoj lako možete da učvrstite neku poslovnu saradnju. Očekuju vas pozitivne okolnosti na poslovnom polju. Možete da se nadate dobrim preokretima.

LJUBAV: Partner će vam pokazati da nije spreman na kompromise i da vas dvoje možete ići samo u jednom pravcu. Moguće je da se vama ne dopada da neko odlučuje umesto vas.

ZDRAVLJE: Problemi sa bubrezima su mogući u narednom periodu. Generalno je ovo faza u kojoj imate naglašenu osetljivost urogenitalnog trakta pa povedite računa o sebi.

posao, uspeh, sreća

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

LAV

POSAO: Obim posla vam se povećava a vi niste sasvim spremni da prihvatite sve odgovornosti koje uz to idu. Moguće je da će vam biti potrebno više vremena da neke stvari organizujete.

LJUBAV: Možete da se nadate pozitivnim događajima i lepim promenama u odnosu sa voljenom osobom. Pred vama je period u kojem ćete uživati u iskrenim emocijama.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta je naglašen kod vas. Pred vama je faza u kojoj ćete imati probleme sa zdravljem. Potrudite se da se na vreme oko svega posavetujete sa vašim lekarom.

DEVICA

POSAO: Faktor sreće nije sasvim na vašoj strani. Poslovi koji nose rizike mogu doneti gubitak. Danas nemojte da se upuštate u bilo kakve poslovne mahinacije i izbegavajte važne odluke.

LJUBAV: Voljena osoba vam deluje hladno i distancirano iako zapravo nije tako. Moguće je da ima neke lične probleme i da joj nije lako da se sasvim posveti vama u ovom periodu.

ZDRAVLJE: Prijao bi vam odmor. Očekuje vas period u kojem ćete imati probleme zbog malaksalosti. Jako je važno da nađete više vremena za san i odmaranje.

PREPORUČUJEMO:

 

VAGA

POSAO: Moguće je da se previše oslanjate na savete neke osobe koja je generalno dezinformisana ili koja nije upućena u posao oko kojeg želite da se angažujete.

LJUBAV: Možete da očekujete da će se neko sa strane mešati u odnos između vas i voljene osobe. Potrudite se da date svoj maksimum da sve nesporazume na vreme ispravite.

ZDRAVLJE: Problemi sa probavom su naglašeni kod vas u narednom periodu. Povedite više računa o svojoj ishrani i uzimajte dovoljno tečnosti. Budite na oprezu kada je u pitanju zdravlje.

Bol, jetra, stomak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

ŠKORPIJA

POSAO: Pred vama je šansa da jasno postavite neke granice u komunikaciji sa bliskim poslovnim okruženjem. Potrudite se da date sve od sebe kako bi stvari postavili na pravi način.

LJUBAV: Možete da se nadate zanimljivim dešavanjima sa osobom koju ste nedavno upoznali. Ako već imate partnera, uspećeteda rešite neke probleme koje ste od ranije imali sa njim.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa grlom. Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni tegobama na polju zdravlja. Pad imuniteta je naglašen. Uzimajte više vitamina.

 

STRELAC

POSAO: Iako su vam finansije stabilnije vi niste zadovoljni svojim poslovnim statusom ili zvanjem. Možete da očekujete da ćete u budućnosti imati priliku da to promenite.

LJUBAV: Voljena osoba postavlja određene granice u vašem odnosu i vi imate utisak da postoji doza interesa sa njene strane, da nisu samo emocije. Nemate dovoljno poverenja.

ZDRAVLJE: Ne osećate se dobro, posetite lekara. Potrudite se da više pazite na svoje zdravlje, na svoje navike kao i na to da uskladite svoj osećaj unutrašnjeg mira.

JARAC

POSAO: Iako mislite da držite stvari pod svojom kontrolom, moguće je da su neka dešavanja na poslu ipak van vašeg uticaja. Važno je da ne donosite odluke kada ste pod stresom.

LJUBAV: Niste zadovoljni odnosom sa voljenom osobom. Moguće je da joj konstantno namećete neka ograničenja i da u budućnosti ona zbog toga može biti nezadovoljna.

ZDRAVLJE: Migrena vas muči. Pred vama je period u kojem ćete imati probleme sa zdravljem zbog čestih glavobolja. Bilo bi dobro da se posavetujete sa lekarom oko svega.

Flert, klub, izlazak, par, muvanje, seks

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VODOLIJA

POSAO: Preopterećeni ste brigama i problemima koji su vezani za situacije iz prošlosti. Uskoro dolazi vreme razrešenja kod vas. Važno je da jasno postavite prioritete sebi.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljiva dešavanja u tajnosti. Osoba koja vam se dopada nije sasvim slobodna. Spremni ste na novu ljubavnu aferu iako znate da tu nema budućnosti.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa štitnom žlezdom koji vode do hormonalnog disbalansa. Povedite računa o svom zdravlju i idite na redovne lekarske kontrole.

RIBE

POSAO: Možete da očekujete generalno stabilnu radnu atmosferu danas. Veće promene vas ne očekuju tokom današnjeg dana, pa možete da budete prilično opušteni.

LJUBAV: Susret sa osobom iz prošlosti u vama budi neobične emocije. Moguće je da ste samo na trenutak nostalgični ali proćiće vas. Uskoro će uslediti neke dobre promene.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža i opuštanje. Neophodno je da se usmerite na to da više ugađate sebi i da nađete više vremena za sebe kako biste mogli da se osećate bolje.

posao, biznis, stres, nervoza, otkaz

Shutterstock

Foto: Shutterstock

 

BONUS VIDEO:

Kako napraviti unikatnu masku za telefon