Svađa, par, raskid, sukob, prevara, razvod
Shutterstock, ilustracija
Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Verujete u sebe i svoje sposobnosti, nećete dopustiti da vam bilo ko pomuti planove koje ste napravili. Spremni ste da pokažete da ste najbolji u ulozi lidera.

LJUBAV: Ukoliko se budete upustili u novu vezu, to sada neće biti pravi izbor za vas. Skloni ste emotivnim greškama. Ovaj period vam nije povoljan za početak novog odnosa.

ZDRAVLJE: Izbegavajte bilo kakav oblik poroka. Pred vama je period u kojm biste mogli da budete skloni problmima sa zdravljem pogotovo kada je u pitnju jetra i holesterol.

PROČITAJTE I:

 

BIK

POSAO: Možete da se nadate da ćete uspeti da ostvarite stabilizaciju na polju posla u narednom periodu. Očekuje vas povoljan period za nove poslovne odluke i prilike.

LJUBAV: Odnos sa osobom rođenom u znaku Strelca ide jako dobrim tokom i zadovoljni ste situacijom koja vlada. Pred vama je povoljan period za stabilizaciju na ljubavnom polju.

ZDRAVLJE: Možete da očekujete dobro stanje kada je u pitanju zdravlje. Pred vama je period u kojem ćete generalno biti zadovoljno okolnostima u kojima se nalazite na ovom polju.

parfem, kozmetika, moda, žena

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

BLIZANCI

POSAO: Ukoliko ste čekali na promene kada je u pitanju posao, konačno ćete uspeti da ih ostvarite. Moguće je da ćete dobiti podršku saradnika i šireg poslovnog okruženja.

LJUBAV: Pred vama je povoljan dan za nova dešavanja. Zadovoljni ste okolnostima u kojima se nalazite sa voljenom osobom. Možete da očekujete da ćete se generalno lepo slagati.

ZDRAVLJE: Vreme je za redovnu stomatološku kontrolu. Očekuje vas period u kojem biste mogli da budete skloni problemima sa zubima pa je bolje da povedete računa o sebi.

RAK

POSAO: Očekuje vas prilika da dođete do rešenja za probleme koji su vam stvarali stres i tenziju u prethodnom periodu. Današnji dan vam je povoljan za neke nove poslovne odluke.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koju često srećete. Potrebno vam je jako malo hrabrosti kako biste napravili prvi korak ka njoj. Možete da očekujete neke zanimljive preokrete.

ZDRAVLJE: Prijaće vam neki vid rekreacije! Pred vama je period u kojem će vam prijati da budete redovno fizički aktivni. Bolje se osećate kada ste u dobroj kondiciji.

Trčanje Džoging Šuma Trim staza

Shutterstock

Foto: Shutterstock

LAV

POSAO: Bićete zadovoljni razvojem situacije na polju posla. U narednom periodu vas očekuje mogućnost za veći napredak. Potrudite se da date sve od sebe kako bi bili uspešni.

LJUBAV: Ukoliko ste imali neke probleme vezane za nepoverenje i ljubomoru, polako ćete uspeti da ih rešite. Sa voljenom osobom iz dana u dan ostvarujete sve bolju komunikaciju.

ZDRAVLJE: Stvarajte zdravije navike. Očekuje vas period u kojem će biti neophodno da povedete više računa o svom zdravstvenom stanju. Posavetujte se sa vašim lekarom.

DEVICA

POSAO: Očekuje vas dan tokom kojeg nećete imati previše obaveza. Možete da očekujete prilično opuštenu situaciju. Nađite dovoljno vremena da se posvetite porodici.

LJUBAV: Ljubavna situacija je kod vas donosi priliku da uživate. Partner vam je maksimalno posvećen. Očekuje vas faza u kojoj će vam biti potrebno da provodite više vremena zajedno.

ZDRAVLJE: Ne očekuju vas problemi. Osećate se sasvim dobro u svojoj koži i zadovoljni ste okolnostima u kojima se nalazite kada je u pitanju vaše polje zdravlja.

PREPORUČUJEMO:

 

VAGA

POSAO: Moguće je da nisu ispunjena očekivanja koja ste imali i da ste spremni da ozbiljnije razmislite o promeni posla. Važno je da sebi postavite konkretne prioritete.

