Žena, posao, stres, rad, firma
Shutterstock, ilustracija
Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Moguće je da ćete uspeti da dođete do bolje zarade i da će vam stanje na poslovnom polju krenuti u boljem pravcu. Važno je da uložite dovoljno truda i energije.

LJUBAV: Bićete skloni avanturama i prolaznom flertu. Sada niste spremni za početak ozbiljnije veze. Imate emotivne kočnice i potrebno vam je dosta vremena da ih sasvim prevaziđete.

ZDRAVLJE: Bez problema na ovom polju kod vas. Možete da očekujete da ćete danas biti odlično raspoloženi i da ćete biti puni energije. Bavite se sportom i budite aktivni.

PROČITAJTE I:

 

BIK

POSAO: Moguće je da ste skloni tome da preterujete i da paničite oko problema koji su rešivi. Pred vama je period u kojem ćete biti na neki način nesigurni u sebe, što nije dobro.

LJUBAV: Stanje u vašem braku je prilično nestabilno često se svađate i polako gubite nadu da se situacija može popraviti. Važno je da na prvom mestu odlučite da li želite da zadržite brak ili ne.

ZDRAVLJE: Čuvajte se povreda, preloma, padova ili bilo kakvih nezgoda. Pogotovo su vam osetljivi zglobovi sa kojima možete da imate dosta problema. Budite na oprezu.

BLIZANCI

POSAO: Možete da očekujete da ćete biti zauzeti poslovnim obavezama i da ćete imati veoma gust raspored danas. Važno je da napravite što bolju organizaciju kako bi bili uspešni.

LJUBAV: Pred vama je dan u kojem nećete imati priliku da upoznate nekog novog. Moguće je da vam usamljenost smeta i da želite da se što pre na vašem ljubavnom polju nešto promeni.

ZDRAVLJE: Moguć je pad imuniteta kod vas u narednom periodu. Pred vama je faza u kojoj ćete imati prilično otežano stanje na polju zdravlja. Posavetujte se sa vašim lekarom.

Žena, čaj, kafa, prehlada, zdravlje, imunitet

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

RAK

POSAO: Imaćete priliku da se odmorite i da nađete dovoljno vremena kako biste na neki način napunili svoje baterije. Iskoristite ovaj dan kako biste se posvetili nekim privatnim obavezama.

LJUBAV: Pred vama je zanimljiv period u kojem ćete imati nova ljubavna dešavanja i promene. Možete da očekujete da će nova osoba da vam pokaže dosta interesovanja za vezu.

ZDRAVLJE: Imate puno pozitivne energije! Osećate se odlično u svojoj koži. Svoju pozitivnu energiju prenosite na ljude kojima ste okruženi. Povoljan je dan za druženje.

LAV

POSAO: Odlično ste raspoloženi i imate puno motivacije za bavljenje svojim poslom. Očekuje vas pozitivna atmosfera u kojoj ćete uspeti da ostvarite pomake na poslu.

LJUBAV: Želite da sačuvate brak i spremni ste da sa partnerom radite na ostvarenju mogućih kompromisa. Važno je da uvek o svemu iskreno razgovarate i da radite na vašoj vezi.

ZDRAVLJE: Pazite na probavu koja bi mogla da vam bude osetljiva u ovom periodu. Moguće je da ćete imati neke probleme sa stomakom i da vam neće prijati baš sva hrana koju jedete.

Brak, terapija, svađa, raskid, razvod, pomirenje

Shutterstock

Foto: Shutterstock

DEVICA

POSAO: Nije povoljan dan za putovanja, izbegavajte nove rizike na poslovnom polju. Nije vreme ni za veća ulaganja, pozajmice i tome sl. Pazite sa kim ćete deliti poslovne tajne.

LJUBAV: Možete veoma lako doći do početka nove veze. Spremni ste za to da vam se nova ljubav desi. Osećate se dobro u svojoj koći i zračite prirodnim šarmom i samopouzdanjem.

ZDRAVLJE: Grlo vam je podložno upalama i možete da imate probleme na ovom polju zbog toga. Izbegavajte hladne i gazirane napitke i radite na tome da ojačate imunitet.

