Raskid, prevara, par, svađa
Shutterstock, ilustracija
Horoskop, astrologija, horoskopski znaci

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Možete da očekujete da će vam se neki planovi poremetiti i da nećete uspeti da ostvarite baš sve što želite. Današnji dan vam nije povoljan za posao pa ne očekujte previše.

LJUBAV: Ukoliko budete skrivali od voljene osobe neke stvari, rizikujete samo da napravite još veći problem u vezi. Pred vama je period u kojem ćete morati da poradite na iskrenosti.

ZDRAVLJE: Čuvajte se u saobraćaju. Potrudite se da poradite na boljoj koncentraciji. Pred vama je period u kojem možete da budete skloni nekim manjim problemima.

PROČITAJTE I:

 

BIK

POSAO: Niste spremni za nove poduhvate kada je u pitanju posao. Moguće je da vam treba neko vreme da napravite novi plan. Potrudite se da budete dovoljno analitični i oprezni u svemu.

LJUBAV: Moguće je da ste razočarani u voljenu osobu i da sve više razmišljate o prekidu veze. Pred vama je period u kojem ćete biti i te kako skloni drastičnim promenama i preokretima.

ZDRAVLJE: Povišena temperatura bi mogla da ukaže na neki problem koji postoji kod vas. Povedite računa o svom zdravlju. Uzimajte dovoljno tečnosti i posetite lekara.

Horoskopski parovi koji LAKO sklope prijateljstvo!

AUTOR: Ženskimagazin/M.M. DATUM I VREME: 08.08.2019. 13:14 Za ceo život Foto: Shutterstock, ilustracija Prijateljstvo u astrologiji je pod kontrolom Merkura - planete komunikacije. Poznato je da ova planeta pomaže ljudima da pronađu zajednički jezik i osete harmoniju među sobom.

BLIZANCI

POSAO: Susrećete se sa manjim problemima na polju posla ali uspevate da ih rešite brže nego što ste očekivali. Potrudite se da date sve od sebe kako bi ostvarili poslovni napredak.

LJUBAV: Kao da ljubav polako odlazi. Između vas i voljene osobe postoji sve manje nežnosti i romantike. Moguće je da se vi hladite i da već polako razmišljate o nekim novim opcijama.

ZDRAVLJE: Prijaće vam odmor. Potrudite se da nađete dovoljno vremena kako biste se naspavali i posvetili sebi i svojim potrebama. Pred vama je povoljan period za oporavak.

Par, raskid, tuga, depresija, svađa

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

RAK

POSAO: Shvatili ste da većinu posla morate da preuzmete na sebe i da se danas na saradnike ne možete osloniti. Moguće je da ste razočarani zbog svega što ste imali priliku da vidite.

LJUBAV: Možete da očekujete solidnu situaciju u vezi sa voljenom osobom. Pred vama je generalno povoljan dan za emocije. Bićete zadovoljni stanjem na ovom planu.

ZDRAVLJE: Dan je pogodan za odmor. Očekuje vas period u kojem ćete imati mogućnost da malo predahnete od svih obaveza i da se posvetite sebi i svom zdravlju. Naspavajte se.

LAV

POSAO: Niste spremni da prihvatite nove odgovornosti. Dajete sebi vremena da malo odmorite od novih poslovnih poduhvata. Nemojte da pokrećete nove poslove danas.

LJUBAV: Potrebno vam je neko vreme da razmislite da li ste spremni za bračnu zajednicu. Moguće je da duboko u sebi imate strah od toga da sa nekim pokrenete to pitanje.

ZDRAVLJE: Problemi sa kičmom su naglašeni kod vas a pogotovo može da vam bude osetljiv donji deo leđa o kojem maksimalno treba da povedete računa. Posvetite se svom zdravlju.

PREPORUČUJEMO:

 

DEVICA

POSAO: Nepovoljan dan za promene na polju posla. Nove ponude dobro razmotrite i vidite da li se iza njih nešto krije. Moguće je da nećete biti zadovoljni ishodom današnjeg dana.