LJUBAV: Voljena osoba ima potrebu da vam pokaže svoja osećanja ali i svoje brige. Važno je da imate dovoljno razumevanja za nju. Budite iskreni i otvoreni u komunikaciji.

ZDRAVLJE: Problemi sa bubrezima su naglašeni. Očekuje vas period u kojem biste mogli u većoj meri da budete skloni problemima sa zdravljem i sa urogenitalnim traktom.

baka, bol, kičma, tuga, svađa

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

ŠKORPIJA

POSAO: Imaćete mnogo obaveza tokom današnjeg dana. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti maksimalno okupirani poslom. Važno je da date sve od sebe da napravite dobru organizaciju.

LJUBAV: Moguće je da nemate dovoljno vremena za voljenu osobu i da se zbog toga ne osećate dobro. Imate utisak da ste počeli da se udaljavate sve više jedno od drugoga.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina. Pred vama je period u kojem biste mogli da imate paad imuniteta i neke manje problem sa zdravljem. Potrudite se da idete redovnije na lekarske kontrole.

STRELAC

POSAO: Nije preporučljivo da ulazite u konflikte na poslovnom planu. Moguće je da neke stvari neće ići onako kako ste zamislili. Važno je da danas nikuda ne srljate i ne brzate.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni možete da očekujete nova poznanstva. Pred vama je povoljna faza za početak veze. Očekuje vas dan koji može da bude jako lep za vaše ljubavno polje.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa srcem su naglašeni kod vas. Očekuje vas period u kojem možte da budete skloni problemima vezanim za visok pritisak.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

JARAC

POSAO: Potrebno vam je mnogo vremena kako biste ostvarili zacrtane ciljeve. Važno je da ne gubite strpljenje i upornost. Ostanite dosledni sebi i svojim principima na ovom polju.

LJUBAV: Dobro se osećate kada ste zajedno sa voljenom osobom i zadovoljni ste vašim odnosom. Možete da očekujete da ćete imati priliku da vaša veza polako napreduje.

ZDRAVLJE: Bolovi u stomaku i nadutost su mogući kod vas. Problemi sa varenjem su vam prikazani zbog lošeg načina ishrane. Povedite računa o svojim navikama.

VODOLIJA

POSAO: Odlično ste raspoloženi i spremni da priskočite u pomoć kolegama kojima je to potrebno. Možete da očekujete da ćete stvarati generalno dobre odnose na poslu.

LJUBAV: Nije vam lako da pokažete svoja osećanja jer imate utisak da vas partner neće na pravi način razumeti. Pokušajte da probijete svoje barijere i ostvarićt pozitivan napredak.

ZDRAVLJE: Napetost u mišićima je naglašena kod vas u narednom periodu. Topla kupka i masaža bi mogle da vas opuste. Vreme je da više razmislite o tome da ugodite sebi.

posao, afera, kolege, bes, otkaz

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

RIBE

POSAO: Niste zadovoljni stanjem na poslovnom planu i želite da uvedete neke drastične promene u narednom periodu. Očekuje vas nepovoljna faza za veće poslovne promene.

LJUBAV: Nastupilo je manje zahlađenje ali ćete sa voljenom osobom uspeti da poradite na problemima. Pred vama je period u kojem biste mogli da se potrudite oko stabilizacije vaše veze.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa osetljivim grlom. Očekuje vas nedelja u kojoj ćete na polju zdravlja biti osetljivi i skloni brojnim poteškožćama pa povedite više računa o sebi.

Svađa sa najboljim prijateljem može da se izbegne, ne prenaglujte sa odlukama! Pazite više na ishranu!

AUTOR: www.astrousluge.com/M.M. DATUM I VREME: 19.10.2019. 05:00 Saznajte šta vam zvezde danas poručuju OVAN POSAO: Nije povoljan dan za putovanja pa bi bilo dobro da izbegavate odlazak na daleke puteve ali i poslove vezane za saobraćaj. Potrudite se da se fokusirate na poslove u lokalu.

 

BONUS VIDEO:

Saznajte za 2 minuta da li ćete se ikad udati!