VAGA

POSAO: Pred vama je dan u kojem ćete moći da se odmorite od posla jer vas ne očekuje preterano veliki broj obaveza. Možete da se nadate generalno opuštenoj situaciji.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada osoba rođena u znaku Strelca, možete da očekujete da će doći do ljubavne veze sa njom. Vas dvoje niste loš par i možete da funkcionišete na duže staze.

ZDRAVLJE: Zdravlje je odlično. Ne biste trebali da očekujete probleme. Posvetite današnji dan porodici i ljudima koje volite. Emocije bi mogle dodatno da vam podignu raspoloženje.

posao, uspeh, sreća

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

ŠKORPIJA

POSAO: Pred vama je dan u kojem ćete uspeti da rešite neke manje probleme na ovom polju, zadovoljni ste svojim poslovnim statusom. Ne bist etrebali da očekujete probleme.

LJUBAV: Srećni ste sa vašim partnerom i ne želite da promenite ništa na ljubavnom polju. Ako ste slobodni, moguć je zanimljiv susret sa nekom osobom koja vam se dopada od ranije.

ZDRAVLJE: Prija vam umerena fizička aktivnost. Važno je da se potrudite da ostanete u dobroj formi i kondiciji kako bi i na polju zdravlja i dalje imali dobro stanje.

STRELAC

POSAO: Potrudite se da poradite na koncentraciji kako ne biste pravili veće greške na poslovnom polju u narednom periodu. Moguće je da ćete biti skloni tome da pravite manje propuste.

LJUBAV: Moguće je da ćete upoznati osobu koja će vam se na neki način predstaviti u lažnom svetlu. Razočarenje vam dolazi tek kasnije kada budete otkrili pravu istinu.

ZDRAVLJE: Moguća je glavobolja kod vas u narednom periodu. Bićete skloni i problemima sa sinusima, problemima sa vidom itd. Pazite na predeo glave i na moguće povrede u tom predelu.

Prehlada grip bolest temperatura kijanje kašalj bronhitis

Shutterstock

Foto: Shutterstock

JARAC

POSAO: Imate utisak da ćete neke stvari morati da rešite što pre kako vam se problemi ne bi gomilali jedni na druge. Važno je da bufete metodični i da budete dovoljno posvećeni poslu.

LJUBAV: Dopada vam se jedna osoba prema kojoj osećate i jaku hemiju i jako poštovanje istovremeno. Potrebno vam je dosta vremena da se u njenom prisustvu sasvim oslobodite.

ZDRAVLJE: Pazite na svoja stopala koja bi mogla sada da vam budu osetljiva, kao i nožni zglobovi takođe. Čuvajte se mogućih povreda u predelu nogu u narednom periodu.

PREPORUČUJEMO:

 

VODOLIJA

POSAO: Opušteni ste i verujete u svoje sposobnosti. Smatrate da ćete spremno dočekati sve promene na ovom polju. Imate dovoljno samopouzdanja i ne sumnjate u svoje sposobnosti.

LJUBAV: Pred vama je povoljan dan za početak veze koja bi mogla da traje na duže staze u budućnosti. Sudbina je na vašoj strani i ljubavno polje vam se konačno pokreće na dobar način.

ZDRAVLJE: Bez problema kod vas. Moguće je da će vam zdravlje biti sasvim stabilno u narednom periodu i da nećete imati ni jedan razlog da budete zabrinuti.

Joga meditacija proleće leto opuštanje

Shutterstock

Foto: Shutterstock

RIBE

POSAO: Sada kada imate priliku da promenite neke stvari u poslovnom okruženju, treba dobro da razmislite šta ćete uraditi. Odluka koju budete doneli će biti od velikog značaja za vas.

LJUBAV: Pred vama je povoljan dan za početak veze sa osobom do koje vam je iskreno stalo. Možete da očekujete da će vaš odnos da se pokrene u jednom pozitivnom pravcu.

ZDRAVLJE: Zdravlje je sve bolje kod vas. Ukoliko ste u prošlosti imali neke probleme na ovom planu, sada je vreme da ih rešite. Oko svega se posavetujte sa vašim lekarom.

posao, kolege, stres, tim, uspeh

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

BONUS VIDEO

Alo analiza otkriva kako da izračunate da li ćete biti bogati