LJUBAV: U potrazi ste za novim poznanstvima. Međutim, nije vam lako da otpustite kočnice i da zauzmete opušteniji stav. Pred vama je faza u kojoj vam dosta toga ne ide na ruku.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam dijeta. Potrudite se da date sve od sebe kako bi u svoju ishranu uveli neke ipak zdravije navike. Vaše zdravlje zavisi i od vašeg ponašanja.

devojka, sreća, žena, moda, ljubav, sumnja, laž

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VAGA

POSAO: Ako ste planirali da pokrenete novi posao današnji dan vam je povoljan. Imaćete podršku poslovnog okruženja. Možete da očekujete da ćete biti uspešni u svemu.

LJUBAV: Ukoliko ste u emotivnoj vezi pred vama su nove važne odluke o budućnosti sa partnerom. Spremni ste da vaša veza pređe na neki novi nivo i da kao par napredujete.

ZDRAVLJE: Povedite računa o zubima. u narednom periodu bi za vas bilo dobro da posetite ginekologa radi redovne kontrole. Pazite i na redovnu higijenu usne duplje.

ŠKORPIJA

POSAO: Ukoliko planirate da se bavite pitanjem formalnosti, papirologije ili suda, današnji dan vam je povoljan. Možet da očekujete da ćete biti zadovoljni datim okolnostima.

LJUBAV: Želite da uđete u novu vezu ali je osoba do koje vam je stalo na neki način daleko od vas. Na ljubavnom planu dolazi do odlaganja susreta sa osobom koja vam se dopada.

ZDRAVLJE: Povedite računa o tome da redovno pijete dovoljno tečnosti. Od velikog je značaja da redovno uzimate dovoljno vode. Čuvajte se mogućih problema sa sunčanicom.

Voda

Shutterstock

Foto: Shutterstock

STRELAC

POSAO: Dobićete pomoć koja vam je neophodna kako biste rešili probleme na poslovnom polju. Pred vama je povoljan period da svoje poslovne poteškoće malo stabilizujete.

LJUBAV: Vaša ljubomora bi mogla da napravi veće probleme u emotivnoj vezi. Pred vama je faza svađa i tenzija. Ako ste slobodni današnji dan je nepovoljan za početak nove veze.

ZDRAVLJE: Mogući su problem sa nesanicom. Očekuje vas period u kojem možete da budete skloni brojnim problemima na ovom polju. Važno je da budete fizički aktivni.

JARAC

POSAO: Nećete dobiti posao koji očekujete. Nakon manjeg razočarenja dolazi vreme da nastavite dalje. Potrudite se da budete uporni i da ne odustajete od novih mogućnosti.

LJUBAV: Partner deluje nervozno i smet vam to što konstantno unosi tenziju u vaš odnos. Pred vama je period u kojem biste mogli da imate česte svađe ali i česte misli o prekidu.

ZDRAVLJE: Povedite računa o bubrezima. Možete da očekujete da ćete na ovom polju imati neke manje probleme. Najbolje bi bilo da se oko svega posavetujete sa vašim lekarom.

Par, raskid, tuga, depresija, svađa

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VODOLIJA

POSAO: Morate da pokažete da ste spremni da se maksimalno posvetite svojim obavezama. Bliži vam se unapređenje. Očekuje vas period u kojem ćete imati važne promene.

LJUBAV: Ohladili ste se od voljene osobe i ozbiljno razmišljate o mogućem prekidu veze. Ukoliko ste slobodni, sada niste spremni da uđete u neku novu emotivnu vezu.

ZDRAVLJE: Mogući su neki hronični problemi kod vas. Potrudite se da povedete više računa o svom zdravlju kako vam se iste poteškoće ne bi stalno vraćale iznova u krug.

RIBE

POSAO: Nemojte da se prepuštate u ruke drugim ljudima i tuđim odlukama. Vreme je da se oslonite više na sebe. Dajte sve od sebe kako bi okrenuli situaciju u svoju korist.

LJUBAV: Možete da se nadate zanimljivom poznanstvu sa osobom koja će u vama probuditi radoznalost. Spremni ste da flertujete, da se igrate i da uživate u zavođenju.

ZDRAVLJE: Redovno proveravajte krvni pritisak. Moguće je da ćete biti skloni nekim manjim problemima na ovom polju u narednom periodu. Povedite računa o svom zdravlju.

posao, afera, kolege, bes, otkaz

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva kako da izračunate da li ćete biti bogati