Brak, terapija, svađa, raskid, razvod, pomirenje
Shutterstock
Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Pred vama je povoljan period ukoliko imate u planu neke nove poslovne poteze u planu. Svaka promena koju sada budete napravili će vam biti značajna.

ZDRAVLJE: Podložni ste problemima jer ste osetljivi. Moguće je da ćete danas imati manjak energije i da vam neće biti lako da ostvarite sve svoje planove. Izbegavajte naprezanje.

PROČITAJTE JOŠ:

Novac, zarada, pare, evri, makro

Shutterstock, ilustracija

 

BIK

POSAO: Vreme je da se pozabavite odnosom koji imate sa šefovima. Možete da očekujete period u kojem će biti nekih komplikacija na poslovnom polju pa budite spremni na to.

LJUBAV: Odnos sa voljenom osobom nije baš dobar i imate osećaj da ste došli do faze zahlađenja. Potrudite se da otvoreno razgovarate o tome kako se osećate nemojte ništa da krijete.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa bubrezima. Pred vama je period u kojem biste mogli da budete skloni raznim urinarnim infekcijama. Važno je da vodite računa o svom zdravlju.

BLIZANCI

POSAO: Preopterećeni ste obavezama koje vam stoje nad glavom. Imate osećaj da su svi bitni poslovi samo vama povereni. Važno je da ne gubite fokus sa važnih stvari.

LJUBAV: Moguće je da se osećate odbačeno ili da ne provodite dovoljno vremena sa voljenom osobom. Težak vam je period i ne biste trebali sada da donosite bitne zaključke.

ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku za svaki slučaj, mogli biste da budete skloni problemima na ovom polju. Uradite ono što je do vas kako biste ojačali malo svoj imunitet.

PREPORUČUJEMO I:

 

RAK

POSAO: Ukazaće vam se mogućnost da napredujete na poslu na kojem ste trenutno. Sudbina će vam biti naklonjena. Potrudite se da date sve od sebe na ovom polju i kasnije ćete biti zadovoljni.

ZDRAVLJE: Povedite računa o kardiovaskularnom sistemu. Pred vama je period u kojem ćete biti pod stresom a to se može negativno odrazit na vaše zdravlje.

LAV

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom, možete da očekujete povoljan dan za neke nove odluke. Potrudite se da budete dovoljno racionalni i da se ne zanosite velikim idejama.

LJUBAV: Nova veza vas očekuje, kada budete najmanje to mogli da predvidite. Pod neobičnim okolnostima upoznajete osobu sa kojom ćete biti u vezi. Moguće je da vas sve to fascinira.

ZDRAVLJE: Problemi sa varenjem su naglašeni kod vas u narednom periodu. Potrudite se da pazite na sebe. Izbegavajte hranu koja se teško vari kao i prezačinjene namirnice.

Hrana, salata, ručak, obrok, jelo

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

DEVICA

POSAO: Očekuje vas kraće putovanje ili mogućnost da sklopite novu saradnju koja će vam značiti kasnije na ovom polju. Potrudite se da pokažete doslednost oko obaveza.

LJUBAV: Komunikacija sa partnerom je solidna, zadovoljni ste tokom vaše veze i osećate se generalno dobro. Možete da očekujete pozitivan dan u kojem ćete biti emotivno zadovoljni.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa disajnim putevima. Povedite računa o tome da se ne izlažete duvanskom dimu i zagušljivim prostorijama. Stvarajte zdravije navike.

VAGA

POSAO: U nekim situacijama se osećate kao da ne možete da napredujete jer vas neka osoba koja to ne želi na neki način koči. Imate neprijatelje na poslu i sa tim ćete morati da se suočite.

LJUBAV: Postoji distanca između vas i partnera. Ne osećate se baš najbolje zbog toga. Moguće je da se prisećate svih vremena iz prošlosti i da se ne osećate dobro zbog neuspeha.

ZDRAVLJE: Današnji dan iskoristite za odmor. Važno je da se maksimalno potrudite sada da ugodite sebi i da stvorite za sebe pozitivne okolnosti. Nemojte da se forsirate.

ŠKORPIJA

POSAO: Očekuje vas period promena, ako ste već imali nameru da menjate radno mesto bićete veoma zadovoljni svojim odlukama. Pred vama je faza u kojoj i zarada može da ide na bolje.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam veća fizička aktivnost. Važno je da se bavite sportom, da budete fizički aktivni i da radite na tome da se posvetite stvaranju bolje kondicije.

Žena, sreća, uspeh, moda, devojka

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

STRELAC

POSAO: Važno je da budete spremni da date sve od sebe kako biste uspeli da ostvarite promene o kojima maštate. Posvetite se svojim ambicijama i svojim ciljevima na ovom polju.

LJUBAV: Potrebno je da budete sasvim iskreni prema partneru ako želite da se vaša veza popravi i stabilizuje. Važno je da poradite na tome da vam odnos bude otvoren i bez tabua.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme sa zdravljem tokom današnjeg dana. Pred vama je generalno jedan povoljan period na ovom polju.

JARAC

POSAO: Očekuje vas teži dan za posao. Neće sve ići onako kako ste želeli. Potrudite se da na ovom polju postavite određene granice kako bi se zauzeli za svoje interese.

ZDRAVLJE: Ojačajte svoj imunitet. Potrudite se da pratite sva pravila zdrave ishrane i da budete spremni da poradite na sebi i svojim navikama. Od toga kako tretirate svoje telo zavisi vaše zdravlje.

VODOLIJA

POSAO: Očekuje vas povoljan dan, sreća je sada na vašoj strani pa možete da očekujete zadovoljstvo. Ne biste trebali da se brinete oko bilo kakvih većih problema danas.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljivo poznanstvo sa osobom koja će pokazati da je zainteresovana. Komunikacija ide u prirodnom smeru i zadovoljni ste okolnostima u kojima se nalazite.

ZDRAVLJE: Bavljenje sportom vam prija. Možete da očekujete generalno povoljan period na polju zdravlja. Redovno trenirajte i dovešćete sebe u bolju formu i kondiciju.

Fitnes, vežbanje

Profimedia.rs

Foto: Profimedia.rs

RIBE

LJUBAV: Ukoliko ste u vezi, pred vama je period u kojem ćete uspeti da se sa voljenom osobom dogovorite oko nekih važnih stvari. Ako ste slobodni, imaćete malo pasivniji dan na ovom polju.

ZDRAVLJE: Izbegavajte masnu hranu. Važno je da vodite računa o ishrani ali i o telesnoj težini. Ovo je period u kojem možete da budete skloni određenom višku kilograma.

PROČITAJTE JOŠ:

Žena, sreća, uspeh, moda, devojka, leto

Shutterstock, ilustracija